|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
medwed

|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | je to trochu složitější...
|
Bude treba nekde sehnat nakeho kojence a pozadat ho o predvedeni a poskytnuti know how :) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st leden 21, 2015 11:05 am Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | medwed napsal: | | kulíšek napsal: | je to trochu složitější...
|
Bude treba nekde sehnat nakeho kojence a pozadat ho o predvedeni a poskytnuti know how :) |
Kojenec bude k ničemu potřebuješ batole. |
A k batoleti vysokorychlostní kameru, protože ti špunti jsou neskutečně rychlí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
|
Tady ti to tak hrozně sluší Divím se, že nápadníci nelezou okny.
A Pája taky dobrý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 21, 2015 2:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 21, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Benč
3/40 - 40 - 60 - 70
1/80 - 85 - 90 - 95
Trh do polo
2/35 - 35 - 45 - 45 - 55 - 55 - 60 - 60 - 65 - 65
1/70 - 70
Předklony
5/40 -50 - 50 - 60 - 60 - 60 - 60
Nácvik techniky bouchání do lidí
Mám pocit, že jsem dneska nic nedělala... ale z beče mám radost :)
A díky klukům za seper lekci, Smetáček je taky príma učitel :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Moocha napsal: |
Tady ti to tak hrozně sluší Divím se, že nápadníci nelezou okny.
A Pája taky dobrý :)
|
Proč myslíš, že jsme to okénko nahoře nechali zadělat, co? |
Ahá. Tak to pak chápu i zaplácnutí té gloryhole dole
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st leden 21, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | medwed napsal: | | Nemel by se clovek u toho lepoparda snazit divat co nejvys nad horizont a ne do podlozky? Myslim ze v Original strength psal ze divani se dolu je jedna z chyb? |
Tohle je Primal Move, ony se ty systémy dost prolínají a je to trochu složitější... obecně jde říct, že nejsprávnější by byla neustále neutrální poloha (klik, plank), nebo toto, co je na obrázku... blbě je dívat se pod sebe. Jde o kompenzaci toho, že většina lidí má tu hlavu neustále dolu, ale jde i o fixaci zad...
A... z pohledu propriorecepce (resp. pro vestibulární systém) je zase lepší toto, než mít hlavu vlastně ve stejné, či podobné pozici vzhledem k zemi, jako když sedíš/stojíš.... |
medwed, kulíšek: Za OS mohu říci, že před sebe (ne "co nejvýše nad horizont, ne "do podložky"), mj. kvůli reflexivní stabilizaci "jádra" a správnému nastavení bederní páteře. Z hlediska propriorecepce a stimulace vestibulárního systému též před sebe. V kliku/planku přijde na - může být jak v lehké flexi, tak neutrál, tak v lehké extenzi. V kliku/pressu mi tzv. extenzor reflex pošle extra šťávu do tricepsu, na druhou stranu mohu ztratit tzv. "dutou" pozici. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 21, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: |
medwed, kulíšek: Za OS mohu říci, že před sebe (ne "co nejvýše nad horizont, ne "do podložky"), mj. kvůli reflexivní stabilizaci "jádra" a správnému nastavení bederní páteře. Z hlediska propriorecepce a stimulace vestibulárního systému též před sebe. V kliku/planku přijde na - může být jak v lehké flexi, tak neutrál, tak v lehké extenzi. V kliku/pressu mi tzv. extenzor reflex pošle extra šťávu do tricepsu, na druhou stranu mohu ztratit tzv. "dutou" pozici. |
Mno, takže co jsem psala
Je to trochu složitější, obecně bych doporučila při lezení lehce před sebe, rozhodně ne pod sebe, či extrémně zaklánět... dle mého je to na obrázku ok.... dost jsem se o tohle téma zajímala a ptala se Lakatose na to, takže něco málo o tom vím, myslím
A pro dobrou reflexivní stabilizaci je pak fajn soustředit se na nohy, ruce, pánev... no... zase až taková věda to ale není... jak psali klucí nahoře... batolata nad tím asi taky nebádají a budují _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
I.
Nadhoz technický
1+1/45 - 55 - 55 - 65 - 65 - 75 - 75 - 85 - 85 - 90 - 90 - 95
Pozved
2/95 - 105 - 125 - 135 - 145
Aktivní visení, stojky
Radost, fakt dost dobrý :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:32 pm Předmět: |
|
|
ZVEDÁNÍ
Přemístění do polo + výraz do polo
rozcvička silové přemístění + silový výraz 3+3/ 65 - 65 - 65
3+2/ 75 - 75 - 75 - 75 - 75
Military s 20KB
5x3+3
Farmář 28KB
3x1+1
Shyby s 16KB
4 - 5 - 4 - 4
Biceps s EZ + superman ss (4 díry)
5x 9x30kg + 9x
-----
Super trénink :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|