|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:27 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Podle neustálé hecovačky a prudy s kličkovcema rozhodně nevěřím, že facka byla nahraná. |
říkal teď Chisora, že chce re-match s Vitalijem nebo s Wladimirem, podle mě se na něj vyserou a budou boxovat s někým jiným, ale to byl nejlepší box za poslední roky, co jsem viděl, že by někdo Vitalije zasahoval, a on z toho byl aspoň překvapený _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:30 am Předmět: |
|
|
Me mrzi, ze sampion v ringu neukaze vic, nez to, co dneska Vitalij. Ti Klickove jsou efektivni, urcite dobri, ale bohuzel vicemene nudni a nejvetsi problem je, ze v podstate nemaji soupere. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:33 am Předmět: |
|
|
Klicko je proste takova boxerska obdoba Schilta z K-1, dokonale vyuziva svejch proporci a nepousti si soupere k telu a prave jediny co an nej plati je neustalej natlak, co ted predvadel Chisora, jenze jakmile se dostane zase hodne blizko, tak ho zklincuje.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:43 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Me mrzi, ze sampion v ringu neukaze vic, nez to, co dneska Vitalij. Ti Klickove jsou efektivni, urcite dobri, ale bohuzel vicemene nudni a nejvetsi problem je, ze v podstate nemaji soupere. |
S tím bohužel musím souhlasit. Ale pořád je mám rád
Dřív se s tím ale mám dojem mazali podstatně míň.
Chisora má ale naprosto perfektní a skoro neprůstřelnej kryt, to musím uznat. Z toho co Vitali za posledních řekněmě pět let zbil to byl možná nejlepší soupeř.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
| Steny napsal: | | r@mbo napsal: | tak jsem napočítal cca 5 bouchnutí do kličkovy hlavy za zápas (z toho 2x lehký zvedák)... černoch dostal cca 5 bouchnutí do xichtu za kolo... na body u mě 140:15... |
Prej se nepocita jen bouchnuti do hlavy sem slysel.. |
jestli se počítá i bouchnutí do ramena a nebo předloktím do krku z nepovedených háků (cca 25/zápas) a nebo efektní máchnutí do vzduchu (sice vedle ale na efekt pěkné) tak to pak chápu ty vyrovnané body
já počítám jen rány do šišky a tam to bylo zcela jasné..
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:48 am Předmět: |
|
|
mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:57 am Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat |
tam je to za minimum bodů (myslím čtvrt bod) pač střed těla maj boxéři ocelovej a v podstatě nezranitelnej (a proto si ho taky ani nekrejou) a jen blbej boxer plejtvá energii na atakování této partie - jak jsem říkal minimum bodů, soupeře to vůbec nerozhodí a ještě tam útočník čumí aby masíroval správný žebro a nahoře přitom dostává přes držku
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:06 am Předmět: |
|
|
to schvalne provokujes, nebo ses fakt takovej blbec? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:25 am Předmět: |
|
|
K tomu bych dodal, že Lukáš Konečný je pověstný lámáním žeber :)
Zápas nuda, možná kdyby boxoval nějakej Kličko s tím vysokým finem Helnesiusem. Ve srovnání s Vitalij vs Lenox tak o tři třídy horší..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 3:29 am Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | | matejkorvin napsal: | mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat |
tam je to za minimum bodů (myslím čtvrt bod) pač střed těla maj boxéři ocelovej a v podstatě nezranitelnej (a proto si ho taky ani nekrejou) a jen blbej boxer plejtvá energii na atakování této partie - jak jsem říkal minimum bodů, soupeře to vůbec nerozhodí a ještě tam útočník čumí aby masíroval správný žebro a nahoře přitom dostává přes držku |
ok páni, balíme, diskusia skoncila pravda bola napísaná
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
jezis, este ze jsem sel spat... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|