|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Vypada to super. ale to je poteba jeden vozicek na snih a jeden na silnic, nebo se daj prehodit lyziny a kolecka ? Ono i jeden je asi dost drahej, natoz 2. |
Stačí jeden a přehazují se lyže, cyklo set a set na běhání a brusle. Levné to rozhodně není, dají se samozřejmě pořídit i levnější varianty než mám já, ale je to na úkor komfortu pro děti, jízdních vlastností a váhy celé sestavy.
| Judson napsal: |
Budes i cvicit s cinkama, zatim sama aerobka ? |
Budu, budu . Teď je relativně nestandardní situace, kdy se toulám po horách, ještě příští týden budu v Bormiu, ale samozřejmě, že nastanou i činky - ale spíš taková "dámská varianta" - t.j. doma a s jednoručkama. Něco málo jsem odcvičila začátkem roku ve formě kruhových tréninků.
Jinak co se týče běžkování s vozíkem, posiluje se u toho docela dost (plně naložený dětma má kolem 40kg): nejvíc jsem cítila tricepsy, střední a zadní delty, mezilopatkové, břišáky a lýtka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | Takto nějak to vypadá. Pokud se po fóru potulují nějaká děvčata co mají děti, vřele doporučuji. Uvnitř je jedno miminko a jedno skoro 5ti leté :)
|
Multifunkční to žena. Jinde na to mají psy.
Doufám že ti na konci nasypali granule a nenutili tě aby jsi si vyhrabala pelíšek ve sněhu
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži. |
Předtím na ně nebyla vyhláška, záleželo na konkrétním policajtovi, jak se s tím popere. Od léta 2012 už jsou povolené. Ale stejně je to spíš na cyklostezky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | | Bara napsal: | | Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži. |
Předtím na ně nebyla vyhláška, záleželo na konkrétním policajtovi, jak se s tím popere. Od léta 2012 už jsou povolené. Ale stejně je to spíš na cyklostezky. |
Já vím,ale musí mít dvě velké odrazky a v době obsazení dítětem i výstražný praporek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Andilek.Oli napsal: | | Bara napsal: | | Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži. |
Předtím na ně nebyla vyhláška, záleželo na konkrétním policajtovi, jak se s tím popere. Od léta 2012 už jsou povolené. Ale stejně je to spíš na cyklostezky. |
Já vím,ale musí mít dvě velké odrazky a v době obsazení dítětem i výstražný praporek. |
Jj, ale na běžky ten praporek vozit nehodlám
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | | Bara napsal: | | Andilek.Oli napsal: | | Bara napsal: | | Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži. |
Já vím,ale musí mít dvě velké odrazky a v době obsazení dítětem i výstražný praporek. |
Jj, ale na běžky ten praporek vozit nehodlám |
To chápu,tam moc aut nejezdí
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži. |
Nebyla zakázána vozítka - ta měla EU homologaci. Byla obecně zakázána přeprava osob v přívěsech - na traktorovém valníku, v obytném přívěsu a tak podobně. Proto už nejde vidět třeba autobusový vlečný vůz, který byl dřív poměrně hojný.
Jestli dostal kamarád flastr, tak asi nejspíš pro to, že v tom vozíku měl tu nádivku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: so únor 02, 2013 12:07 am Předmět: |
|
|
Tož po dlouhých horách a krátké viróze jsem zpátky ve standardním módu.
Dnes fullbody, pauza mezi sériemi využitá ke strečingu. Extenzní guma pevná (zelená), jednoručky 2kg. (Pozn. potřebuji těžší jednoručky na cvičení nohou).
Dřepy s tlaky na ramena (jednoručky) - 3x30
Sumo dřepy - 3x30
Výpady se zadní nohou na míči (v protější ruce jednoručky - obě) - 3x30 na každou stranu (poslední série po 20)
Výpad do strany s jednoručkama (pohyb obouruč od protějšího ramene k noze, kterou provádím výpad) - 3x20 na každou stranu
Výpony s jednoručkama - 3x30
Kliky - 3x15
Stahování kladky simulované extenzní gumou - 3x30
Rozpažky na míči - 3x20
Tricepsový klik - 3x15
Zkracovacky s rotací trupu: 3x30
Přítahy kolen s rotací: 3x20
Celkový čas 50 minut + 10 minut strečing na závěr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: so únor 02, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem měla na dnešek naplánovaný intervalový běh, ale nechtěla jsem v tomto počasí riskovat průdušky. Finálně tedy doma - stepper, 45 minut + 10 minut strečing
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: po únor 04, 2013 1:46 am Předmět: |
|
|
Fullbody, pauza mezi sériemi využitá ke strečingu. Extenzní guma pevná (zelená), jednoručky 2kg, gyn. míč.
Dřepy s tlaky na ramena (jednoručky) - 3x30
Výpady s jednoručkama - 3x20 na každou nohu
Výpony na jedné noze s jednoručkama - 3x30 na každou nohu
Zvedání boků s nohama na gym. míči - 3x20
Unožování s extenzní gumou - 3x30 na každou nohu
Zanožování s extenzní gumou - 3x30 na každou nohu
Kliky - 3x15
Stahování kladky simulované extenzní gumou - 3x30
Rozpažky na míči - 3x20
Předpažování - 3x20
Zkracovacky s rotací trupu - 3x30
Zkracovačky na gyn. míči - 3x20
Zvedání nohou - 3x20
Celkový čas hodina včetně strečingu na závěr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: út únor 05, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se odhodlala nafotit nějaké obrázky. Ať je s čím srovnávat. Kvalita nic moc, ale snad je alespoň něco vidět.

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 05, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
jestli je tohle aktualka, tak uz si muset napsat do kolonky "dostat se do formy" SPLNENO
podle me to nema chybu! |
Fotila jsem to dneska ráno. Popravdě, sama jsem pokaždé překvapená, jakou má tělo svalovou paměť. No spousta práce je ještě přede mnou
Dnešní kruhový trénink - lehce adrenalinový. Mimi vypadalo, že se každou chvíli vzbudí, ale paradoxně mě to bičovalo k lepším výkonům ve vyšší intenzitě. Mezi cviky bez pauzy, po každém kole 2 minuty, celé jsem to jela 3x, všechno bez zátěže - jen vlastní váha:
Dřepy s výskokem - 30
Zkracovačky s rotací - 30
Kliky - 15
Sumo dřepy - 30
Přítahy kolen - 30
Tricepsový klik - 20
Výpady (střídala jsem nohy) - 30
Sklapovačky s podáváním gymnastického míče - 15
Prkno - cca 1 minuta
Celkový čas cca 25 minut plus 10 minut strečing na závěr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|