|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Často mi příde, že se to líbí jenom "malinký menšině" a těm návrhářům. |
Navrharum tezko, kdyz je velka cast z nich homosexualove...coz je mozna jeden ze zakopanejch psu. |
http://www.super.cz/celebrity/osmany-laffita
hodne husty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Často mi příde, že se to líbí jenom "malinký menšině" a těm návrhářům. |
Navrharum tezko, kdyz je velka cast z nich homosexualove...coz je mozna jeden ze zakopanejch psu. |
Už jednou jsem psala, že o tu modelku vůbec nejde. Ta je tam jen jako prostředek na ukazování těch "úžasných modelů".
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | John Chipsa napsal: | | Diana napsal: | | John Chipsa napsal: | To nejsi sám :-) to je prostě hnus... proč to nejsou normální pěkný holky |
Právě kvůli té univerzálnosti jednotlivých "modelů" na přehlídku. prostě tahle velikost padne všem těm věšákům.
Jenže problém je spíš v tom, že tyhle módní firmy potažmo agentury zaměstnávají psychicky nemocné dívky ( anorexie je psychická porucha ) a díky tomu že se objevují v TV a v časopisech, tak často slouží jako vzor dokonalosti pro dospívající dívky. | Právě, že to slouží jako vzor už proto, by tam měli bejt normální krásně zaoblený ženy to by pak bylo na co koukat, a že je to kvůli univerzálnosti tak myslím, že na to jim každej "skoro" sere |
Jenže nesmíme zapomínat na to, že o tu modelku vůbec nejde. Ta je tam jen kvůli tomu, aby si sebe oblékla ten supermodel od ještě suprovějšího návrháře Opravdu jsou ty holky jen věšákem a když ten věšák neposlouchá nebo přibere či zestárne, tak po něm nikdo neštěkne. | bohužel máš pravdu věšák
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Topděfka napsal: | | Cratach napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Často mi příde, že se to líbí jenom "malinký menšině" a těm návrhářům. |
http://www.super.cz/celebrity/osmany-laffita
hodne husty |
Sakra mam podobnou bradku |
ale nemas picu misto ksichtu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st listopad 15, 2006 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
novotaaa
|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Taky mi nejde do hlavy, k čemu takový přehlídka s blbostma jako petimetrovy klobouk a podobne totalni hovadiny jsou. Nevím jestli to ti návrháří navrhujou sjetí nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
No, každý má jiné zájmy. Mě se ty extravagantní hovadiny za xxx tisíc také nelíbí.
Každopádně mám knihu o anorexii a bulimii (Od společnosti Anabell, která postiženým pomáhá) a je tam příběh mladé slečny, která se dostala do anorexie po tom, co jí fotograf řekl, že by při výšce 167cm a váze 52kg měla raději ještě shodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
Ne. Úplná hovadina, kdy ti návrháří dělají úplnou pi*ovinu, myslí si u toho jací nejsou umělci, pak na přehlídku přijdou podobní dementi, povzdyychají nad tím jak to je nádherné a nápadité a pak o tom píšou, pak se ty modely vezmou, hodí někam do řiti a může se vymýšlet další kravina.
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: út červen 14, 2011 6:14 am Předmět: |
|
|
Tak tohle mě fakt pobavilo:
citace z článku:
" Ačkoliv je Gisele Bündchen ve svých třiceti letech nejbohatší topmodelkou světa, jejíž jmění se blíží k miliardě dolarů, stále na sobě pracuje a své tělo udržuje ve vynikající formě.
.Tentokrát ji fotografové nachytali, jak brzy ráno odchází z tělocvičny, kde se udržuje fit pod dohledem trenéra. Měla na sobě pouze jednoduchý cvičební úbor. Šedé tříčtvrteční legíny a jednoduché bílé tílko," pod kterými se rýsovaly tvrdě vydřené svaly
_________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červen 14, 2011 6:23 am Předmět: bulvár |
|
|
o čem by jineho bulvár psal , jestli toto je vyrýsovane tvrdě vydřené svaly .
Tak pak nevím co si mám představit pod normální holkou , asi mutanta nebo mamuta ??
Kde ten svět kráči hnus , hnus,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|