|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Ronnie napsal: | | Výsledky na web dáme, ale až se k tomu dostanu... což už tradičně trvá. | co na tom trva? kdyz uz sou vysledky "znamy".. |
Trvá na tom to, že čekám na vyjádření výrobce a také na nezbytnou konzultaci právní stránky, protože minule, když jsme zveřejnili, jak blbě na tom byl Pure Whey od Championu i třeba předtím Dymatize, jsme si s tím hezky "užívali". A v neposlední řadě tomu brání můj čas, protože vzhledem k tomu, jak citlivé věci to jsou, je chci řešit sám a pak to trvá o to déle:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
--
PR reklama odstraněna. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Teda ty umíš nalákat  , ale je fakt, že i já jsem s MP 100% spokojený a rád zkouším nové věci od nich. Dobré je, že mají suplementy přehledně uspořádané a je jasný, kam co patří a co k čemu je. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ***
--
PR reklama odstraněna. |
Jsem pro okamžitý ban! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
Já myslel ,že žijem v demokracii a máme právo se vyjádřit  , nechápu jak to co Luster napsal ,může někdo chápat jako reklamu  ,snad jsme na fóru a to je od toho ,abychom zde sdělovali svoje názory a zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Jak dávkujete glutamin? 1x denně jen po tréningu, nebo i nějak víc? A vaše dojmy?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
guru: vím že někdo dává i 30g denně. Já dával cca 20g denně. V tréninku klidně i víc, však to znáš, dle tréninku a celkově dne. Cizo dává taky dost mám tušení....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Guru: dával jsem cca 10 nebo 15g, myslím, že ale 10. 5 po trenalu a 5 před spaním. Měl jsem od reflexu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Mám takovej dotaz přišla mi od zdravotní pojíšťovny nějaká akce ,,20 let s 211kou" na výběr vit. ,doplňků výživi apod. v lékárně. Myslíte si že by mi to proplatily ikdybych si objednal něco na eshopu? Např. nějaký amina na ronnie?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Mám takovej dotaz přišla mi od zdravotní pojíšťovny nějaká akce ,,20 let s 211kou" na výběr vit. ,doplňků výživi apod. v lékárně. Myslíte si že by mi to proplatily ikdybych si objednal něco na eshopu? Např. nějaký amina na ronnie? |
hele jestli to bude, jako ta akce, že když tam bude podpora imunity a bla blá blá, tak by problém bejt neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
Mám taky 211ku, koukala jsem na web, a je tam výslovně uvedeno, že je to na:
| citace: | | vitamíny, doplňky stravy a léčivé přípravky zakoupené pouze v lékárně |
takže tak. Ale měli by přispět na permici do fitka, protože na fitness aktivity se to vztahuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
Čus,
jelikož jsem v minulosti vyzkoušel Amino-X od BSN (a byl jsem spokojený), chtěl jsem zkusit další BCAA taktéž v práškové formě (vyhovuje mi to více, než do sebe dávat několik desítek tablet),
takže jsem se rozhodl pro Amino-1 od MusclePharm.
- chuť: limetko-třešňová, úžasná, pil bych to místo vody :-D, krásně voní
- rozpustnost: stačí zamíchat lžičkou, bez hrudek
- dávkuju 10g před a 10g po výkonu
- celkově jsem spokojený, dávám 10/10, chuťově ještě o něco lepší než Amino-X, víc toho zhodnotit nemůžu.
edit: doufám, že se tohle nebude brát jako PR reklama, prostě sem dávám osobní hodnocení produktu, s kterým jsem spokojený. Jestli ano, omlouvám se. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, Potreboval bych radu ohledne tohohle suplementu : MusclePharm Amino1. ..
1 .Ma s ním nekdo zkusenosti ? - spokojenost nebo ne?
2 .Nic takoveho jsem jeste nebral - davkovani ? je lepsi pred nebo po treninku ?
3 .Mate nekdo lepsi navrh nez tohle ?:)
Diky vsem za radu.Light weight , BABY !
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|