|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vejdy

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Tak já zvolil bcaa instant příchuť grep,dám vědět jak chutná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po červen 17, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | nakonec zvítězila příchuť pomeranč a je to takový lepší vitacit... |
A me by zajimala prichut rybiz a jablko kdo zkousel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po červen 17, 2013 2:40 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | vejdy napsal: | nakonec zvítězila příchuť pomeranč a je to takový lepší vitacit... |
A me by zajimala prichut rybiz a jablko kdo zkousel? |
Jablko jsem zkoušel. Ze začátku jsem byl hodně unešený, pil jsem to i jen tak "na chuť". Teď mám druhou pixlu, chutná mi pořád, ale už se mi celkem omrzelo. Pak jsem teda zkoušel ještě višeň, pomeranč a citron...z těch mi nejvíc chutnala višeň, pomeranč a citron nic moc, ale že by mi některá příchuť vyloženě nechutnala tak to určitě ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Pisu sice dost pozde, ale prece. Asi pred dvema tydny mi dorazily vzorky Compress BCAA Instant Drink . Cvicim sice pravidelne 6 let, ale amina a bcaa se ke mne zatim nedostaly. Musim rict, ze jsou fakt vyborny. Nevim kolik je v 10g prasku tech amin, bude to asi kolem 6g bcaa a 3g glutaminu, ale citit je to dost, druhy den znatelne mensi "rozbitost" po treninku a to jsem trenink schvalne prepalil, co to udela. Pil jsem to po treninku. Chut pomeranc lehce nahorkla, pro me velice prijemna. Funkcnost teda fakt perfektni, muzu jen doporucit, vyssi davky musi byt fakt hodne znat. Timto take mockrat dekuji za vzorky, ty bcaa na me fakt udelaly necekane celkem dojem
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: út červen 25, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Davat BCAA i pred spanim? Potrebuje to telo v noci? Ja doted davkoval rano BCAA Max powder od aminostar 3kapsle, pak 3kapsle po praci ihned, protoze makam jako kovář a rukama mi projde za smenu 15tun zeleza. Pak davam celkem 3odmerky pred,pri ,po posilovani BCAA Instant. A pak 3kapsle na noc BCAA Max powder.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Hodil by mi někdo do PM ty rozbory aminox, co prokazujou že je to z 40% cukr, nebo to byl jenom kec? Dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
Nebylo to 40, ale 32,3 %. Ne že by to na věci něco výrazně měnilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
A abych to doplnil...
Tu informaci jsem zveřejnil já, ale spíš tak mezi řečí někde tady na fóru.
Výsledek rozboru přímo z laboratoře jsem nezveřejnil, měl jsem k tomu dostatečně dobré důvody. Na druhou stranu tady řadě lidí to stačilo k tomu, aby velmi výrazně pochybovali nad tím, co jsem napsal. Napůl škoda, že se mi s tím teď nechce hledat, protože řada lidí odsud se v tu chvíli vůči mě chovala značně nehezky. Připustit si, že daný údaj je pravdivý, ale že mohou existovat objektivní důvody pro to, abych uvedl jen číslo a dál to nijak nerozmazával, už bylo nad jejich představivost. Rozbor přikládám níže a doufám, že mi prázdniny teď zpříjemní další soudní spor... Aspoň bude kdyžtak o čem psát...:-/
Najdete to tady: https://obchod.ronnie.cz/rozbory/8.
Btw. jen pro doplnění, následující věta je u suplementu v shopu doplněna už od počátku:
| citace: | | Upozorňujeme, že výsledky laboratorního rozboru Amino-X, který si nechal udělat provozovatel Ronnie.cz, zjistily 32,3% obsah sacharidů. Tento údaj je v rozporu s údaji prezentovanými v tabulkách složení níže. |
.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
Nevíš, o čem mluvíš. Ale to jsem ti psal už relativně nedávno u jiné příležitosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pokud ses tak znalej a chytrej
tak si jedny kup a dej si je na testy. A pak
mužes oficiálně tvrdit co tam bylo.
Pokud řešíš cenu nebo cukry atd... tak si je namichej
Doma podle sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
mates to bylo jako na koho?  pac tady se bavi o voze a ty mluvis o koze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 6:31 pm Předmět: bcaa |
|
|
Dotaz..pokud hned rano a po treninku davam hydro instant,tak ma cenu rano po probuzeni a po treninku davat jeste bcaa kdyz telo uz zasobuje hydro aminokyselinama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|