|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duke.dukem
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
Zkousel uz nekdo nove "BCAA Core" od FA? Alespon na papire to nevypada spatne... stejne tak ten "Crea Core"...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hyppo
|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
a kolik je pro tebe davka, kterou planujes uzivat? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
a kolik je pro tebe davka, kterou planujes uzivat? |
planuji 10 g bcaa pred , a 10 g bcaa po cviceni nebo aerobce
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Hyppo: Amino1 nema tolik BCAA, protoze to neni ciste BCAA produkt, to ale neznamena, ze je horsi  , je naopak lepsi pro specificky aktivity, idealni pro bojovy sporty a celkove intezivni, silove-vytrvalostni cinnosti (samozrejme i posilovna), kde vyuzijes jejich schopnost hydratace a ver, ze to cejtit je, proto sou tak oblibeny
btw, urcite bych bejt tebou do vyberu zaradil i novy BCAA od Cellucor, s nima sem momentalne nejvic spokojenej (a nejsem tady sam) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
to me ale vubec neprekvapuje  vetsina nakupujicich se rozhodne na zaklade zdejsi masivni reklamni kampane ve prospech tebou zminenejch vyrobku/firem.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
To bezpochyby  , ale pak bych mohl přidat ukazatele věrnosti k danému produktu a tam (1) vede také. A věrnost už ovlivní z podstatně výraznější části právě osobní zkušenost uživatele s daným produktem. Aminokyseliny (2) v těchto přehledech ještě nevidím, jsou na trhu moc krátce.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po květen 06, 2013 11:48 am Předmět: amina |
|
|
amina č.2 a č.3 jsem ještě nezkoušel, ale amina č.1 užívám od začátku soutěžní diety a za mě můžu naprosto v klidu říct, že jsem s nima fakt spokojený. Popíjím je během celého dne v dávce zhruba 60g denně. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Pro pobavení, co si značka Nutristar troufne vyrobit za doplněk stravy
Výrobek: BCAA 4:1:1 Drink
Složení: BCAA (l-leucin, l-valin, l-isoleucin), glukóza , kyselina citronová, jedlá soda, aroma, sukralóza.
Výživová hodnota 100 g prášku:
Energetická hodnota 1633kJ (384 kcal),
Bílkoviny 50 g.
Sacharidy 43 g.
Tuky 0 g,
Vláknina 0 g, sodík 0,4 g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Pro pobavení, co si značka Nutristar troufne vyrobit za doplněk stravy
Složení: BCAA (l-leucin, l-valin, l-isoleucin), glukóza , kyselina citronová, jedlá soda, aroma, sukralóza.
Bílkoviny 50 g.
Sacharidy 43 g.
Tuky 0 g,
Vláknina 0 g, sodík 0,4 g. |
těch firem je více , ale lidi nečtou etikety a kupuji je v houfech , nebudu tady postovat všechny značky , ale třeba naznačím M)e (ga Pr))o :-)) A,,T?' P :-))) atd , to je totalní shit na trhu , Těm se prosím vyhněte , mněl jsem i tu možnost už vyzkoušet cely balení BCAA expolede od olimpu , taky se vyhnětě škoda vyhozených pěněz. jak bylo napsano vyše od Ronnie šahněte po nich a doporučuji nove od nutrendu jsou fakt dobrý , budete s nima spokojeni .
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:37 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Pro pobavení, co si značka Nutristar troufne vyrobit za doplněk stravy
Bílkoviny 50 g.
Sacharidy 43 g.
Tuky 0 g,
Vláknina 0 g, sodík 0,4 g. |
Nic prevratneho, ale ani to nijak nevybocuje z normalu. Zajimave ze nepises o nekterych tekutych bcaa, kde je cukru v pomeru k bcaa jeste vic a dokonce maji napriklad vyrazne mensi podil leucinu, nez ostatnich amin. Nebo proc nepises o podobnych praskovych, vetsinou od ceskych firem, ktere jsou nemlych stejne a ktere se prodavaji i tady.
Vlastne pockej, neodesels ty ve zlem z bodytestu? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Já ani nevím, že nějaký BCAA tekutý jsou, kdyby mi tohle neposlal někdo, kdo to ví
Z BT jsem odešel jednoduše pro to, že tam doporučujou začátečníkům cca 10 doplňků stravy od začátku a jíst míň. Dělal jsem tam moderátora a snažil se lidem radit. Bohužel směr toho fóra je čistě o tom, aby prodávali doplňky firmy, která je podporuje finančně. Kdybych odešel ve zlém, tak by mi asi někdo sebral moderátora, nemyslíš? =) Btw na ty jejich AMG a GF nesmysly sem měl kecy od začátku, co jsem na tom foru byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|