AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednu dobu jsem bral 60g BCAA denně a mimo toho, že mi to chutnalo a dost šlo do peněz tak jsem si žádnýho efektu nevšiml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ta třetí ruka je normální...
Riku

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou jsem se narodil
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj našel jsem na netu L-Glutamin 1kg 449 Kč nevim jestli se sem muze dat odkaz tak ho jsem zatím nedam :-) ale když to date do googlu tak vam to najde :-) ma stim někdo zkušenost ? je to nejak az moc levny :D
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám cenu suroviny při nákupech různých množství a z toho pochybuji, že to je 100 % glutamin.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On je totiž v akci, tohle není jeho normální cena.
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

esko takze myslis ze se to vyplati ?
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Suplement s prodejní cenou pro koncového zákazníka 449 korun za 1000 gramů 100 % glutaminu považuji za vědomý nebo nevědomý podvod bez ohledu zda u toho je napsáno akce nebo není. Glutamin má za posledních 24 měsíců v nákupních cenách obrovské výkyvy, ale i tak pokládám tuto cenu za 1000 g pro 100 % glutamin za nemožnou.
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to ja prave vim ze je to levny jak svine ale zase na druhou stranu si rikam jestli by si to dovolili :D
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to to život vzhůru nohama nepřevrátilo, ani kdyby stál dvacet korun:)
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli jsme na firmě objednávku aminokyselin, do země jich dovozce z Číny přivezl dva miliony, k nám přišla polovina. Po rozborech se ukázalo, že měly pětinásobně méně leucinu a asi čtvrtinový obsah valinu a isoleucinu. Vrátili jsme je dovozci, celé množství se ale přes to dostalo na český a slovenský trh. Realita, že by si to nikdo nedovolil, když jde o miliony korun, je jenom líbivou představou .
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reality napsal:
Měli jsme na firmě objednávku aminokyselin, do země jich dovozce z Číny přivezl dva miliony, k nám přišla polovina. Po rozborech se ukázalo, že měly pětinásobně méně leucinu a asi čtvrtinový obsah valinu a isoleucinu. Vrátili jsme je dovozci, celé množství se ale přes to dostalo na český a slovenský trh. Realita, že by si to nikdo nedovolil, když jde o miliony korun, je jenom líbivou představou .

no jenom to, že "do firmy" objednáváte aminokyseliny z Číny mi moc velkou důvěru ve vaší
"firmu" moc nepřidá. i kdyby tam bylo všechno kosher:)
pak se má člověk divit tomu, že se najdou v surovinách prohormony, léčiva atd.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reality napsal:
Suplement s prodejní cenou pro koncového zákazníka 449 korun za 1000 gramů 100 % glutaminu považuji za vědomý nebo nevědomý podvod bez ohledu zda u toho je napsáno akce nebo není. Glutamin má za posledních 24 měsíců v nákupních cenách obrovské výkyvy, ale i tak pokládám tuto cenu za 1000 g pro 100 % glutamin za nemožnou.

Co takhle doprodej staré šarže relativně pod cenou, aby neexpirovala? Nebo možnost, že nemáš tak stoprocentní přehled o cenách výrobců, jak si myslíš?
Podvod to na zákazníka rozhodně není. Kdybys znal majitele 4F, tak bys můj názor sdílel a nehledal v tom někde podvody. Ale přesvědčovat Tě nebudu, ať si každý udělá svůj názor sám. :-)
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Reality napsal:

Co takhle doprodej staré šarže relativně pod cenou, aby neexpirovala? Nebo možnost, že nemáš tak stoprocentní přehled o cenách výrobců, jak si myslíš?
Podvod to na zákazníka rozhodně není. Kdybys znal majitele 4F, tak bys můj názor sdílel a nehledal v tom někde podvody. Ale přesvědčovat Tě nebudu, ať si každý udělá svůj názor sám. :-)

Nevěděl jsem, o jakou společnost jde, ve 4F pracuješ, ne?
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Reality napsal:

no jenom to, že "do firmy" objednáváte aminokyseliny z Číny mi moc velkou důvěru ve vaší
"firmu" moc nepřidá. i kdyby tam bylo všechno kosher:)
pak se má člověk divit tomu, že se najdou v surovinách prohormony, léčiva atd.

A odkud myslíš, že volné aminokyseliny v téměř jakémkoliv produktu jakékoliv české, evropské nebo americké značky na českém trhu jsou? Odkud je arginin v enóčkách? Odkud je většina kreatinu? Odkud je všechen tribulus? Buď je to Čína nebo Indie nebo jiná asijská země. Automaticky Asii odsuzovat jako "všechno nekvalitní" je velká nevědomost.

Naposledy upravil Reality dne pá prosinec 05, 2014 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: