|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
nevíte kde se dá koukat dneska živě na zápas Konečného? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: st duben 04, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | nevíte kde se dá koukat dneska živě na zápas Konečného? |
Je to teda az zitra a melo by to bezet on-line na Voyo a na Nova Sport.
BTW: Jinak je to na Vodove, ne v Rondu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
Kurva negre! Ta sedla, panecku. Ten Nutrend, hm... ;)
Uz se tesim na zitrek, doufam, ze budeme mit konecne profi mistra sveta v boxu.
Edit: Aha, to nebyl Lukas, no ale i tak. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ty pico  By me zajimalo jestli timhle stylem sparrujou xkrat tydne... _________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Hezky sedla:)
Co používáte na regeneraci po terinku? Bývám ted každý den od 8 do 18 v práci, třikrát týdně mám od 18 do 19:15 box. A začíná to být docela únavné.
Když se necítím, tak před trenálem dám malé kafčo a nějaký gel/tyčinku/tabletu.
Co ale po trenálu? Mám přístup k věcem od Nutrendu, takže třeba Regener or nějaký gainer?
Gainer jsem nikdy nebral, ani když jsem navštěvoval fitko, tak moc nevím, jak na mě zabere co do hmotnosti. Lehce jsem po vánocích upravil jídelák a polečně s boxem se mi podařilo zhubnout z 93 na nynějších 85kg, což mi vyhovuje. Dokonce se nemusím nijak moc hlídat v jídle a váha se drží. Tak mám trochu obavu, abych s gainerem nezprasovatěl. I když při třech dávkách týdně je to asi zbytečná obava  Nebo nějakou šedesátku protein? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ok, dík. Já mám doma někde ještě zbytek šedesátky od Extrifitu, tak dorazím tenhle proteinák a pak asi koštnu ten doporučovaný re-con nebo nějakou směsku s BCAA.
A nebo budu končit dřív v práci _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
našel někdo live přenos Lukáše mimo to Voyo? nechce se mi posílat ta potvrzovací SMS za Kč 189 a pak to nějak rušit, nebo už se tam někdo zaregistroval a potvrdil si tu registraci a není to ojebávačka?
dejte se někdo link na přenos, prosím _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
tam se mlátí nějací britové, to je potom nebo dělám něco špatně? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
tak co s tím, kde to jede? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
hmm tak leda hovno a ne konečnýho uvidím _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|