Nějak se mě drží rýma a začíná i bolest v krku tak se snažim ležet a cpát do sebe vitamíny ve formě ovoce a zeleniny tak snad to bude dobrý
Jinak koleno furt bolí a snad čím dál víc Jestli to bude ještě nějakou dobu pokračovat tak si s tim už asi budu muset zajít.
Objednal sem ted kloubní výživu a furt to mažu nějakejma těma mastma. Přemýšlím, že na tréninky kolena budu ještě obvazovat aby byla v teple a uvidíme jak to půjde
PŘÍTAHY VELKÉ ČINKY V PŘEDKLONU
15xOSA
10x60kg
5x6x65kg
VESLOVÁNÍ - KLADKA S ŠIROKÝM ADAPTÉREM
12x45kg
2x8x60kg
2x6x70kg
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU S OPOROU - JEDNORUČKA
2x10x25kg
2x8x30kg
STAHOVÁNÍ KLADKY NA HRUDNÍK
12x45kg
2x8x55kg
2x6x65kg
PULLOVER
3x10x25kg
TLAKY NA PRSA V SEDĚ - STROJ
10x50kg
2x8x60kg
6x80kg + 8x40kg
80kg bylo maximum co šlo na stroji...došli cihličky, ale víc už bych stejně nedal!
ROZPAŽKY NA ŠIKMÉ LAVICI
2x10x15kg
2x8x17,5kg
ROZPAŽOVÁNÍ VE STOJE
3x10x7,5kg
ROZPAŽOVÁNÍ V SEDĚ
3x10x10kg + 3x8x5kg
TRICEPSOVÁ EXTENZE S JEDNORUČKOU VE STOJE + BICEPS V SEDĚ NA ŠIKMÉ LAVICI (45stupňů)
3x10x25kg - triceps
3x10x12,5kg - obĚ ruce + 3x10x12,5kg - každá zvlášť
Dneska (včera ) sem byl od rána do večera na brigádě makat u strejdy v hale a pomáhat jim stěhovat firmu. Přišel sem až večer a na nic už nebyla síla takže sem se akorát najedl a šel spát at je energije na nedělní fitko!
TRICEPS S EZ - TLAK+BENCH
3x10x30kg+tyč (asi 10kg) + 3x10x30kg+tyč (asi 10kg)
STAHOVÁNÍ KLADKY NA TRICEPS (řetěz)
3x10x25kg
TRICEPS S EZ ČINKOU - FRANCOUZSKÝ TLAK+BENCH ¨
3x8x20kg+tyč (asi 10kg) + 3x12x20kg+tyč (asi 10kg)
STAHOVÁNÍ KLADKY NA TRICEPS
3x10x20kg -chvilku podržet v propnutí
BICEPS S VELKOU ČINKOU
10xOSA
10x30kg
10x35kg
2x8x40kg + 2 s dopomocí
BICEPSOVOVÉ ZDVIHY - KLADIVA
3x8 (na každou ruku)x15kg
PŘÍTAHY S DOPOMOCÍ
12x -40kg (pomalá opakování)
ČAS TRÉNINKU: 58:08 min.
EDIT:
doma 100x výpon na lýtka s vlastní vahou (25,25,25,25)
Ve fitku hrozně moc lidí tak sem odcvičil jen takhle a vypadnul sem i když sem chtěl zařadit ještě přítahy činky v předklonu na záda, ale u stojanu furt někdo stál a nechtělo se mi čekat . Jinak dneska super trénink hlavně z benche a bicepsovýho zdvihu s VČ mám radost!
Bohužel mi dnes došli AMINO 1 a ted nejsou peníze takže nějakou dobu pojedu bez nich
UPAŽOVÁNÍ VE STOJE + UPAŽOVÁNÍ NA KLADCE (každá ruka zvlášť)
3x10x7,5kg + 3x8x5kg
MOTÝLEK NA ZADNÍ DELTY
10x20kg
3x8x35kg
TRICEPSOVÉ STAHOVÁNÍ KLADKY (řetěz) + BICEPSOVÉ ZDVIY S EZ (nadhmat)
3x8x30kg + 3x10x15kg+tyč (asi 10kg)
ČAS TRÉNINKU: 69:47 min.
EDIT:
doma 100x výpon na lýtka s vlastní vahou (25,25,25,25)
Takže dneska poprvé JACK3D MICRO a musim říct, že bomba. Bohužel sem dnes moc nestíhal tak sem to kopnul do sebe a hned mazal do fitka (ani né 5 minut cesty) no a na incline bench sem se trápil a to hodně, ale pak jako kdybych dostal facku a jelo to samo až sem musel hlídat abych dělal aspoň nějaký pauzy a třeba dneska mrtvola byla rezerva 10kg pro 5x5 určitě
Jinak ještě k hodnocení toho JACKA ... chuťově to je naprostá bomba! Nikdy sem nepil lepší fruit punch ... chutná to spíš trochu k třešním a fakt pecka
Jinak je to špatný, ale minimálně na týden ted vynechám krom dřepů i MT a všechny cviky kde zapojuju kolena Koleno se nelepší a je to spíš horší.
Takže ted užívám kloubní výživu ve vyšších dávkách,mažu to a začnu chodit plavat ať se to dá do kupy a jestli ani to nepomůže tak si s tim zajdu k doktorovi no.
MT nahradím ted přítahy činky v předklonu a shyby. Snad se to dá brzo do kupy!
Celkově ted asi upravím trénink, protože ten nynější bez MT a dřepů ztácí význam.
Pojedu to tedy asi takto 2+1:
PRSA-RUCE-LÝTKA
ZÁDA-RAMENA-BŘICHO
VOLNO
PRSA-RUCE-LÝTKA
ZÁDA-RAMENA-BŘICHO
V každé partii zařadím jeden hlavní cvik 5x5 (bench,přítahy v předklonu/shyby,military press,bicepsový zdvih VC,tricepsový bench/kliky na bradlech) a k tomu 1-2 doplnkové cviky. Možná to pojedu ještě jednou těžce a jednou lehce, ale to uvidím
Presne tak. Myslim, ze pritahy pro tebe budou mnohem prinosnejsi nez nejake GM, hlavne co se tyka rozvoje masy zad. Kdyz budes mit potrebu dat si neco na spodni zada, tak si das par serii hyperextenzi a hotovo.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takže bohužel jak sem uvedl výše tak kvůli problémům s kolenem sem nucen vyřadit z tréninku DŘEPY,MRTVOLU a celkově všechny cviky kde mi pracujou kolena. A vzhledem k tomu, že to sou hlavní 2 ze 3 cviků v tréninku který sem do teď jel tak ho musím změnit.
Momentálně beru ve zvýšeném dávkování kloubní výživu, mažu různými mastmi a gely a celkově se snažim dát nohám pohov. Chci zařadit ještě plavání během týdne tak uvidíme jak to půjde! Doufám, že se to brzy srovná a bude to v pohodě! Pokud ne tak bude muset přijít na řadu doktor. Myslím, že lepší teď na týden až 14dní vynechat spodek těla než si to koleno úplně dokurvit!
Teď už tedy k tréninku.
Promyslel sem to a postavím to 2+1 a bude to vypadat asi takto:
A:PRSA-RUCE-LÝTKA
B:ZÁDA-RAMENA-BŘICHO
Trénink A 5x6 bench/incline bench
3x8 tlaky na rovný/hlavou nahoru
3x8 rozpažky/stahování kladek
3x8 pullover
3x8 bicepsový zdvih VČ
3x10 scottova lavice (stroj) - po odjetí ubrat o polovinu a dalších 8 opakování
3x8 kliky na bradlech
3x10 stahování kladky (řetěz) - po odjetí ubrat o polovinu a dalších 8 opakování
4x15 oslí výpony
4x15 výpony v sedě
Trénink B 3xMAX shyby na úzko s nadhmatem (už začnu trenovat na přijmačky na výmyk z visu! :D )
5x6 přítahy VČ v předklonu
3x6 přítahy kladky na hrudník
3x6 přítahy spodní kladky
5x6 military press
3x8 přítahy činky k bradě
3x8+8 rozpažování+předpažování
3x12 krčení ramen s jednoručkama/VČ
3x15 zkracovačky + 3x10 (na každou stranu) šikmé zkracovačky
3x10 svíčka na nakloněné lavici
3xMAX kladka
- věci kde je lomítko se budou střídat ob trénink
- uvedeny sou pracovní série
Jako je uvedeno na první stránce --> Můžete napsat svůj názor, ale to je tak všechno co můžete! Snažil sem se to zredukovat na 2-3cviky na partii a i počet sérií je přiměřenej. Akorát na záda a hrudník sem tam toho dal trochu víc, protože mi to tak vyhovuje!
Jinak dneska sem se vážil a aktuální váha: 93,8kg takže to šlo trochu nahoru
OSLÍ VÝPONY NA STROJI 15x90kg
15x90kg
15x90kg
15x90kg
VÝPONY V SEDĚ NA STROJI
15x30kg
15x30kg
15x30kg
ČAS TRÉNINKU: 69:31 min
Dneska perfektní trénink! Spokojenost s benchem kde byla nějaká rezerva což je pokrok! A velkou radost mi udělal i bicepsový zdvih s VČ, protože ty opakování byly čistý! Na scottovce to pak už pálilo jak pes Zklamání sou pro mě kliky na bradlech ... moc sem je necvičil a bylo to hodně na krev
PŘÍTAHY KLADKY NA HRUDNÍK
12x40kg
8x60kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY
12x40kg
8x60kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
TLAKY NA RAMENA S JČ (ve stojanu bylo plno a nechtělo se mi čekat)
10x20kg
8x25kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg - tady totálně na krev každá série
PŘÍTAHY VČ ČINKY K BRADĚ
10xOSA
8x30kg
8x30kg
8x30kg
ROZPAŽOVÁNÍ S JČ+PŘEDPAŽOVÁNÍ S JČ
8x7,5kg + 8x10kg
8x7,5kg + 8x10kg
8x7,5kg + 8x10kg
ROZPAŽOVÁNÍ V PŘEDKLONU S JČ
10x10kg
10x10kg
10x10kg
Dneska ve fitku hrozně natřískáno a proto sem místo military pressu jel tlaky s JČ na ramena a to sem se tak těšil V ramenách mám spoustu nedostatků a je to snad nejslabší partie tak na ní musim pořádně zamakat!
Jinak za chvili sem hodim video MT tak kdyby ste mi ho někdo pak zhodnotil jestli to tady někdo sleduje budu jen rád za všechny připomínky!
Teď když na to koukám tak myslím, že záda docela ujdou, ale ten dřep by mohl být větší. Jinak samozřejmě si nechám poradit a předěm díky za všechny připomínky,rady nebo něco podobného!
NEVIM PROČ, ALE KDYŽ HO SEM VLOŽÍM TAK SE NEUKÁŽE TAK POSTUJU JEN ODKAZ
Dobrý, mně se to líbí a navíc to vypadá i celkem lehce.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru