|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 17, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
a nejde teda nejakej mix ? :D abych vam roseknul jestli je lepsi armando nebo jirina ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 17, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
zaplatim postu iu nejaky srani okolo radsi dam prachy vam nez nejaky babce korenarce
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 17, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
jeste se dozvim ze cvicim spatne :D :D ale asi bych mohl az nebudou antibiotika :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Pokedex napsal: | | jeste se dozvim ze cvicim spatne :D :D ale asi bych mohl az nebudou antibiotika :-) |
Pravda, jsme dost urejpaný, určitě si něco najdem... krom toho je s náma děsná nuda... takže rozmysli dobře... |
to mi asi nevadi :D jsem zvyklej od nas :-) a co jinyho nez nuda prece se nebudem bavit mezi cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st březen 18, 2015 8:31 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | My tady máme všichni houbu, která pochází z kefírky Adama Raw. A ten asi v těch obchoďákových moc nejede
Jinak mám teď rozjeté dvě líhně a jednu sekundární fermentaci, takže to zkouším opravdu na mnoho způsobů.
Tvůj styl taky zkusím, dík :) |
Né, ty si mě špatně pochopil. Houbu mám od známého z Moravy ale nejlepší mléko na výrobu kefíru, který se dá běžně sehnat v obchodě je Selský. Nebo máte i nějaký spešl mlíko?
Kvasíš v teple nebo v chladu? Na teple to má větší bomby ale v chladu mě příjde hustější a lepší chuťově ale trvá to déle, takže je mít dobrý dvě a nebo tam právě nechávat trošku kefíru z předešlého dne.
Možná bych si kousek Armanda nebo Jiřin vzal. Vyzkoušel bych aspoň jiný kmen
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
Pravda je taková, že Jiřiny jsou vlastně sestry, tedy druhá Jiřina je teta Armanda. Ještě je tu babička Amáta, která pochází z externího chovu. Amáta je tedy maminka obou Jiřin. Taková telenovela to je |
To už si musím nakreslit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st březen 18, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | | kulíšek napsal: |
Pravda je taková, že Jiřiny jsou vlastně sestry, tedy druhá Jiřina je teta Armanda. Ještě je tu babička Amáta, která pochází z externího chovu. Amáta je tedy maminka obou Jiřin. Taková telenovela to je |
To už si musím nakreslit |
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | | Moocha napsal: | My tady máme všichni houbu, která pochází z kefírky Adama Raw. A ten asi v těch obchoďákových moc nejede
Jinak mám teď rozjeté dvě líhně a jednu sekundární fermentaci, takže to zkouším opravdu na mnoho způsobů.
Tvůj styl taky zkusím, dík :) |
Né, ty si mě špatně pochopil. Houbu mám od známého z Moravy ale nejlepší mléko na výrobu kefíru, který se dá běžně sehnat v obchodě je Selský. Nebo máte i nějaký spešl mlíko?
Kvasíš v teple nebo v chladu? Na teple to má větší bomby ale v chladu mě příjde hustější a lepší chuťově ale trvá to déle, takže je mít dobrý dvě a nebo tam právě nechávat trošku kefíru z předešlého dne.
Možná bych si kousek Armanda nebo Jiřin vzal. Vyzkoušel bych aspoň jiný kmen |
Klučina, který vlastní babičku Amátu nám nosí i čerstvé nepasterované mléko. Je to z toho o něco lepší (aspoň myslím), ale bohatě postačuje čerstvé tučné milk-in mléko :)
Kvasím v teple ale po sekundární fermentaci to je husté dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st březen 18, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
diskuzi nademnou prejdu se zdvihnutym obocim a budu delat, ze jsem si to nikdy neprecetl
DSK
18.3.2015
Box pytel - 8 minut - 30s work / 15s pauza
Shyb: 3,4,3,3
Jsem rozbitej jak cigansky hracky, ale nemuzeme zastavit, mame zpozdeni _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|