|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buddyJohn

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
| jiri733 napsal: | Tak jsem tohle téma dočetl až sem, uf. Kromě invektiv mezi několika účastníky jsem se dozvěděl, že BCAA jsou tedy na udržení svalové hmoty během diety.
Znamená to tedy, že pokud chci shodit pneu v pase a neztratit svalovou hmotu, kterou jsem předtím nabral, tak BCAA ve spojení s méně žrádlem by tohle měly umožnit?
Vrátil jsem se po pár letech pauzy zpět ke cvičení a zjištuji, že svalová paměť docela funguje |
free form bcaa jsou spis na drastickou dietu nebo pred a po treninku, radeji dej nizky sachry a dost bilkovin, ja nevim placnu - +-150g S a 200 B do toho kdyz budes cvicit tak ses jak lunt za chvili, sachry klidne trochu cykluj, tuky moc nedavat, ale neco malo tam musi byt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jiri733
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 5:30 pm Předmět: BCAA pro ženskou... |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jaké bych si měla koupit.. cvičím si pro radost..
čtu si na eshopech, že se člověk musí naládovat třeba i 5ti tabletama před a pak dalšími 5ti po cvičení, což si nedokážu představit.. asi bude lepší kapalná forma, že?
dáte mi nějaký dobrý tip??
děkuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 6:21 pm Předmět: Re: BCAA pro ženskou... |
|
|
| eSko napsal: | | katushka napsal: | Chtěla bych se zeptat, jaké bych si měla koupit.. cvičím si pro radost..
čtu si na eshopech, že se člověk musí naládovat třeba i 5ti tabletama před a pak dalšími 5ti po cvičení, což si nedokážu představit.. asi bude lepší kapalná forma, že?
děkuji! |
Cvičíš si pro radost a chceš amina? Tak to mi ty vyhozený peníze rovnou pošli na účet, uděláš líp |
no konečně - já fakt nevím co lidi blbnete - aminokyseliny mají význam do předsoutěžní diety ( a to kdoví jestl ). To samé NO preparáty apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 6:33 pm Předmět: Re: BCAA pro ženskou... |
|
|
| Deadlift napsal: | | eSko napsal: | | katushka napsal: | Chtěla bych se zeptat, jaké bych si měla koupit.. cvičím si pro radost..
děkuji! |
Cvičíš si pro radost a chceš amina? Tak to mi ty vyhozený peníze rovnou pošli na účet, uděláš líp |
no konečně - já fakt nevím co lidi blbnete - aminokyseliny mají význam do předsoutěžní diety ( a to kdoví jestl ). To samé NO preparáty apod. |
Přesně tak, amina můžeme brát v potaz v tvrdé dietě, kdy je potřeba, jak se říká, vysekat to na kost. Tam je totiž energetickej deficit a musí se zabránit katabolizaci svalové bílkovin, a jelikož BCAA a glutamin jsou nejvíce zastoupenými AK ve svalech, je vcelku na míste je v takové dietě doplňovat suplementy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 5:59 pm Předmět: Re: BCAA pro ženskou... |
|
|
| katushka napsal: | Chtěla bych se zeptat, jaké bych si měla koupit.. cvičím si pro radost..
děkuji! |
Radši bych koupil kvalitní protein, který ti bude chutnat a kterého si také víc užiješ. Peníze do Aminokyselin opravdu nee.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
Má někdo pozitivní zkušenosti s bcaa v objemu? Jestli to urychluje regeneraci?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Vliv budou mit a prospesne budou...nicmene cena/vykon za to urcite stat nebude..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Má někdo pozitivní zkušenosti s bcaa v objemu? Jestli to urychluje regeneraci? |
ano používám BCAA i komplexní v objemu
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Má někdo pozitivní zkušenosti s bcaa v objemu? Jestli to urychluje regeneraci? |
samozrejme vyznam maju, ale davky musia byt mega :) _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
já jen že bych rád trénoval častěji než 3-4x týdně, proto by se mi rychlejší regenerace hodila
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | já jen že bych rád trénoval častěji než 3-4x týdně, proto by se mi rychlejší regenerace hodila |
tak to legalnymi doplnkami len stazka uregenerujes
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Study napsal: | | já jen že bych rád trénoval častěji než 3-4x týdně, proto by se mi rychlejší regenerace hodila |
tak to legalnymi doplnkami len stazka uregenerujes |
takže ty BCAA i ve větším množstvím by byla na nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|