Andílek po 3. miminku - po porodu do původní formy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Andílek po 3. miminku - po porodu do původní formy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Andílek po 3. miminku - po porodu do původní formy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Vypada to super. ale to je poteba jeden vozicek na snih a jeden na silnic, nebo se daj prehodit lyziny a kolecka ? Ono i jeden je asi dost drahej, natoz 2.

Stačí jeden a přehazují se lyže, cyklo set a set na běhání a brusle. Levné to rozhodně není, dají se samozřejmě pořídit i levnější varianty než mám já, ale je to na úkor komfortu pro děti, jízdních vlastností a váhy celé sestavy.

Judson napsal:

Budes i cvicit s cinkama, zatim sama aerobka ?

Budu, budu . Teď je relativně nestandardní situace, kdy se toulám po horách, ještě příští týden budu v Bormiu, ale samozřejmě, že nastanou i činky - ale spíš taková "dámská varianta" - t.j. doma a s jednoručkama. Něco málo jsem odcvičila začátkem roku ve formě kruhových tréninků.

Jinak co se týče běžkování s vozíkem, posiluje se u toho docela dost (plně naložený dětma má kolem 40kg): nejvíc jsem cítila tricepsy, střední a zadní delty, mezilopatkové, břišáky a lýtka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andilek.Oli napsal:
Takto nějak to vypadá. Pokud se po fóru potulují nějaká děvčata co mají děti, vřele doporučuji. Uvnitř je jedno miminko a jedno skoro 5ti leté :)

Multifunkční to žena. Jinde na to mají psy.
Doufám že ti na konci nasypali granule a nenutili tě aby jsi si vyhrabala pelíšek ve sněhu
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Pokud se nepletu,jsou tato vozítka na silnici zakázána.Kamarád to koupil a policajti mu dali flastr a teď mu to leží v garáži.

Předtím na ně nebyla vyhláška, záleželo na konkrétním policajtovi, jak se s tím popere. Od léta 2012 už jsou povolené. Ale stejně je to spíš na cyklostezky.
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andilek.Oli napsal:
Bara napsal:

Předtím na ně nebyla vyhláška, záleželo na konkrétním policajtovi, jak se s tím popere. Od léta 2012 už jsou povolené. Ale stejně je to spíš na cyklostezky.

Já vím,ale musí mít dvě velké odrazky a v době obsazení dítětem i výstražný praporek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Andilek.Oli napsal:
Bara napsal:

Já vím,ale musí mít dvě velké odrazky a v době obsazení dítětem i výstražný praporek.

Jj, ale na běžky ten praporek vozit nehodlám
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andilek.Oli napsal:
Bara napsal:
Andilek.Oli napsal:
Bara napsal:

Jj, ale na běžky ten praporek vozit nehodlám

To chápu,tam moc aut nejezdí
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Nebyla zakázána vozítka - ta měla EU homologaci. Byla obecně zakázána přeprava osob v přívěsech - na traktorovém valníku, v obytném přívěsu a tak podobně. Proto už nejde vidět třeba autobusový vlečný vůz, který byl dřív poměrně hojný.
Jestli dostal kamarád flastr, tak asi nejspíš pro to, že v tom vozíku měl tu nádivku.
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tož po dlouhých horách a krátké viróze jsem zpátky ve standardním módu.

Dnes fullbody, pauza mezi sériemi využitá ke strečingu. Extenzní guma pevná (zelená), jednoručky 2kg. (Pozn. potřebuji těžší jednoručky na cvičení nohou).

Dřepy s tlaky na ramena (jednoručky) - 3x30
Sumo dřepy - 3x30
Výpady se zadní nohou na míči (v protější ruce jednoručky - obě) - 3x30 na každou stranu (poslední série po 20)
Výpad do strany s jednoručkama (pohyb obouruč od protějšího ramene k noze, kterou provádím výpad) - 3x20 na každou stranu
Výpony s jednoručkama - 3x30
Kliky - 3x15
Stahování kladky simulované extenzní gumou - 3x30
Rozpažky na míči - 3x20
Tricepsový klik - 3x15
Zkracovacky s rotací trupu: 3x30
Přítahy kolen s rotací: 3x20

Celkový čas 50 minut + 10 minut strečing na závěr.

Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem měla na dnešek naplánovaný intervalový běh, ale nechtěla jsem v tomto počasí riskovat průdušky. Finálně tedy doma - stepper, 45 minut + 10 minut strečing
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody, pauza mezi sériemi využitá ke strečingu. Extenzní guma pevná (zelená), jednoručky 2kg, gyn. míč.

Dřepy s tlaky na ramena (jednoručky) - 3x30
Výpady s jednoručkama - 3x20 na každou nohu
Výpony na jedné noze s jednoručkama - 3x30 na každou nohu
Zvedání boků s nohama na gym. míči - 3x20
Unožování s extenzní gumou - 3x30 na každou nohu
Zanožování s extenzní gumou - 3x30 na každou nohu
Kliky - 3x15
Stahování kladky simulované extenzní gumou - 3x30
Rozpažky na míči - 3x20
Předpažování - 3x20
Zkracovacky s rotací trupu - 3x30
Zkracovačky na gyn. míči - 3x20
Zvedání nohou - 3x20

Celkový čas hodina včetně strečingu na závěr.

Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se odhodlala nafotit nějaké obrázky. Ať je s čím srovnávat. Kvalita nic moc, ale snad je alespoň něco vidět.

Bara

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc vidět není,ale trenýrky ano Ale vypadá to super...břcho,nožky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andilek.Oli napsal:
Tak jsem se odhodlala nafotit nějaké obrázky. Ať je s čím srovnávat. Kvalita nic moc, ale snad je alespoň něco vidět.

jestli je tohle aktualka, tak uz si muset napsat do kolonky "dostat se do formy" SPLNENO

podle me to nema chybu!
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

jestli je tohle aktualka, tak uz si muset napsat do kolonky "dostat se do formy" SPLNENO
podle me to nema chybu!

Fotila jsem to dneska ráno. Popravdě, sama jsem pokaždé překvapená, jakou má tělo svalovou paměť. No spousta práce je ještě přede mnou

Dnešní kruhový trénink - lehce adrenalinový. Mimi vypadalo, že se každou chvíli vzbudí, ale paradoxně mě to bičovalo k lepším výkonům ve vyšší intenzitě. Mezi cviky bez pauzy, po každém kole 2 minuty, celé jsem to jela 3x, všechno bez zátěže - jen vlastní váha:

Dřepy s výskokem - 30
Zkracovačky s rotací - 30
Kliky - 15
Sumo dřepy - 30
Přítahy kolen - 30
Tricepsový klik - 20
Výpady (střídala jsem nohy) - 30
Sklapovačky s podáváním gymnastického míče - 15
Prkno - cca 1 minuta

Celkový čas cca 25 minut plus 10 minut strečing na závěr.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Andílek po 3. miminku - po porodu do původní formy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: