|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítěž Arnold Classic 2012 |
| Branch Warren |
|
33% |
[ 6 ] |
| Dennis Wolf |
|
22% |
[ 4 ] |
| Evan Centopani |
|
38% |
[ 7 ] |
| Dexter Jackson |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 18 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
Mně na Wolfovi chybí něco, po čem by mi spadla brada. Když vylezl Branch v semifinále, tak jsem si řekl, to ty **** , ale u Wolfa mě to furt oči tahá někam, kde ma slabinu.
Tipoval jsem v tipovačce Branche. Tajně jsem přál Evanovi, ale takhle mi to sedí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tommy si fakt nasmiech, dávaš tu relaxované fotky Brancha alebo ked je v strede pohybu a hodnotíš jeho nohu, trápne, rozhodcovia rozhodli, formu mal bezkonkurenčnú, najlepšia voľná zostava, najviac svalov na molom mužovi, wolf by to bol dostal, keby prišiel ešte o kus lepšej forme, takto môže byť rád, bo keby bol Evan druhý nik by nenamietal, Evan parádne zlepšenie v zadných postojoch, tie sa mi možno páčili najviac, ale Branch keĎ to oddola nahor všetko pozatínal, tak nebolo o čom + má zo súťaže na súťaž vždy o kúsok lepší pás, žiadne vybúlené brucho sa uňho nekoná. |
dal jsem sem fotky kde je ten rozdil nejvic zrejmy, klidne sem dam fotku kde ma Wolf ty nohy taky uvolnene a uvidis ten rozdil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
Špatně na focené je to z prava, tak vypadá ta pravá větší podiv se na Wolfovu nohu, že ta pravačka je taky větší _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
Prostě vyhrála neforemná obluda, který má jen spoustu hmoty, ale není to nic hezkého na pohled...
Dřív každýmu strašně vadilo, jak má Ronnie jeden lát špatný, ale že Branch má neforemný záda a každý křidlo jiný, to je všem jedno... že má jedno stehno o dost menší taky a širokej pas už taky nikomu nevadí...
Wolf nemá lýtka, ale Branch má teď o dost víc chyb jak Wolf... Pak se nemůžeme divit, že se každej snaží mít co nejvíc hmoty a je jim jedno jaký budou mít poměr pas ramena...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
To jaro3 .... díky moc za ty fotky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Tommy...
ale ty pracky má šílený!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
ty si cely suck  dychacia technika,pomaha mu to pri zatinani a spevneni stredu tela _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
beyeke ma pecka projev na podiu... celou dobu vysmaty, plynule prechody, presny opak bothofa
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 05, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ty si cely suck dychacia technika,pomaha mu to pri zatinani a spevneni stredu tela |
To me taky napadlo, myslim o jen ze srandy, tak dokonce jsem slysel i sick a shit XDDD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|