Boxerské okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boxerské okénko  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Boxerské okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Podle neustálé hecovačky a prudy s kličkovcema rozhodně nevěřím, že facka byla nahraná.

říkal teď Chisora, že chce re-match s Vitalijem nebo s Wladimirem, podle mě se na něj vyserou a budou boxovat s někým jiným, ale to byl nejlepší box za poslední roky, co jsem viděl, že by někdo Vitalije zasahoval, a on z toho byl aspoň překvapený
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me mrzi, ze sampion v ringu neukaze vic, nez to, co dneska Vitalij. Ti Klickove jsou efektivni, urcite dobri, ale bohuzel vicemene nudni a nejvetsi problem je, ze v podstate nemaji soupere.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem napočítal cca 5 bouchnutí do kličkovy hlavy za zápas (z toho 2x lehký zvedák)... černoch dostal cca 5 bouchnutí do xichtu za kolo... na body u mě 140:15...
Luster

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klicko je proste takova boxerska obdoba Schilta z K-1, dokonale vyuziva svejch proporci a nepousti si soupere k telu a prave jediny co an nej plati je neustalej natlak, co ted predvadel Chisora, jenze jakmile se dostane zase hodne blizko, tak ho zklincuje..
Steny

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

r@mbo napsal:
tak jsem napočítal cca 5 bouchnutí do kličkovy hlavy za zápas (z toho 2x lehký zvedák)... černoch dostal cca 5 bouchnutí do xichtu za kolo... na body u mě 140:15...

Prej se nepocita jen bouchnuti do hlavy sem slysel..
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší moment zápasu... jak mu Kličko podržel hlavu, natočil si jí jak potřeboval, pustil mu jí (a on jen stál a čuměl) a jednu pořádnou mu jebnul
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Klicko je proste takova boxerska obdoba Schilta z K-1, dokonale vyuziva svejch proporci a nepousti si soupere k telu a prave jediny co an nej plati je neustalej natlak, co ted predvadel Chisora, jenze jakmile se dostane zase hodne blizko, tak ho zklincuje..

však přesně, kdybych měl jeho proporce, tak bych ji taky využíval... , každý boxuje jak mu to soupeř dovolí...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Me mrzi, ze sampion v ringu neukaze vic, nez to, co dneska Vitalij. Ti Klickove jsou efektivni, urcite dobri, ale bohuzel vicemene nudni a nejvetsi problem je, ze v podstate nemaji soupere.

S tím bohužel musím souhlasit. Ale pořád je mám rád
Dřív se s tím ale mám dojem mazali podstatně míň.

Chisora má ale naprosto perfektní a skoro neprůstřelnej kryt, to musím uznat. Z toho co Vitali za posledních řekněmě pět let zbil to byl možná nejlepší soupeř.
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Steny napsal:
r@mbo napsal:

Prej se nepocita jen bouchnuti do hlavy sem slysel..

jestli se počítá i bouchnutí do ramena a nebo předloktím do krku z nepovedených háků (cca 25/zápas) a nebo efektní máchnutí do vzduchu (sice vedle ale na efekt pěkné) tak to pak chápu ty vyrovnané body

já počítám jen rány do šišky a tam to bylo zcela jasné..
matejkorvin

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
mr. judge, tych PAR HAKOV od ktorych mal vitalij cervene rebra na oboch stranach by si mohol tiez zapocitat

tam je to za minimum bodů (myslím čtvrt bod) pač střed těla maj boxéři ocelovej a v podstatě nezranitelnej (a proto si ho taky ani nekrejou) a jen blbej boxer plejtvá energii na atakování této partie - jak jsem říkal minimum bodů, soupeře to vůbec nerozhodí a ještě tam útočník čumí aby masíroval správný žebro a nahoře přitom dostává přes držku
Luster

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 1:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to schvalne provokujes, nebo ses fakt takovej blbec?
Bomberguy

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu bych dodal, že Lukáš Konečný je pověstný lámáním žeber :)
Zápas nuda, možná kdyby boxoval nějakej Kličko s tím vysokým finem Helnesiusem. Ve srovnání s Vitalij vs Lenox tak o tři třídy horší..
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 3:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

r@mbo napsal:
matejkorvin napsal:

tam je to za minimum bodů (myslím čtvrt bod) pač střed těla maj boxéři ocelovej a v podstatě nezranitelnej (a proto si ho taky ani nekrejou) a jen blbej boxer plejtvá energii na atakování této partie - jak jsem říkal minimum bodů, soupeře to vůbec nerozhodí a ještě tam útočník čumí aby masíroval správný žebro a nahoře přitom dostává přes držku

ok páni, balíme, diskusia skoncila pravda bola napísaná

owar

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jezis, este ze jsem sel spat...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boxerské okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: