bezlepkova dieta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bezlepkova dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> bezlepkova dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cratach

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2018 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, je pravda, že jsem pozapomněl, že je někdo schopnej lepek 4x za den nahradit shitem 4x za den, podobně jako začínající vegan prostě jen vyřadí bílkoviny a zdvojnásobí přílohu. Naštěstí znam i lidi (starší věková kategorie, která umí vařit), co v rámci vynechání lepku začali vařit opět víc brambor, rejže, luštěnin, zeleniny - u týhle skupiny jsem měl na mysli, že maj pestřejší jídelníček.

Kdybych to ale vzal na dřeň, tak problémy může časem vyvolat 50% toho, co jíme, když to dostatečně nestřídáme (nebo 100% pokud jíme dokola fakt jen pár věcí), ale to už se opakuju...
Davson12

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2018 9:37 am    Předmět: bezlepkové recepty Odpovědět s citátem

Ahoj. Taky přemýslím, že omezím lepek. Nemám tedy alergii, ale mám pocit, že je ho všude až moc. Jen mě limitovala představa receptu. Nakonec jsem něco pro inspiraci našel http://www.kleis.cz/recepty/ . zajímalo by mě kde kupujete bezlepkové produkty? Já jsem narazil nejvíce na výběr asi v Globusu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frybis

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2018 6:58 pm    Předmět: Re: bezlepkové recepty Odpovědět s citátem

Davson12 napsal:
Jen mě limitovala představa receptu.

veškeré ovoce
veškerá zelenina
veškeré maso
ryby
brambory
rýže
všechny ořechy

.. z toho jde přece milion receptů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - bezlepkova dieta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: