Dost by mě zajímalo čím se živí, prostě co dělá za práci. Na jeho stránkách jsem to nenašel, facebook nemám.
V profi zatím není, možná občas něco nafotí apod., ale na stravu a hlavně "suplementci" to stačit nebude.
Dost by mě zajímalo čím se živí, prostě co dělá za práci. Na jeho stránkách jsem to nenašel, facebook nemám.
V profi zatím není, možná občas něco nafotí apod., ale na stravu a hlavně "suplementci" to stačit nebude.
Ví někdo?
Co vím, tak má dva sponzory... universal nutrition a ještě Sacrifice & Honor Apparel.... dost možná, že mu to pohmáhá finančně a taky to tak vypadá, že pochází z velmi majetné rodiny, když vidím ten barák. Protože píše na FB, jak pořád cestuje, že chce sushi atd. :D
Jen dedukuji, taky jsem totiž nenašel, kde by pracoval, pokud pracuje.
Díky za info, něco podobného mě taky napadlo, ale jistý jsem si nebyl.
Někdo má holt kliku, jinej ne. Je možný, že spousta BB by vypadala jinak, mít za sebou ještě co by amatéři dva silné sponzory a ještě k tomu dost vlastních prostředků.
Třeba Burákovi bych přál aby urval profi o takové 3-4 roky dříve.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru