| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaké rukavice? |
| Pytlovky |
|
63% |
[ 7 ] |
| Normální |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 11 |
|
| Autor |
Zpráva |
ptaak

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:35 pm Předmět: Boxerské rukavice vs. pytlovky |
|
|
Zdravím, na fóru jsem podobný dotaz nenašel tak zakládám nový topic..... Nevím zda koupit normánlí boxerky nebo pytlovky. Jedná se z 98% o boxování do pytle, to že si s kamarády lehce zaboxujem na sobě neberu v potaz. Jen bych chtěl vědět rozdíly. Normální rukavice se mi zdají že by mohly více tlumit...ale radši si nechám poradit. Dík moc _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
m4l

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:41 pm Předmět: Re: Boxerské rukavice vs. pytlovky |
|
|
| ptaak napsal: | Zdravím, na fóru jsem podobný dotaz nenašel tak zakládám nový topic..... Nevím zda koupit normánlí boxerky nebo pytlovky. Jedná se z 98% o boxování do pytle, to že si s kamarády lehce zaboxujem na sobě neberu v potaz. Jen bych chtěl vědět rozdíly. Normální rukavice se mi zdají že by mohly více tlumit...ale radši si nechám poradit. Dík moc |
kup si normalni na box 1O,12cky... na pytel vubec nevadej a muzes si pinknout i s kamosem..... coz s pytlovkama bych moc nedoporucoval:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
Frei koukal jsem, ale myslel že jen vybíráš jaké pytlovky. Nečetl jsem to celý  No kamarád má pytlovky právě, tak když si pinknem tak to bude víc bolet mě _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Frei: to vis ze je jen at se dari  (nikdo neni vsevedouci a myslel sem to dobre  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | Frei koukal jsem, ale myslel že jen vybíráš jaké pytlovky. Nečetl jsem to celý No kamarád má pytlovky právě, tak když si pinknem tak to bude víc bolet mě |
tak kup také pytlovky a jste si fifty fifty Ale samozřejmě jsem měl na mysli, že to chceš na 98 % kvůli pytli, jak jsi psal, pokud plánuješ občasný sparing, určitě kup rukavice
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | Frei: to vis ze je jen at se dari (nikdo neni vsevedouci a myslel sem to dobre ) |
v pohodě, jen jsem za to moc rád a ten starý příspěvek ve mě vyvolal vzpomínky a nutné srovnání
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: út březen 02, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
jaký je teda rozdíl v pytlovkách a normálních? na sparing, pytel? je to jen o větším vycpání nebo jak? _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
NumberSix

|
Zaslal: út březen 02, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jde o to, že v pytlovkách bys mohl soupeři při spárování bez problému vyrazit zuby. Jsou méně vycpané, takže se energie při úderu přenese přes menší plochu (klouby) ale zase je v nich větší cit na pytli. V podstatě to vychází z toho, že rukavice nemají zase tolik chránit tebe, jako spíš soupeře. Mám pocit, že hodně lidí to vnímá opačně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út březen 02, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
ja mam jedny pytlovky a jsou uplne nahovno protoze se nedaji stahnout v zapesti ikdyz mam bandaz tak ta ruka v tom vexluje coz me nepride pri nejakym tezkym tvrdym pytli idealni, nektery lepsi rukavice zase nejsou na pytel lapy a ruzny aparaty staveny nebo se spis nedoporucujou muzou se nejak poskodit atd, o hubu protivnika se neposkodi  me byly doporuceny tyhle pry sou kvalitni a za perfektni cenu tak jsem je koupil a jsem s nima zatim teda po par trenincich spokojenej a pouzivam je na vsechno
http://www.bail.cz/shop/product_info.php?cPath=29_86&products_id=738&osCsid=2b8ca97f99f599be8412d3e89f56e1c2
|
|
| nahoru |
|
 |
NumberSix

|
Zaslal: út březen 02, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | http://www.bail.cz/shop/product_info.php?cPath=29_86&products_id=738&osCsid=2b8ca97f99f599be8412d3e89f56e1c2 |
Tyhle jsou fajn. Nějakou dobu je už používám (cca půl roku) a fakt necítím potřebu mít něco lepšího .
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st březen 03, 2010 12:35 am Předmět: |
|
|
Ja bych si na tvym miste koupil klasicky rukavice, ne pytlovky. Treba se ti casem zalibi vic sparing  nebo zacnes treba i nekde trenovat a musel by sis je pak misto pytlovek stejne poridit. A do pytle muzes taky s nima, ale to uz tady psali ostatni _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: út březen 09, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
chlapi tak ještě jeden dotaz...není problém objednat rukavice na netu? Nebo bude lepší přímo ve sportu si je vyzkoušet? popř. jakou velikost brát. Dík _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 09, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | chlapi tak ještě jeden dotaz...není problém objednat rukavice na netu? Nebo bude lepší přímo ve sportu si je vyzkoušet? popř. jakou velikost brát. Dík |
nejlepší je si je jít vyzkoušet do obchodu a pak si ty stejné někde objednat po netu, takhle se dá ušetřit třeba na běžeckých botách i 20% ceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
ked uz je tu taky topic , tak by som sa chcel opytat ze ake rukavice sa pouzivaju v normalnych profi zapasoch 91+...a ci vo vsetkych vahach rovnake...? _________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |