|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
MT
10x 40kg
8x 50kg
3x6x 60kg
dneska to konečně sedlo o hodně líp celkově jsem byl spokojenej s mrtvolkou dneska, už ty rozehřívací série byly dost v pohodě, správně jsem cítil záda, a ty pracovní už byla lahůdka akorát mě teda trochu štve to hrubý vroubkování osy, těch 60 kilo pak skoro neudržím, jak mi to řeže puchýře na rukách :D ale to je jedinej menší problém, co dneska u tohoto cviku byl :)
ramena s JČ
8x 12kg
3x6x 18kg
uff, dycky to poslední op. v sérii bylo dost těžký, ale jinak radost, krásně zničený ramena
horní kladka k hrudníku
10x 35kg
8x 40kg
7,7,8x 45kg
buď to bylo tím nešikovně nastaveným adaptérem, věčným otravným zvukem nějakýho nesmyslu u adaptéru nebo vyčerpáním zad z mrtvoly, ale dneska to prostě úplně ultimátně nešlo : ( už ty rozcvičovací serie byly dost slabý.. ty pracovní ani nemluvě, zklamalo mě to dneska.. asi tenhle cvik prohodím s úterní/středeční hyperextenzí
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x7x 18kg
šlo to trochu ztuha, ale čistě, paráda
francouz v leže
protáhnutí tricáků na kladce 20x 20kg
10,10,8x EZ +15kg
ty dlouhý série mě zabíjí, tak snad to bude něco platný :D konečně jsem našel takovou polohu loktů vůči tělu, aby mi zabíraly celý tricepsy a ne jenom u loktu nebo jenom jakoby u ramen.. hurá :D
výpony ve stoje
3x12x 60kg
na lehké protáhnutí..
biceps s VČ
8x osa (10kg) +10kg
2x7x osa +20kg
6x osa +10kg
předloktí bylo zase úplně na sračky po francouzáku, takže jsem před biceps šoupnul lýtka a pomohlo to :) krásně jsem procítil bicepsy (konečně! ) a sedlo to slušně :)
+ břicho
čas: 47 minut
a rotopéd :
RPM : nad 95; prům. rychlos t: 40 km/h; čas : 12 minut; vzdálenost : 8 km; tep : pohodička; kalorie : přes 200; zátěž : 3 z 6
10 minut celkem v klidu (35-38km/h), 2 minuty na konec hardkór, jel jsem dost rychle (45-49 km/h; RPM 135), nakonec mi to vyšlo na plánovaných 40 km/h průměrně, což mě těší  ale dneska jsem celkově šetřil nohy, abych byl na zítřejší (a případně pondělní) nohejbal použitelný hráč :D
a trénink byl moc fajn, dneska jsem trochu protahoval pauzy, protože jsem konečně po delší době cítil zátěž.. že ty váhy nejsou pro mě jen tak a musím se snažit  přesně tohle jsem si sliboval od tohoto plánovanýho přidávání vah a jsem rád, že jsem konečně "postoupil o trochu výš"
váha po tréninku 74kg, takže taky pohoda.. akorát psychicky tak nějak cítím, že se bojím přibrat.. abych nebyl tlustej a nemusel to pracně shazovat.. asi je to tím přicházejícím létem, ale ještě se s tím poperu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
1,5 hodiny nohejbal, pak začalo pršet takže jsme to zabalili.. škoda
možná si ještě večer půjdu lehce zaběhat
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po květen 02, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
BĚH
okruh: naprosto náhodně
vzdálenost: 7 - 7,5 km
průměrná rychlost: ---
čas: 45 minut
energie: ??? kcal
dneska jsem si byl zaběhat u lesíka kousek za městem  a pohodička, bylo to fajn  čerstvej vzduch, liduprázdno, ticho, pěkný počasí a výhled na celý město  nějak jsem tam náhodně pobíhal po určitých úsecích, nebál jsem se dát si pauzu a na minutku si sednout na lavičku  zaběhání spíš pro radost a vybití přebytečné energie než pro fyzičku a shazování tuků.. a bavilo mě to přibližně milionkrát víc než to plácání po chodníku na ulici  a hodně rychle to uteklo, když už jsem si říkal, že by to mohlo být tak půl hodinky, bylo to 45 minut
celkem to bylo dneska cca 1,5km do kopce, 1,5km z kopce, zbytek rovinka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po květen 02, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Jaká je tvoje aktuální váha? A počítáš pouze to co máš na ose nebo i s osou?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po květen 02, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
váha +- 75 kilo (o víkendu po tréninku 74), tak nějak se jí držím.. jak jsem psal, psychicky se bojím přibrat, rýsovačku sice plánuju výhledově až na příští jaro  ale asi půjde dolů i hodně svalů a to se mi moc nelíbí
počítám jak kde.. u mrtvoly a benče ji započítávám (tj. když na mrtvolu jsem cvičil v sobotu s 60kg pracovní serie, tak to byla osa + na každý straně 20kg kotouč).. u MT váží osa 20 kg, u benče (momentálně) cca 15kg (jiná posilovna, jiná osa)..
u francouze to nepřipočítávám, takže cvičím na každé straně s 7,5kg závažím + ta EZ, která má asi kolem těch 7 kilo.. a na bicák to střídám, ale teď v poslední době beru menší osu (10kg), na každou stranu dám 10kg kotouč a vyřešeno :)
ajé, to je zase slohovka.. mě se dneska nechce na zítřek učit, tak místo toho běhám po lese a spamuju na fórum, abych těm školním povinnostem co nejvíc utekl
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st květen 04, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
hacken dřep
10x stroj +10kg
3x8x stroj +30kg
těžký to bylo jak maminka od prasátek, ale trošku jsem natáhl pauzy a výrazně mi to pomohlo
zapažování
3x10x 8kg
dneska jsem nechytl úplně dobrou techniku.. a vůbec celý ramena (i klouby) mě při a po tréninku bolely a trochu je cítím.. asi je to tím počasím
horní kladka k hrudníku
12x 35kg
10x 40kg
3x8x 45kg
ta váha je prostě na mě moc :D není v tom ani trochu dynamiky jsem jsem byl zvyklej z těch nižších vah
rozpažky na rovné
3x10x 12kg
triceps kladka (lano)
15x 25kg
8x 30kg
10,7x 35kg - to jsem opravdu hrubě podcenil tu váhu
a hned vzápětí 15x 20kg
kladiva s JČ
12x 12kg
3x12x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 6 op.)
zakopávání v leže
10x 30kg
3x10x 35kg
rychle nahoru, dolů pomalu, jako vždy.. a dneska to bylo nějaký těžký, ale moc mi chyběl ten pocit unavených hamstringů takže jsem to musel zařadit
+ břicho
čas: 35 minut
a rotoped stál dneska za úplný hovno, je nějakej dokurvenej a obsluha mě slušně poslala do prdele nebo ať si šlapu na nějakým jiným kurvítku, vydržel jsem to 2 minuty a pak jsem se sebral a šel se převlíct.. to mi úplně zkazilo dobrou náladu, jakou jsem měl po celej trénink.. a poprvé za život jsem se opravdu na ten rotoped těšil, na pěknou 20minutovku... achjo
kromě zničených noh a trochu zad mám jinak pocit, že jsem dneska nic neodcvičil.. dával jsem trochu delší pauzy (byl jsem nějakej rozlámanej a moc mi to dneska nešlo) a proto bylo všechno trochu lehčí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 04, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Stat se mne, to s tim rotopedem, tak me to psychicky naprosto polozi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
benchpress
10x 35kg
3x8x 55kg
od včerejška mě nějak bolí levý rameno (kloub), nevím co s tím, snažím se to trochu rozhýbat ale u benče mě to trochu bolelo.. a teď při psaní logu mě to najednou zase bolí :D
spodní kladka
4x10x 40kg
military press
10x 30kg
3x7x 40kg
bál jsem se toho ramene, ale tady to bylo úplně v pohodě.. jediný co mě bolelo byly přední delty, dneska jsem ten military zvládal nějak těžce : (
přítahy JČ (s opřením o koleno)
4x10x 14kg
dneska to sedlo jako nikdy předtím, konečně jsem chytil takovou tu ideální techniku :)
tlaky hlavou dolů s JČ (úhel jako prase)
4x8x 14kg
i tady jsem se bál jako tlakovýho cviku toho ramene, ale vůbec jsem ho necítil :) prsa krásně procítěný, původně jsem chtěl dát 3x8, nakonec teda 4x8.. ale možná to bylo dokonce 5 sérií, fakt už nevím
biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
3x10x 18,5kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.)
celkem dřina, ale ušlo to
triceps za hlavou s JČ
3x10x 10kg
chm, tohle jsem sice procítil hezky, ale bylo to nějaký nezvykle těžký
nějaký to klopení zápěstím - podhmat + nadhmat
4x10 na podhmat (10kg), 3x10 na nadhmat (6kg)
+ břicho
čas: 70 minut
zřejmě předposlední návštěva školní posilovny (příští pátek nám začíná svaťák), takže v pomalejším tempu, klídeček, delší pauzy mezi cviky,...  dneska jsem s tréninkem spokojenej, váhy byly celkem v pohodě a sedlo všechno pěkně :)
od příštího/přespříštího týdne to bude trochu chaos, asi dám jen 2x týdně fullbody + sem tam nohejbal, jak to vyjde.. chci se konečně učit trochu dopředu a né jako když jsem se učil na praktickou 2 dny před ní
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
skoro 4 hodiny nohejbal.. krásně jsem se zranil, mám oteklou půlku držky, tak teď jsem na to hodil kus zmraženýho masa :D fakt paráda.. za chvilku jdu do posilky, s mým dnešním štěstím odtamtud odjedu na kriplkáře..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
PŘEDEM SE OMLOUVÁM ZA SPROSTÝ A JINAK NESLUŠNÝ VÝRAZY V NÁSLEDUJÍCÍM PŘÍSPĚVKU.. musím to ze sebe nějak dostat
horní kladka k hrudníku
12x 35kg
10x 40kg
3x8x 45kg
nezvykle dobře mi to sedlo, ikdyž to bylo kotel těžký...
ramena s JČ
10x 12kg
4x6x 18kg
čekal jsem než dva kokoti uvolní stojan na dřepy, tak jsem dal ještě toto a protáhnul to na 4 série.. příště zkusím 3x8, nezdálo se to dneska nějak extra těžký
MT
10x 40kg
4x6x 60kg
nějak moc jsem z toho cítil trapézy a teď to cítím (těsně u páteře, na úrovni lopatek), ale jinak mi to jde líp a líp.. dneska jsem šel cvičit hlavně kvůli tomuto cviku, z minulých 3x6 jsem měl mega radost a dneska by to bylo ještě lepší, kdybych neměl tak posranou náladu :)
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x8x 18kg
toto bylo jednoznačně nejlehčí dneska, sice 7. a 8. op. u poslední série byly trochu vydřený, ale to všechno před nimi bylo jako bych měl lehčí činky.. jsem moc rád :)
francouz v leže
10,10,8x EZ +15kg
první 2 sérky lehký, až jsem si říkal že 3x10 dám, ale ta 3. teda vůbec neutíkala, horko těžko jsem vydřel 8 (stejně jako minule) a stačilo.. ale vynikajícně z toho cítím tricáky, nesrovnatelně líp než u kratších sérií, co jsem tu dřív dával
biceps s VČ
8x osa (10kg)
8,6x osa +20kg
nechtělo se mi chodit pro 5kg kotouče tak jsem se na to vysral a odcvičil to tak nějak ledabyle.. předloktí bylo totálně v prdeli, já furt klopim zápěstí jak čurák, kladiva, mrtvoly, kokotiny s váhama a ono se to ne a ne přizpůsobit.. někdy v červnu po maturitě zkusim dát 1,2 týdny tréninky s lehkýma váhama a to předloktí vynechat úplně.. jestli se to nezlepší potom tak už nikdy a to bych se teda pěkně nasral
tady jsem šel na rotoped, ale zase bylo tak vykurvený sedlo že sem se na to vysral.. v tom zmatku jsem si vzpomněl, že bych měl jít ještě odcvičit něco na báchor..
+ pajšl (2x 25 zkracovačky)
čas: asi 45 minut, nevim..
nakonec jsem byl tak v ráži, že jsem šel za obsluhou, že ten rotoped teda pořád nejde nastavit (ikdyž před týdnem na to volali opraváře), obsluha vytáhla jakýsi kurvítko a najednou to sedlo šlo posunout.. jedna z mála věcí, co mě dneska potěšily..
takže rotoped:
RPM : 100+; prům. rychlost : 41,5 km/h; čas : 15 minut; vzdálenost : 10,4 km; tep : ke konci jsem málem zdechl; kalorie : zas kolem 200.. zátěž stejná
15 minut, poslední 3 minuty naplno.. RPM jsem nepouštěl pod 100, jen asi minutku před tou závěrečnou fází jsem to pustil na cca 95 a pak to začalo.. první minuta hardkóru pohoda.. 2. minuta - sprcha potu, nohy přestávaly stačit, přece jenom ten nohejbal mě dost vyčerpal.. 3. minuta nadoraz, zpocenej jako bych vylezl z bazénu, lomcoval jsem sebou na rotopedu jako šílenec.. RPM po celý 3 minuty 130+..
trénink se jinak celkem podařil, myslel jsem že na tom budu silově daleko hůř po dnešku, ale dalo se to.. jenom jsem byl psychicky úplně v piči, po tom mým úrazu jsem nebyl schopnej se moc soustředit už na tom nohejbalu, v posilce se to trochu zlepšilo, ale jakobych dával pozor jenom při provádění cviků ale při pauzách jsem byl úplně mimo..
obyčejně do posilky chodívám o víkendu kolem 2. hodiny, je to hned po otevíračce a jsem tam půlku tréninku sám.. ale dneska se protáhnul nohejbal a ještě jsem si jakž takž ošetřil ten ksicht, tak jsem přišel až o půl 3. a lidí jako prase.. činky s lavkama obsazený, stojan na dřepy taky, tolik věcí mě tam dneska nasralo.. 2 kokoti cvičící "dřepy" na stojanu na dřepy stylem "dám 6x60kg ani ne na paralel, řvali u toho jak čuráci a mysleli si jací jsou borci.. pak si samozřejmě naložili 100kg a to ani nebyl pokus o paralel, do prdele dyť to bylo mírný pokrčení kolen.. a na takový zmrdy jsem čekal než uvolní ten stojan, kde se dá jako na jediným místě v posilce cvičit mrtvola.. chtěl jsem na začátek dát kozy, ale 3 debílci cvičili zkurvenej biceps s 6kg JČ v sedě na rovné lavici (každej pěkně na jedné ze 3 polohovatelných lavic, co tam jsou), nechtěl se střídat.. tak jsem šel na kladku.. kokoti "dřepovali" dál, tak jsem šel ještě na ramena.. pak se stojan konečně uvolnil tak sem tam vletěl jako uragán.. to když se dřepaři rozhodli benčovat ale naprosto stejným stylem (sice jim bylo tak 20-25 let, ale mentálně to jsou asi retardi nebo já nevim).. na benč si naložili 80kg a jeden druhýmu pomáhal stylem "první 3 opáčka já, další 3 ty".. pak sundali na 60kg a zase se na to vrhli stylem "půlku série cvičí ten první člověk benč, druhou půlku cvičí druhej člověk přítahy v předklonu".. měl jsem 100 chutí jim říct, jací jsou to čuráci posraní, ať uberou váhu že na jejich řvaní není nikdo zvědavej a když jsou takoví kokoti tak ať uberou kotouče nebo táhnou.. pak se ještě snažili o něco, co vzdáleně připomínalo kombinaci přítahů v předklonu s JČ a trhu.. pak jsem ještě dost dlouho čekal když jsem chtěl dát tlaky na šikmé, nějakej kretén stál přímo u činek a prohlížel se v zrcadle při cvičení bicáků s 12kg JČ.. 18ky byly přímo před ním, tak jsem si je nemohl vzít, slušně jsem ho poprosil jestli by se nemohl posunout.. nereagoval.. za 5 vteřin jsem ho poprosil znova slušně ale trochu hlasitěji, aby mě víc slyšel.. nereagoval.. stál tam jak debil a čuměl na sebe.. kripl posranej.. a když už jsem čapl 18ky a ukořistil lavici, cvičil za mnou nějakej kripl předpažování.. nemohl jít na milion míst v posilce, kde jsou zrcadla, on se musel vesrat mezi 7 lidí na maličkým prostoru u činek, jenom aby se viděl, že předpažování dělá správně.. a dělal, mával mi jednoručkama před ksichtem, čurák...
to je asi všechno, co bych chtěl k dnešku říct...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
Dobrej zápis tréninku, zasmál jsem se pěkně  . Jinak, co se týče lidí v posilce, tak bohužel všude se asi najdou podobní cvičenci. S tím hold člověk nic neudělá. Nejlepší je si to vychytat, tak aby si tam byl ideálně sám. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|