|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: |
nejsem zastánce rychlých cukrů, proto doplňuji po tréninku komplexní sacharidy, podle mě rychlé sacharidy akorát napomáhají tvorbě tuku - ostatně není to jen můj názor, ale třeba i Roberta Humpála, který trénoval desítky lidí a má s tím dobré zkušenosti...
k tomu proteinu a kdy ho mám asi tak dávat? |
Tak ho dej s těma Vločkami po tréninku, já to tak dělám a nemůžu si stěžovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | právě že to je v poho ne? když to je jako kdybych to rozkousal |
Příteli,ty jsi absolutně mimo i s tím profesorem Brumbálem normální člověk se tady musí fakt zasmát od plic.stravuješ se nejen blbě,ale úplně naruby a potom tu řešíš hovadiny.Ten tvůj samoser je asi poslední problém co máš,nicméně oznamuje ti,že jsi rozbitej jak polský silnice.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
pokud ty vločky musíš mít každý den a jinak bys bez nich umřel tak vyměň jídlo 1 za jídlo 2
po tréninku dej rychlý syrovátkový protein 65-70% nebo pokud špatně přibíráš, tak dej nějaký gainer
pak cca. po 1 h po tréninku jez už normální jídlo, ale až začneš mít hlad!!! to bude znamenat, že protein i gainer už nejsou v žaludku a nestane se to, že ti to zůstane v žaludku a když tam pošleš to normální jídlo tak se do 5 minut zase posereš
pak dej klidně večeři
a pak na noc zase noční protein, to už záleží na tobě kdy trénuješ, abys to stihl sníst a nezatěžoval trávicí trakt, protože chodit tolikrát na záchod je indicie, že tvoje tělo netráví správně a tipl bych si, že je to proto jaká je ta tvoje dosavadní strava
týden to takhle zkus, když se ti nebude líbit jiná rada a pak přijď říct jestli pořád sereš tak jak jsi sral doteď...
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 11:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 10:25 am Předmět: |
|
|
když to omezim tak zase budu mít málo sacharidů tak já fakt už nevim, dodávám že je mi 17let
Naposledy upravil novalegenda dne so listopad 30, 2013 10:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | když to omezim tak zase budu mít málo sacharidů tak já fakt už nevim, dodávám že je mi 1 let |
u kojencu normalni vec, neres
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | novalegenda napsal: | | když to omezim tak zase budu mít málo sacharidů tak já fakt už nevim, dodávám že je mi 1 let |
u kojencu normalni vec, neres |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | když to omezim tak zase budu mít málo sacharidů tak já fakt už nevim, dodávám že je mi 17let |
Sakra to je takovej problém si uvařit pár pytlíků rýže,jíst piškoty,místo sprostej prašnejch vloček pro koně si koupit dobrý musli atd...nepřemýšlej jako trotl a trochu se namáhej.A neposlouchej rady blbců!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Co je spatneho na ovesnych vlockach?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Co je spatneho na ovesnych vlockach? |
nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
[quote="Lord_Ivory"]Co je spatneho na ovesnych vlockach?[/quote
Vážně si pořád dokola myslíte, že vás ty vločky někam posunou? Musli jako snídaně či svačina ok, ale jinak na to kašlete.Stejně jste pořád hubení a ještě máte z toho vnitřnosti v háji. Takhle se lidi fakt nestravují kluci.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
[quote="Bara"] | Lord_Ivory napsal: | Co je spatneho na ovesnych vlockach?[/quote
Vážně si pořád dokola myslíte, že vás ty vločky někam posunou? Musli jako snídaně či svačina ok, ale jinak na to kašlete.Stejně jste pořád hubení a ještě máte z toho vnitřnosti v háji. Takhle se lidi fakt nestravují kluci. |
žrát rýži je lepší?
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
proste 4-5denne pevna strava (priloha+maso,zelenina), max na snidani ty vlocky a tečka.. nediv se ze chodis srat stokrat za den jak cely den pozobovas rozdrcene sracky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
[quote="Lord_Ivory"]Co je spatneho na ovesnych vlockach?[/quote
Vážně si pořád dokola myslíte, že vás ty vločky někam posunou? Musli jako snídaně či svačina ok, ale jinak na to kašlete.Stejně jste pořád hubení a ještě máte z toho vnitřnosti v háji. Takhle se lidi fakt nestravují kluci.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | proste 4-5denne pevna strava (priloha+maso,zelenina), max na snidani ty vlocky a tečka.. nediv se ze chodis srat stokrat za den jak cely den pozobovas rozdrcene sracky s vodou |
myslím, že 4x denně maso a rýže je nereálné, je-li vám 17 a rodiče vás dotoho přímo netlačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|