|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Capik
|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:42 pm Předmět: Bench press max reps s 50KG |
|
|
Ahoj, je možné aby někdo na čtyřboji dal třeba 50 opakování s 50 kG?
Vážím 70, takže bych měl zvedat asi 53 Kg. Kolikrát se tak běžně zvedá? Je mi 17 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
bench press se 75% tvý váhy? připravuješ se na silovej čtyřboj jak bejvá soutěž škol ( bench 75% váhy, shyby, vznosy , trojskok) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Capik
|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Petře.
Kuji: Přesně tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: út květen 15, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
já na krajským kole dal bench (53 kg) 29x, zhyb 17x vznos 17x a skok 6,40 m , ten skok byl hroznej to prostě neumím, ale byl jsem docela spokojenej
připravuješ se na to nějak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Capik
|
Zaslal: út květen 15, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
No normálně chodím do posilovny, ale jedu spíš na vytrvalost, rychlost a výbušnost. Silová trénink vůbec. Dnes mi učitel řekl, že v pátek to bude a že tam prostě mám jít
Bude to ale jen mezi pár škola v našem malým městě, takže to asi zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Capik
|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
Tak naštěstí to je jen školní a bude to příští týden. Jinak dnes sem si po škole zkusil ten bench a 20 opakování bylo celkem v pohodě. Ještě bych tam 4-5 dotáhl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Na gymplu jsem taky dělal silový čtyřboj. Rekord v benchpressu jsem měl rekord 42 opakování se 75% váhy (už nevím kolik, bylo to něco mezi 50-55kg). Pamatuji, že na kraji mě jednou porazil borec, co dal 49 opakování, takže 50 je reálných. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|