blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já nevim, někdo mi radí pyramidu a odsuzuje 3x3 a 5x5, ty mi píšeš opak.. :) ty poslední tréninky jsou úplně na pytel, jak jsem psal nemám teď podmínky na to, abych mohl chodit pravidelně, takže zatím jedu udržovačku... a tak jak jsem byl na MT vždycky nadrženej, tak na poslední a předposlední trénink MT jsem se na ten cvik ani moc netěšil (ikdyž jsem piloval tu techniku a zkoušel různý malý úpravy)

bicepsy mi hned od začátku posilování sílily a rostly nejvíc ze všech partií, a věř, že ten poměr byl daleko horší (v neprospěch ostatních partií), ale posledních pár měsíců bicepsy stagnují a tak jim dávám trochu větší váhy, abych je popohnal.. a jestli ses díval na víc než na poslední 3-4 tréninky, tak jsem bicepsům nedával zdaleka tolik zabrat jako tricepsům (francouze jsem jel snad v každým tréninku a tricepsy pro mě znamenají víc než bicepsy - i proto, že trochu zaostávají v poměru k bicepsům)

a ramena mám slabý tak nějak pořád, ale taky se za poslední dobu hodně zlepšily a kozy taky (hlavně díky novým cvikům) :)

já si rád nechám poradit a přiučím se, ale ne na základě těch posledních pár tréninků, který jak jsem řekl, jsem fakt odfláknul a ten dnešní jsem si extra vymyslel přímo v posilovně, dopředu jsem to neměl vůbec promyšlený..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
původně jsem chtěl 5x5x 70kg, ale nějak se mi do toho nechtělo (stejně jako minule), takže došlo na nějaký zmatený série.. opět jsem si ale dával velkej pozor na techniku a je to čím dál lepší, měl jsem totiž poslední 3-4 týdny cvičení MT zažitej zlozvyk, že jsem dával čínku víc před sebe, abych si osou neodrbal nohy, což ale dojebávalo spodní záda tak jsem to konečně spravil a dávám si technicky čím dál větší pozor :)

Jo jo, to davani cinky pred sebe je blby zvyk. Dlouho jsem to tak jezdil, nez jsem se to naucil tahat pekne z pat jakoby na sebe (po sobe) po holenich a po stehnech a hodne pozitivne se to podepsalo na vaze. Od te doby jsem se vlastne zacal v DL celkem dost zlepsovat.
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jo jo, to davani cinky pred sebe je blby zvyk. Dlouho jsem to tak jezdil, nez jsem se to naucil tahat pekne z pat jakoby na sebe (po sobe) po holenich a po stehnech a hodne pozitivne se to podepsalo na vaze. Od te doby jsem se vlastne zacal v DL celkem dost zlepsovat.

jop, i proto jsem se dřív předkláněl a občas přepadával dopředu/dozadu.. teď mám těžiště těla i s činkou jakoby na jednom místě a je to o dost lepší, a hodně u toho cítím i nohy jak zabírají
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne strasne pomohlo, kdyz mne jeden clovek, ktery to tu obcas take cte, ale nepise sem :) kdysi poradil, abych cinku tahal z pat a to byl prvni krok k naproste zmene, co se meho DL tyka.
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere dík, zkusím to (z velké části to tahám z pat, ale na 100% ne) a pak napíšu :)
blazen

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera byla nakonec hodinka a půl nohejbalu.. chvíli klasika trojky, pak dvojky.. pohoda
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3,5 hodiny nohejbalu, stehna napumpovaný, lýtka rozsekaný že jsem si ani po takové době, co nohec hraju, na tu zátěž nezvykl.. to je divný ikdyž dneska jsme hráli celou dobu bez přestání a bylo to o dost náročnější než obvykle..

už se nějak podezřele moc těším do posilovny, v úterý tam zahučím a totálně se zničím
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmrdlání

MT
8x 60kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
10x 60kg

vynikající.. záda jak pravítko, technicky jsem o kus dál.. díky Drape za tu radu s patama, mám co zkoušet a když se mi dneska nějaký opakování zrovna povedlo vytáhnout z pat, tak to bylo jako úplně jinej cvik, mazec holeně budou samá modřina, akorát u poslední 5x70 jsem se už extrémně jebnul do holení že jsem musel s pětkama skončit, chtěl jsem dát aspoň 6-7 sérií.. doufám že je to o zvyku a časem přestanu tu bolest vnímat

JČ bench
10x 12kg
8x 18kg
6x 22kg
5x 26kg
5x 26kg
5x 26kg
10x 18kg

taky úžasný, kozy jsem cítil jak nikdy, fakt paráda

přítahy JČ
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)

lehký nadprůměr, už tu byly i lepší tréninky přítahů, ale rozhodně to nebyla katastrofa :)

ramena s JČ
10x 12kg
8x 18kg
7x 18kg
6x 18kg

škoda, chtěl jsem dát jako minule 6ku s 20kg, ale dneska to moc nešlo a všechny série s 18kg byly nadoraz bez rezervy... ale i tak nejsem zklamaný, mohlo být daleko hůř

horní kladka k hrudníku
12x 35kg
10x 40kg
10x 40kg

mazec, dneska jsem si taky tady poopravil techniku a pumpovalo to jako nikdy předtím

tlaky hlavou dolů (sklon cca 35°)
8x 18kg
8x 18kg
8x 18kg

hodně dobrý dodělání

biceps s JČ
8x 8kg (x2)
5x 18kg (x2)
8x 16kg (x2)
10x 14kg (x2)

tohle mi úplně zkazilo náladu, vůbec mě nebaví cvičit bicepsy a dneska jsem to ještě vyhrotil úplně nadoraz, nezáživnej cvik

kliky na bradlech
6x
6x
5x
4x

pro mě je to malé vítězství akorát tady přišel naprosto kritický moment, kdy se u mě hromadily divné pocity a právě u tohoto cviku jsem se málem poblil od této chvíle až do konce tréninku mi bylo fest špatně

peck-deck
12x 30kg
10x 30kg

klasicky parádní pumpa :)

tady byl pokus o kladiva (10x 16kg) a nějaký rozpažování (2x12 s 5kg), nebyla síla, tak jsem tímto vršek těla úplně dodělal :)

předkop
12x 35kg
15x 35kg
15x 35kg + 12x 30kg + 12x 25kg + 20x 20kg

ty vole.. chtěl jsem dát dřepy, ale podle mých vnitřních pocitů bych nedal ani jednu sérii, tak jsem dal předkopy aby se neřeklo a abych to měl co nejdřív za sebou, tak jsem si dal shazovačku.. málem mi upadly hnáty, ale příště musím začít aspoň na 40kg, ty poslední 2 série byly už moc lehký..

zákop
12x 30kg
10x 30kg

+ břicho

čas: 78 minut

nejlepší, ale zároveň nejhorší trénink (troufám si říct) za celý můj život dneska jsem vydřel všechno, co šlo, dal jsem - pro mě - těžký váhy a nějaký pumpovačky, no po tréninku jsem byl oproti dřívějšku mega nafouknutej všechny cviky bez jediné větší chybičky, akorát škoda, že mi pak úplně došla energie a ty nohy jsem jenom odšmrdlal.. nejhorší trénink to byl proto, že se mi (jak jsem psal) už od půlky trenálu chtělo zvracet a to fakt poctivě a nemohl jsem popadnout dech, strašnej a nezvyklej pocit.. tohle byl asi první tvrdší trénink v mým životě
bomba
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád flákárna...

MT
10x 60kg
5x 70kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
3x 80kg
10x 60kg

hou, poprvé 8x3 a splněno :) celkem těžký, zvlášť ta druhá polovina sérií, ale na nějakých 8x4 tam rezerva určitě byla technicky to bylo dneska o něco míň super než jindy, takže se budu spíš motat okolo 5 op., kde to není taková nuda jako u 3

JČ bench
10x 12kg
8x 18kg
6x 20kg
6x 24kg
6x 24kg
6x 24kg
10x 18kg

původně jsem chtěl 5x5 s 24kg, ale už rozcvičovací série s 20 mi přišla hrozně těžká a 24ky byly pochopitelně horší, tak jsem rád za 3x6 s minimální rezervou

horní kladka k hrudníku
12x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
8x 45kg
8x 45kg
10x 40kg

zato kladka mi jde čím dál líp a dneska to bylo extra dobrý pumpování

ramena s JČ
10x 14kg
8x 18kg
8x 18kg
5x 20kg

celkem pohoda

peck-deck
10x 35kg
10x 30kg
10x 30kg

mě to šmrdlání prostě baví i vzhledem k tomu, že potřebuju aspoň trochu tvarovat kozy, protože jsem na to odjakživa kašlal a cvičil jenom tlaky na rovné/šikmé nahoru :)

biceps s JČ
7x 8kg (x2)
6x 18kg (x2)
5x 18kg (x2)
7x 16kg (x2)

toto byl takový menší-velký PR mám pocit, že jsem nikdy necvičil na bicáky 2 série s 18kg a asi jsem se nikdy nedostal ani přes 5 opakování na ruku.. dneska to šlo nějak podezřele hladce, tak jsem toho využil a konečně jsem se po x měsících v tomto cviku posunul o něco výš

kliky na bradlech
8x
6x
6x

byl to trochu boj, ale vyhrál jsem

předkopávání
10x 35kg
10x 40kg
10x 45kg + 10x 40kg + 12x 35kg + 15x 30kg

tak tohle už nikdy neudělám čtvrt hodiny jsem kulhal neskutečný přemáhání sebe sama, abych dal každý opakování, který bylo pekelný už od série se 40 kilama

+ břicho

čas: 65 minut

zapomněl jsem do sebe naládovat kofein před cvičením, a tak mi u většiny sérií znatelně chybělo to psychický mobilizování sil (vím, že se "normálně" nedokážu úplně soustředit), ale aspoň fyzicky to bylo v pohodě akorát mi zas bylo šoufl, tentokrát za to mohlo zbytečně moc jídla před tréninkem, a to byl opět důvod vyřadit dřepy takže příště trénink bez MT a určitě dám konečně hackeny snad po 2 měsících jejich necvičení
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem si dal doma jen pár kliků a nesmyslů.. zítra urobim něco většího, do posilovny se dostanu nejdřív v pondělí, takže to musím do té doby nějak vydržet

a počínaje dneškem zase začínám 2-3x denně protahovat hamstringy.. nohejbal se poslední dobou vůbec nehrál kvůli počasí a cítím, že nohy zase nevyšvihnu tak, jako když jsem se dřív pravidelně protahoval, ikdyž jsem se zhoršil jen o blbých pár cm.. teď vyšvihnu špičkou max do 180cm, což při mých 180cm není nic moc, musím na tom zapracovat
blazen

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm, tak workout se odkládá minimálně na pátek. ráno jsem se vzbudil s ultimátně bolavým ramenem, nemůžu s ním ani pohnout aniž by to nebolelo tak to nechci přetěžovat.. dám tomu úplný klid a snad se to samo nějak spraví
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3,5 hodiny nohejbal.. přestože foukal příjemný osvěžující vítr, tak slunko pralo hrozným způsobem a durch jsem propotil 2 trika
opět se mi potvrdilo, že protahování (hlavně) hamstringů je u tohoto sportu základem, hraje se daleko líp a skopnout míč 190cm chlapovi z hlavy je krásný pocit

příští sobotu a i tu další sobotu jsou turnaje (do konce "sezony" zbývají 3 a to jsou ty nejdůležitější), takže protahovat, protahovat a moc se těším

zítra zkusím jenom lehce doma nějaký kliky a břicho, když mě nebude bolet to rameno (nebo se snad nepřidá něco dalšího), tak bych si to zopakoval během týdne trochu tvrději a po dalším víkendu už bych se velice rád vypravil do posilovny, aspoň lehce..
blazen

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

totálně nejvíc na piču den, tak jsem sebou aspoň švihnul na koberec a trochu se protáhnul:

10x kliky
obrácené zkracovačky (max.)
20x kliky
30x kliky
20x kliky
10x kliky

rameno drželo a nikde nic nekřuplo, takže ve středu/čtvrtek si snad dám něco těžšího doma..
blazen

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera 100 kliků a hromada obr. zkracovaček..
dneska aerobka + core (tlačení auta do opravny )
no a zítra nohejbalový turnaj
blazen

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10 hodin nohejbalu
na turnaji 4. místo z 12, což je lehce podprůměrný výsledek a vzhledem k tomu, že jsme se utloukli vlastníma chybama a když nám chyběl bod na postup do finále, tak jsme ho prostě uhrát nedokázali a prohráli jsme.. jsem zklamanej.. ale tak nevadí, navíc po tom šestihodinovým turnaji jsme si šli ještě kopnout na trénink ke kolegům a to už bylo úplný dodělání, lítačka jako prase, stehna mám napumpovaný jako nikdy a lýtka asi už neuregeneruju, mám pocit že se mi brzo rozpadnou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: