|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | c87 napsal: |
par baleni uz som zjedol, este ma nejake cakaju... pridu mi dost vyhodne pomer cena/zlozenie, preto som si ich kupil, davam si dvojnasobne davky teda 8 pred a 8 tabletiek po cviceni, citim rychlejsiu regeneraciu |
To mi rekni, jak citis tu lepsi regeneraciu? |
Co takhle menší potřeba spánku? Větší čilost? Lepší soustředěnost, rychlejší reparace svalové tkáně a rychlejší odvod laktátu ze svalu, čímž se minimalizuje potréninková bolest svalů?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | c87 napsal: |
par baleni uz som zjedol, este ma nejake cakaju... pridu mi dost vyhodne pomer cena/zlozenie, preto som si ich kupil, davam si dvojnasobne davky teda 8 pred a 8 tabletiek po cviceni, citim rychlejsiu regeneraciu |
Co takhle menší potřeba spánku? Větší čilost? Lepší soustředěnost, rychlejší reparace svalové tkáně a rychlejší odvod laktátu ze svalu, čímž se minimalizuje potréninková bolest svalů? |
Takze ty si taky davas 4g BCAA pred a po treninku a mas mensi potrebu spanku, jsi cilejsi, soustredenejsi a neboli te po treninku svaly, jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | c87 napsal: |
Co takhle menší potřeba spánku? Větší čilost? Lepší soustředěnost, rychlejší reparace svalové tkáně a rychlejší odvod laktátu ze svalu, čímž se minimalizuje potréninková bolest svalů? |
Takze ty si taky davas 4g BCAA pred a po treninku a mas mensi potrebu spanku, jsi cilejsi, soustredenejsi a neboli te po treninku svaly, jo? |
Ne, jen jsi potřeboval vysvětlit fakt, že zvýšená regenerace je cítit.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | zkoušim teďka 16 gr před a 24 gr po treninku....a nějak nic moc necítím |
To proto, že už nejsi nedotčený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
herzo si psal , ze po treningu je blbost davat protein , tak proc Evan centopani v objemu po treningu dava 60g proteinu + 3 sacky amin ?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | herzo si psal , ze po treningu je blbost davat protein , tak proc Evan centopani v objemu po treningu dava 60g proteinu + 3 sacky amin ? |
To nevím proč to tak dělá a je to hrozná kravina, ale nasolený Evan Centopani pro mě není argument.
Dává to v přípravě a nebo mimo sezonu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | c87 napsal: |
Takze ty si taky davas 4g BCAA pred a po treninku a mas mensi potrebu spanku, jsi cilejsi, soustredenejsi a neboli te po treninku svaly, jo? |
Ne, jen jsi potřeboval vysvětlit fakt, že zvýšená regenerace je cítit. |
Dekuju, ale ja jsem quotoval C87 a doslovne jsem se ptal jeho, jak citi tu zvysenou regeneraci pri davkovani 4g BCAA pred a po treninku, takze odborny vyklady si muzes usetrit pro klienty Nutric s.r.o., kteri je urcite oceni vic, nez ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | herza napsal: | | Anaboliconline napsal: | | c87 napsal: |
Ne, jen jsi potřeboval vysvětlit fakt, že zvýšená regenerace je cítit. |
Dekuju, ale ja jsem quotoval C87 a doslovne jsem se ptal jeho, jak citi tu zvysenou regeneraci pri davkovani 4g BCAA pred a po treninku, takze odborny vyklady si muzes usetrit pro klienty Nutric s.r.o., kteri je urcite oceni vic, nez ja. |
Doslovně ses ptal, jak cítí regeneraci. Z čehož šlo logicky vyvodit, že nevíš, která bije, tak jsem Ti chtěl být nápomocný a chtěl jsem Tě seznámit se stavem zvýšené regenerace.
A ano 8g BCAA při dobré stravě a dobře sestaveném tréninku dokáže zlepšit regeneraci a že určitě nevíš jakým mechanismem?
Zvýšenou regeneraci při tak malé dávce určitě ucítí Ti nedotčení chlapci, kteří nejsou narvaný celou lékárnou, jako jsi Ty. Ty toto množství ani nezaznamenáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
myslim ze herza to tu vysvetlil za mna, mal som namysli hlavne rychlejsiu regeneraciu svalov a teda mensiu potreningovu bolest... 4g + 4g = 8g pre mojich 85 KG je myslim docela dostacujucich aby som nieco na sebe spozoroval... peace
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | myslim ze herza to tu vysvetlil za mna, mal som namysli hlavne rychlejsiu regeneraciu svalov a teda mensiu potreningovu bolest... 4g + 4g = 8g pre mojich 85 KG je myslim docela dostacujucich aby som nieco na sebe spozoroval... peace |
Po, tréninková reparace a odvod laktátu mohlo být vyvoláno adaptací na trénink a ne BCAA, nicméně BCAA opravdu přispívají k regeneraci svalové tkáně, zejména Valin, takže je zcela pravděpodobné, že uživatel pocítí zlepšení po tréninkové bolesti. BCAA omezují devastaci svalů, takže vyšší přívod BCAA chrání svaly před poškození, tento efekt se ocení hlavně v dietě. BCAA přispívá k regeneraci nervové soustavy tím, že přispívají k ochraně jater, což ocení zejména uživatelé užívající 17AA anabolika, nebo uživatelé se zvýšenými jaterními hodnotami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas3P
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat na l-glutamin kdy je nejvhodnější dávat a jaké množství. Mám tablety od aminostaru 1g=1tableta a chtěl jsem dávat 5tablet po tréninku a 5 před spaním ve treninkové dni, mimo treninkové dni bych nedával nic. Je tohle množstvi dostačující pro nějaký efekt? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Tomas3P napsal: | | Chtěl bych se zeptat na l-glutamin kdy je nejvhodnější dávat a jaké množství. Mám tablety od aminostaru 1g=1tableta a chtěl jsem dávat 5tablet po tréninku a 5 před spaním ve treninkové dni, mimo treninkové dni bych nedával nic. Je tohle množstvi dostačující pro nějaký efekt? Díky | aspon tech 20g denne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas3P
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Tomas3P napsal: | | Chtěl bych se zeptat na l-glutamin kdy je nejvhodnější dávat a jaké množství. Mám tablety od aminostaru 1g=1tableta a chtěl jsem dávat 5tablet po tréninku a 5 před spaním ve treninkové dni, mimo treninkové dni bych nedával nic. Je tohle množstvi dostačující pro nějaký efekt? Díky | aspon tech 20g denne |
A kdy nejlépe to dávkovat? A předpokladam že jen ve treninkove dni.
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: so leden 23, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Na Vianoce som dostal aminokyseliny, UNIVERSAL 2700 ( len nie tie v zltom obale, ale v ciernom, ktore mimochodom nemozem na internete najst ) od UniversalNutrition. Beriem 5 tabliet rano nalacno, a 5 po treningu.. Samozrejme po treningu pijem protein+maltu. Chcem sa spytat ci ma cenu jest tieto aminokyseliny... Vdaka za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|