Předně chci říct, že na všech fotkách vypadam jak jouda
Chtěla jsem napsat něco dlouho a plnoduchého, ale stejně by to nikdo nečetl, takže jen nějaké shrnutí....
Tahle příprava mi dala moc. Pomohla mi znovu poznat více to, jak mé tělo aktuálně funguje, protože se to značně liší od dob minulých. Člověk se neustále vyvíjí.
Začala jsem od nuly s vidinou velkého závodu po dvou letech, na velké závody v trojboji po osmi. Nebylo kde brát, takže jsme neměli moc na výběr a rvali jsme to, co to šlo. Pravdou je to, že top formu jsem měla dva týdny zpět. Prostě jsme to uplně nevychytali. Ale z chyb se člověk učí....
Co je pro mě ale nejdůležitější, že jsem si celou tu dobu skvěle užila. Tréninky mě bavily a o to jde především. Závod je jen takovou chvilkovou záležitostí na konci toho všeho :)
Dřep - asi největší zklamání pro mě. Chtěli jsme jít základ 155, ale 152,5 měla být totální jistotka, pohodka. Ale nebyla. Technika totálně v hajzlu, absolutně netrefený pokus vyrvaný přes záda. Z fotek, co jsem viděla to pekelně odnesla kyčel.
Benč - tady byl základ naopak absolutně na pohodku a pak velký skok, který jsem nezvládla. Škoda. Jediná disciplína, kde i včera bylo na víc, než jsem zapsala... Zkušenost :)
Pozved - ano, bývala jsem celkem dobrým pozvedářem... ale z minulosti žít nejde. Teď to je má zdaleka nejslabší disciplína. Základ 50 kg pod osobákem a.... dorazovka... prostě tak...
Nikdy jsem to nikde veřejně nepsala, ale před 2,5 rokem jsem měla takový nepříjemný úraz. Resp psala jsem o úrazu, ale nepsala jsem, že jsem si během něj dokázala zlomit tři obratle a vyhodit dvě plotýnky. Více se to začalo projevovat až po čase a došlo to tak daleko, že mi to vypojilo svalově značnou část zad. To je to, na čem ted s mou fyzioterapeutkou pracujeme a musím říct, že se to velmi posouvá a dělá mi to moc dobře. Nicméně to ještě není tam, kde to bývalo a těžko říct, jestli někdy na 100% bude... ale bojujeme :)
Sport je pro mě zábava a chci se tím bavit a to se mi celkem daří...
Takže shrnu to :) S umístěním spokojená jsem, s čísly, co jsem zapsala ne, ale na víc prostě včera nebylo. Špatné načasování, ale spousta zkušeností :)
Co dál?
Teď se musím dát především dohromady a pořešit všechny ty bolístky, co jsme tak nějak tiše ignorovali.
Další závod je za 12 týdnů MS ve Finsku, kde bychom rádi ukázali soupeřkám zač je toho panda power! :)
Trojboj je pro mě ale jen tak mimochodem sport... Primárně se chci věnovat a připravovat na bojovky
Bude moc legrace :)
Závěrem chci úplně nejvíc poděkovat celému svému teamu, své fyzioterapeutce Martině, svým kamarádům a všem, kteří mě podporovali a podporují. Díky!