Tady je ta moje dnešní radost. Zním tam trochu jako parní lokomotiva jo a absence svalů si nevšímejte, dneska jsem byl opět nazván chcípákem (ještě k tomu to bylo mens fyzíkem ), ale už jsem zvyklý
Za mě dobrý :)
Mám radost ze svých hamstringů... existujou i když nejsou vidět a dnes poprvé jsem je i cítila I po tolika letech mám prostě rezervy
(Jsem od přírody enormně kvadricepsně dominantní tvor. Mám silné předky stehen a zadek a tím je pro mě dost těžké zapojit hamstringy. Tak jsem s tím začala pracovat, dle mé fyzio je v tom obr potenciál. Pokud se je naučím opravdu správně zapojovat do základních cviků, mohla by to být ještě na mladá kolena celkem legrace :))
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Gymnastika... no... pokusy o ní... už je to rok, co jsem byla naposledy... už nic neumím, ale třeba se do toho zase dostanem :)
Lapy, pytel - divočina. GLM kvůli mě přišel o trénink, aby se mi mohl věnovat, za což mu patří mnohé díky!
EDIT: Mimochodem to, co stojí vedle mě na videu je Liborek, vzpěrač, účastník Olympijských her v Pekingu. A to, co zdrhalo, je Igor, mistr republiky v hodu diskem. Ano, tihle dva s námi dělali gymnastické legrácky
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru