Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to furt dokola...haters gonna hate...už jsem několikrát psal, že nechci být hulk, podle mě zatím stačí jednoručky a upravený trénink s nima...a to musím dodat, že do fitka chodit pravděpodobně začnu, ale až ve chvíli, kdy mi dosavadní váhy budou pro polovinu cviků malé... někdo toho dosáhne pouze cviky s vlastní váhou...to podle mě už jsou jednoručky lepší.

Spam: Zaregistroval jsem se až když jsem něco potřeboval, dříve jsem si to tu projížděl jen anonymně a pročítal různé názory atd...

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:25 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Tady je to furt dokola...hate, hate, hate...už jsem několikrát psal, že nechci být hulk, podle mě jednoručky a to jak cvičím by mělo stačit, abych se dostal tam kam chci, někdo toho dosáhne pouze cviky s vlastní váhou...to podle mě už jsou jednoručky lepší.

Tojo, to bacha... to jakmile bys začal chodit do fitka a cvičit s velkýma činkama, tak by se z tebe stalo fakt monstrum .
Nevíš vůbec nic, nechceš si nechat poradit, všechno co tu píšeš jsou nějaký tvý domněnky/myšlenky co si myslíš že je dobře. Bohužel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale my nevím co znamená "být hulk" a nevíme co to znamená "abych se dostal tam kam chci". To jsou opravdu hodně neurčité pojmy. Pokud neumíš ani jasně specifikovat cíl, kterého chceš dosáhnout, těžko po někom můžeš chtít konkrétní radu.

Derek Poundstone
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ale my nevím co znamená "být hulk" a nevíme co to znamená "abych se dostal tam kam chci". To jsou opravdu hodně neurčité pojmy. Pokud neumíš ani jasně specifikovat cíl, kterého chceš dosáhnout, těžko po někom můžeš chtít konkrétní radu.

MaRweN: Můj DLOUHODOBÝ cíl do života je mít vyrýsovaných 85kg, osobně myslim, že bych to mohl dát do dvou let...a pak prostě budu jen udržovat tělní tuk při nějakých těch 8-10% a když nabírat, tak prostě jen kvalitu 3kg za rok nebo tak...teď chci hlaně nabrat na nějakých 85-90kg do března, následně vysekat na 75-80kg...někdy na listopad bych jel zase objem a takhle dokola dokaď bych nedal těch 85 při dorýsování...
555SIMI555

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to moc dlouho, co jsem byl na semináři, nebo nějaké přednášce, co mi domluvil klub, a tam říkal trenér, co se stará o fyzickou a nutriční stránku fotbalistů ve Stoke city, že po tréninku je ovoce dobré, ale bez šlupky, razantně na to upozorňoval. Jinak říkal, že banán, jablko, hroznové víno je výborné po tréninku a nejhorší je pomeranč, což mě překvapilo. Dále vychvaloval meloun, nektarinky, avokádo, mango a liči. To je asi vše co si o ovoci pamatuji :-D promiňte, asi se to sem nehodí, ale chtěl sem odpovědět diamond.
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: Psal jsem tu že můj cíl je 85kg při 183cm výšce a tělním tuku okolo 10% a dostat se k tomu chci do dvou, klidně i tří let...možná to bylo v jinym topicu, nejsem si jistej. Také jsem psal, že pak už bych chtěl tyto proporce jen udržovat,...
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555: Děkuju, nějaký podobný koment jsem přesně potřebal ke stvrzení mého názoru co se ovoce po tréninku týče.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Není to moc dlouho, co jsem byl na semináři, nebo nějaké přednášce, co mi domluvil klub, a tam říkal trenér, co se stará o fyzickou a nutriční stránku fotbalistů ve Stoke city, že po tréninku je ovoce dobré, ale bez šlupky, razantně na to upozorňoval. Jinak říkal, že banán, jablko, hroznové víno je výborné po tréninku a nejhorší je pomeranč, což mě překvapilo. Dále vychvaloval meloun, nektarinky, avokádo, mango a liči. To je asi vše co si o ovoci pamatuji :-D promiňte, asi se to sem nehodí, ale chtěl sem odpovědět diamond.

Sem rád, že si konečně někdo všimnul Díky za odpověď
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
CIZOPASNIK: Psal jsem tu že můj cíl je 85kg při 183cm výšce a tělním tuku okolo 10% a dostat se k tomu chci do dvou, klidně i tří let...možná to bylo v jinym topicu, nejsem si jistej. Také jsem psal, že pak už bych chtěl tyto proporce jen udržovat,...

Tohle bez dokonalých (alespoň dobrých) znalostí o výživě a kvalitního tréninku nezvládneš.
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:

Možná se k tomu s těma jednoručkama dopracuješ za 2 - 3 roky, možná nikdy. Faktem ovšem je, že při kvalitním tréninku ve fitku by to mohlo být třeba 3x rychleji. 17kg jednoručky jsou zátěž pro dobře trénovanou holku a ne pro chlapa, co chce nabrat na kvalitních 85 kilo hmoty. To už jsou pak lepší cviky jako kliky ve stojce, shyby a podobně.

Derek Poundstone
Novic

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Novic: Jsou to ukázky tělního tuku na mužském a ženském těle,...

než si začneš paličkou klepat do palice, podívej se na svůj odkaz a zamysli se... pokud ani to nepomůže, na řadu přichází palička...
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: Proto se nadále budu vzdělávat ohledně stravy...je mi 17, do 19-20 let mi tělo poroste tělo rychleji než po dvacítce, a proto toho chci teď využít. Do fitka půjdu hned jak mi dojde váha na většinu cviků, anebo koupim velkou nakladaci činku a závaží, jedno z toho se konat zcela jistě bude...svůj jídelníček jsem někde psal, i to jakým způsobem se stavím k posilování a stravě...
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic: Osobně mně tam zaráží jen fakt, že ženský maj i při totálním vyrýsování o mnoho více tělního tuku, ale podle mě to tak doopravdy je...neni to nic podle čeho bych se zrovna řídil nicméně nějaký přibližný obrázek se o %bf udělat dá...No a jinak ta holka s 25% vypadá fakt luxusně, když už jsem si ho měl pořádně prohlídnou...narážel jsi na tohle viď?

No a pro ostatní: Pročítám si i plno zahraničních článků, neni nad to si udělat celkový obrázek o problematice v celosvětovém měřítku...např. bodybuilding.com, nebo livestrong.com a tak dále...Když budete číst jen české články a české rady, tak si o tom nemůžete udělat perfektní obrázek...

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:29 am, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do 20ti roste telo (svaly) nejlip? tak tomu neverim
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Pročítám si i plno zahraničních článků, neni nad to si udělat celkový obrázek o problematice v celosvětovém měřítku...např. bodybuilding.com, nebo livestrong.com a tak dále...Když budete číst jen české články a české rady, tak si o tom nemůžete udělat perfektní obrázek...

To je právě chyba. Ty si máš vybrat jeden jednoduchý model a tím se zkusit třeba půl roku-rok řídit. Pročítání bb.com ti žádný užitek nepřinese. Nemáš dost zkušeností ani znalostí, takže velkou vědu přenech prozatím jiným a soustřeď se na základy.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: