Barva moči

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Barva moči  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Barva moči
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Míváte po suplementaci tmavší moč ???
ANO
37%
 37%  [ 9 ]
NE
33%
 33%  [ 8 ]
jak kdy....
4%
 4%  [ 1 ]
nějak to nesleduji:-)))
25%
 25%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 24

Autor Zpráva
Mára

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 12:24 pm    Předmět: Barva moči Odpovědět s citátem

Nemáte taky po suplementaci tmavší moč?
Jak teď do sebe pouštím creatin a více proteinu tak se mi zdá, že je to tmavý jak sviňa....

Jak to máte Vy???

Díkes

Mára
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kpt.Nemo

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barva moci zavisi na tom kolik tam mas vody a kolik "odpadu" ne? ja aspon kdyz min piju tak mam zlutejsi a kdyz vic tak svetlejsi!Jinak s creatinem jsem zadnou zmenu nezaznamenal,zkus tam poslat 2litry a za hodku uvidis...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jo, chce to vic vody.
taky to delaj vitaminy.
Mára

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
jo jo, chce to vic vody.
taky to delaj vitaminy.

Já si, ale myslim, že piju dost...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
S.A.L.U.T.

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 3:25 pm    Předmět: Re: Barva moči Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Jak teď do sebe pouštím creatin a více proteinu tak se mi zdá, že je to tmavý jak sviňa....

Jak to máte Vy???

Díkes

Mára

Aj aj aj, tak to máme nehezkou diagnózu. Jak bych to řekl je to posthypertrofický syndrom enormního nárůstu síly a objemu. Je to léčitelné pouze zvýšením zvedaných vah a prodloužením pobytu v posilovně.

Teď vážně, tmavší si myslel jak? Tmavo žlutší nebo hnědší. Nebo zakalenější. Každopádně víc pít, tím se čistěj játra. Já když mám zakalenou moč, tak do sebe během hodiny naperu litr a půl minerálky a pak sice jdu na hajzl třeba 5x za sebou ale už je to čistý. Taky jsem měl chřipku, tak to bylo žlutší.
Mára

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 3:35 pm    Předmět: Re: Barva moči Odpovědět s citátem

S.A.L.U.T. napsal:
Mára napsal:

Jak to máte Vy???

Díkes

Mára

Aj aj aj, tak to máme nehezkou diagnózu. Jak bych to řekl je to posthypertrofický syndrom enormního nárůstu síly a objemu. Je to léčitelné pouze zvýšením zvedaných vah a prodloužením pobytu v posilovně.

Teď vážně, tmavší si myslel jak? Tmavo žlutší nebo hnědší. Nebo zakalenější. Každopádně víc pít, tím se čistěj játra. Já když mám zakalenou moč, tak do sebe během hodiny naperu litr a půl minerálky a pak sice jdu na hajzl třeba 5x za sebou ale už je to čistý. Taky jsem měl chřipku, tak to bylo žlutší.

Teď si to moc nemůžu vybavit protože jsem byl na WC tak před hodinou, ale teď piju o 106. ,,Tak zachvilu půjdu vylučovat,,

Jinak je to tmavě žlutý...nevim já si myslim, že dost piju.

Kolik chlastáte Vy denně ???
Mára

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslim, že než jsem do těla pustil creatin a více dávek proteinu tak od té doby mám moč tmavší, ale těžko říct...

Rozhodně dnes budu pít co to dá a uvidim:-)))

Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazdej si mysli ze pije dost....ja davam kole 7-10litru denne (z toho je 2l light cola,jinak cista voda,iontaky)
Mára

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
kazdej si mysli ze pije dost....ja davam kole 7-10litru denne (z toho je 2l light cola,jinak cista voda,iontaky)

To bych já celý den strávil na WC....
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si myslis...a kdyby tak dodas telu co je treba.....a o to jde..
Tominator

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7-10 litru je uplně zbytečnej extrém. Zbytečně tim zatěžuješ ledviny. 4-5 litrů bohatě stačí.
apis

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nojo ale kdyz ma nekdo hodne aerobky jako Mike tak je jasny ze musi pit vic !
Smahy

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jí piju pět v zimě a osm v létě
Tominator

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, já asi vim že Mike má hodně aerobky......
Jinak jsem odpovídal Márovi, že je zbytečný tolik pít, když jedeš převážně silovej tréning v zimě...
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2004 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych zkolaboval pri 5ldenne,vyschnul bych kdyz dam rano kolo tak za trenink 1.5l a za box tak 2l a dalsi 2l hned potom...nmuzu se dosytit vodou proste...sleduju vahu a v podstate mi to vychazi na kazde 1kg co vypotm na trenink na 1.5l vody coz se udava ze je ok...citim se dobre...jinak me boliva hlava apd (a ne z uderu ale bez tekutin) jiank na testy chdoim asi kazde 2-3mes a plne ok:))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Barva moči Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: