Z neceho podobneho vytahl neboztik Beda Travnicek dva mumifikovany ukrajince, drzim palce at to neni i tenhle pripad, at se da v pondeli uz normalne cvicit.
Dneska závodí na Mistrovství Moravy náš stájový kolega - Tomík :)
Tak a tady to máte. Abyste viděli, jaká se dá udělat forma bez kladek a nesmyslných izolovaných pacviků (soooo sorry milovníkům kladkostrojů, ale realita je tvrdá :D).
Tom je původem vzpěrač, i když je fakt, že byl vždycky poněkud větší :)
Každopádně celou přípravu odjel v Areně, tedy s tím, co máme - činky, jednoručky, veslo :)
Z neceho podobneho vytahl neboztik Beda Travnicek dva mumifikovany ukrajince, drzim palce at to neni i tenhle pripad, at se da v pondeli uz normalne cvicit.
Jestli tam byli, tak už jsou zase zabetónovaní
Jinak k Tomovi - před tím, než jsme se přestěhovali do pandí nory jsem s Tomem dva roky spolubydlela a známe se asi tak sto, takže vím docela přesně, čím se ten hoch živil. Tedy - živí se jako výživový poradce, takže znalosti zcela jistě má. Nejedl uplně klasickou cool-turistickou stravu, ale hodně avokáda, ryb, miluje tatarku, mrtě hovězího, vajec a strouhaný tvaroh s chia semínkama
Za drobný poplatek pošlu jeho fotku v župánku
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Jináč dneska, při odpočinkovém dnu a koukání na Tomíkovo závody a box videích jsem si dala maličkou vyjížďku na veslíčku
Jo jinak jsem v max ketoze... paradajs... :) Včera byla absolutní nula sachrů, dnes 8g :D
Veslo
20 km
posledních 200m pod 1:50/500m
A takhle to vypadalo
Podpora je jasná :D Chudák už nemohl.... :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
:D hmm takže taky spis zije bez sacharidu :-) a jelikoz jsem hetero tak fotku asi nevyuziju :D ale dekuji, taky bych se potreboval naucit jist avokado ale prijde mi krajne hnusny :) ale taky je to mozna tim ze ho neumim udelat
avokado ale prijde mi krajne hnusny :) ale taky je to mozna tim ze ho neumim udelat
Musi byt zrale = mekke, vyloupnes lzickou bez pecky do misky (120-190g podle typu) a rozjebes na kasi, pridas 100-150g rajcat nadrobno (mely by byt oloupane, ale nejsi holka abys loupal rajcata), dve spetky soli, spetku pepre, jarni nebo obycejnou cibulku, trochu citronove stavy a pokud chces tak i strouzek cesneku a opet rozjebes na kasi. No a mas super guacamole, ktere muzes jist ke vsemu, od vajicek po maso. Samozrejme tam muzes narvat od papriky pres redkvicky, je to jedno. Fantazii se meze nekladou.
Naposledy upravil Olejnas dne ne květen 03, 2015 7:00 pm, celkově upraveno 3 krát
:D hmm takže taky spis zije bez sacharidu :-) a jelikoz jsem hetero tak fotku asi nevyuziju :D ale dekuji, taky bych se potreboval naucit jist avokado ale prijde mi krajne hnusny :) ale taky je to mozna tim ze ho neumim udelat
Ne, Tomík je rejžožrout Sacharidy papká, ale vybírá si dost dobře :)
Jinak avokádo je pecička jídlo... dneska jsem ho kupříkladu zapékala se slaninou a naprostá fantazie...
Spíš bacha na zralost a zdroje
avokado ale prijde mi krajne hnusny :) ale taky je to mozna tim ze ho neumim udelat
Musi byt zrale = mekke, vyloupnes lzickou bez pecky do misky (120-190g podle typu) a rozjebes na kasi, pridas 100-150g rajcat, dve spetky soli, spetku pepre, jarni nebo obycejnou cibulku, trochu citronove stavy a pokud chces tak i strouzek cesneku a opet rozjebes na kasi. No a mas super guacamole, ktere muzes jist ke vsemu, od vajicek po maso. Samozrejme tam muzes narvat od papriky pres redkvicky, je to jedno. Fantazii se meze nekladou.
Byls rychlejší
Jinak já s ním peču, smažím, vařím... jde jíst na milion způsobů... gůgluj
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru