Boxerské rukavice vs. pytlovky

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boxerské rukavice vs. pytlovky  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Boxerské rukavice vs. pytlovky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaké rukavice?
Pytlovky
63%
 63%  [ 7 ]
Normální
36%
 36%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 11

Autor Zpráva
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:35 pm    Předmět: Boxerské rukavice vs. pytlovky Odpovědět s citátem

Zdravím, na fóru jsem podobný dotaz nenašel tak zakládám nový topic..... Nevím zda koupit normánlí boxerky nebo pytlovky. Jedná se z 98% o boxování do pytle, to že si s kamarády lehce zaboxujem na sobě neberu v potaz. Jen bych chtěl vědět rozdíly. Normální rukavice se mi zdají že by mohly více tlumit...ale radši si nechám poradit. Dík moc
m4l

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:41 pm    Předmět: Re: Boxerské rukavice vs. pytlovky Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
Zdravím, na fóru jsem podobný dotaz nenašel tak zakládám nový topic..... Nevím zda koupit normánlí boxerky nebo pytlovky. Jedná se z 98% o boxování do pytle, to že si s kamarády lehce zaboxujem na sobě neberu v potaz. Jen bych chtěl vědět rozdíly. Normální rukavice se mi zdají že by mohly více tlumit...ale radši si nechám poradit. Dík moc

kup si normalni na box 1O,12cky... na pytel vubec nevadej a muzes si pinknout i s kamosem..... coz s pytlovkama bych moc nedoporucoval:P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten příspěvek tu je ode mě z loňského roku, již se to zde řešilo:

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=22018&highlight=pytlovky

edit: jé, co jsem to tam našel za příspěvek od m41
citace:
uz me prijdes ze jsi jako ruhl, je nemocnej a zacne fightovat , vsichni vime jak to mas se zdravim (nebo jak nam to tu aspon popisujes a ted tohle...) a pokdu si myslis ze i ten blbej pytel neni horsi nez nejakej bench to se pletes chlape az budes mit boxovat 3min do pytle tak si hlavne vedle sebe priprav defibrilator na to tvoje srdce... (mozna to pisu hnusne ale moc dobre si pamatuju co si me psal o tvym zdrav stavu v pm nevim kamo pride me to jako desna picovina)

tak to je dobře, že jsem tě vůbec neposlechl a věřil v uzdravení

https://forum.ronnie.cz/post720109.html#720109
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei koukal jsem, ale myslel že jen vybíráš jaké pytlovky. Nečetl jsem to celý No kamarád má pytlovky právě, tak když si pinknem tak to bude víc bolet mě
m4l

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei: to vis ze je jen at se dari (nikdo neni vsevedouci a myslel sem to dobre )
Freimen

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
Frei koukal jsem, ale myslel že jen vybíráš jaké pytlovky. Nečetl jsem to celý No kamarád má pytlovky právě, tak když si pinknem tak to bude víc bolet mě

tak kup také pytlovky a jste si fifty fifty Ale samozřejmě jsem měl na mysli, že to chceš na 98 % kvůli pytli, jak jsi psal, pokud plánuješ občasný sparing, určitě kup rukavice
Freimen

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Frei: to vis ze je jen at se dari (nikdo neni vsevedouci a myslel sem to dobre )

v pohodě, jen jsem za to moc rád a ten starý příspěvek ve mě vyvolal vzpomínky a nutné srovnání
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaký je teda rozdíl v pytlovkách a normálních? na sparing, pytel? je to jen o větším vycpání nebo jak?
NumberSix

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to, že v pytlovkách bys mohl soupeři při spárování bez problému vyrazit zuby. Jsou méně vycpané, takže se energie při úderu přenese přes menší plochu (klouby) ale zase je v nich větší cit na pytli. V podstatě to vychází z toho, že rukavice nemají zase tolik chránit tebe, jako spíš soupeře. Mám pocit, že hodně lidí to vnímá opačně.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam jedny pytlovky a jsou uplne nahovno protoze se nedaji stahnout v zapesti ikdyz mam bandaz tak ta ruka v tom vexluje coz me nepride pri nejakym tezkym tvrdym pytli idealni, nektery lepsi rukavice zase nejsou na pytel lapy a ruzny aparaty staveny nebo se spis nedoporucujou muzou se nejak poskodit atd, o hubu protivnika se neposkodi me byly doporuceny tyhle pry sou kvalitni a za perfektni cenu tak jsem je koupil a jsem s nima zatim teda po par trenincich spokojenej a pouzivam je na vsechno

http://www.bail.cz/shop/product_info.php?cPath=29_86&products_id=738&osCsid=2b8ca97f99f599be8412d3e89f56e1c2
NumberSix

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
http://www.bail.cz/shop/product_info.php?cPath=29_86&products_id=738&osCsid=2b8ca97f99f599be8412d3e89f56e1c2

Tyhle jsou fajn. Nějakou dobu je už používám (cca půl roku) a fakt necítím potřebu mít něco lepšího .
Cratach

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych si na tvym miste koupil klasicky rukavice, ne pytlovky. Treba se ti casem zalibi vic sparing nebo zacnes treba i nekde trenovat a musel by sis je pak misto pytlovek stejne poridit. A do pytle muzes taky s nima, ale to uz tady psali ostatni
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi tak ještě jeden dotaz...není problém objednat rukavice na netu? Nebo bude lepší přímo ve sportu si je vyzkoušet? popř. jakou velikost brát. Dík
cipinek

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
chlapi tak ještě jeden dotaz...není problém objednat rukavice na netu? Nebo bude lepší přímo ve sportu si je vyzkoušet? popř. jakou velikost brát. Dík

nejlepší je si je jít vyzkoušet do obchodu a pak si ty stejné někde objednat po netu, takhle se dá ušetřit třeba na běžeckých botách i 20% ceny...
aluminium

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked uz je tu taky topic , tak by som sa chcel opytat ze ake rukavice sa pouzivaju v normalnych profi zapasoch 91+...a ci vo vsetkych vahach rovnake...?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boxerské rukavice vs. pytlovky Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: