|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:38 am Předmět: |
|
|
jj, je to neskutečný ve 44. letech  aneb jak sem psal do topicu K1:
zkopírovánO:
Pokud to nikdo nezaregistroval, tak dneska nebo už vlastně včera bouchal na eurosportu Hollyfield. Vyhrál.
Zápas docela šel, většina highlight akcí zápasu šla od Evandera, jako řeknu vám mít takovouhle postavu ve 44 letech to je něco neskutečnýho, shodil ještě pár kil a je ještě vyrýsovanější celejch 10 kol odskákal, soupeř 2x počítaj. Co se týče toho protivníka, tak opět spíš jeden z řad "B ligy" vydržel všech 10 kol, vyhrál možná 2 kola, ale jinak nic nepředvedl, nehledě na to, že už to taky nebyl zrovna mládenec (41let), takže těžko říct, opravdu kvalitní soupeř hollyfielda zatim neprověřil. Na Klička už to asi nebude, ale fandim mu.
btw. jen tak mimo - ta křečová žíla co se tomu soupeřovi táhla od krku, přes kozu, rameno a po celý ruce, to sem ještě neviděl _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so září 22, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | http://bleskove.centrum.cz/celebrity/clanek.phtml?id=36019
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:44 pm Předmět: |
|
|
To sem taky viděl. Moooc hezký _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 30, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
Je tady někdo, kdo závodí v boxu nebo se v tom aspoň vyzná? Tohle téma umřelo a je to škoda, bohužel sám víc o boxu hovno, protože ho teprve zkouším. Někdo se chytne a hodí sem něco zajímavého? Linky, videa, obrázky, názory? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 30, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
AHOLA:Za link děkuju prozkoumám  sem si ani nevšim že je to teprve osm dní, zdálo se mi to jako celá věčnost
nejradši bych popravdě byl, aby se tady řešil box stejně, jako se řeší K-1 v tématu - pozor, překvapení - K1. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
Odborník na box nejsem.
Závodim, pokud chceš něco vědět tak se ptej.
Co se týče tohodle topicu, tak já nejsem takovej fanatic, abych měl v kalendáři půl roku do předu vepsaný všechny eventy. Hlavně je toho mraky, když je něco zajímavýho v televizi, tak se rád podívám, když to propásnu tak mi to žíli netrhá. Stejně tak to mam s K-1, UFC. Hold by to chtělo jiný lidi, aby se to tu řešilo jako v K-1, i když stačilo by pár, který se o to trochu víc zajímaj. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
Hefaistos: Mohl bys sem napsat odstaveč na téma systém soutěí, jak v ČR, tak ve světě profiboxu, je tam hafo federací, nevyznám se v tom. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:22 pm Předmět: boty |
|
|
Měl bych otazku, jaky by jste mi doporučili boxerské boty? Teprve začínám a tam kam chodím me v normálních botech nepustí a na boso je to na prd. Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Martin Bohm dne út říjen 02, 2007 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Pockej na Hefaista spis, ja tomu zas tak nerozumim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Pockej na Hefaista spis, ja tomu zas tak nerozumim. |
OKi dik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|