|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po březen 26, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Foto zial nemam a momentalne nemam velmi co ukazovat. Pred koncom roka som absolvoval dve operacie. Sedenie pred telkou nedaleko chladnicky zanechalo stopy, takze sa davam akurat do poriadku, kedze zhruba 3 mesiace som na trening nemohol ani pomysliet.
Inak, tukov je tam dost. Len v tom, co som ti poslal je okolo 70-80g. A lososa alebo tuniaka mam kazdy den (200g).
Minuly rok som podobnou metodou schudol z cca 100 na 86-87. Objemovo ani silovo som sa nestazoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: po březen 26, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
14 kg dost dobrý. Tak přeji brzké zotavení a zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Když jedu vlny, v podstatě hlídám příjem sacharidů jako celek za den a nerozděluju to na přesný dávky. Vemu například den s 200 s. Někdy se povede 4x50 a na večer už jen protein. Někdy naopak vydržim půl dne bez a pak tam dám 2x100 a někdy mi to zase ujede a dám tam klidně 1x200  určitě to není moc dobrý ale tělo spaluje a funguju pořád. Jezdim to každoročně několik let a nemám s tím problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Co se týče tréninku, tak to že to je jednou super a podruhý zas na padnutí není způsobeno pouze přijmem sacharidů, roli hrajou desítky jinejch podnětů. Beru to tak, že nutim tělo ke spalování, což se mu zrovna moc nelíbí, je jasný, že to na člověka někdy lehne, řešim to NO produktama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | No jasný, tak proto když se celý den přežírám sacharidama tak trénink stojí za většinou za vyliž ale druhý den je to pecka i ráno na lačno, že já vocas na to nepřišel dřív. |
No presne. Proto ja pred treninkem jim sachry jen velmi malo, protoze me akorat unavuji, pri treninku je mi tezko, mnohem vic funim a potim se, jsem pomalej atd. Spise je pro me hlavni, abych mel necim trochu zaplaclej zaludek, ne moc ale trochu ano, protoze stejne tak spatny trenink je, kdyz mam v brichu krece z hladu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
Docela mi motáte hlavu s těmi sacharidy až po tréningu.
Je to přecijen fakt opak toho, co se třeba na mainwebu dočteme.
Jak byste dali jídla, kdybych od 7 do 9 večer cvičil (po tréningu by bylo kardio v podobě 20 minut HIIT) a šel bych spát o půlnoci až v jednu ráno, tedy 3-4 hodiny po tréningu?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Docela mi motáte hlavu s těmi sacharidy až po tréningu.
Je to přecijen fakt opak toho, co se třeba na mainwebu dočteme.
Jak byste dali jídla, kdybych od 7 do 9 večer cvičil (po tréningu by bylo kardio v podobě 20 minut HIIT) a šel bych spát o půlnoci až v jednu ráno, tedy 3-4 hodiny po tréningu? |
2,5 hodiny tréninku?? Draper bude vědět
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 26, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
20 minut rozcvičení, hodina tréning, 20 minut kardio a pak nějakej strečink =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 26, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Rano klide nejakou vetsi porci sachru a pak uz bych jedl taknejak stridme, hlavne abych se necitil preplnenej a presycenej. A co se tyka jidla po treniknu, tak to sice nebude moc odborna odpoved, ale tak to delam a udelal bych i kdyby bylo prvni PT jidlo az v 9-10 vecer. Dal bych si tzv. za zasluhu, tzn. pokud bych citil, ze byl trenink dostatecne narocny, pri kterem jsem vydal opravdu hodne energie, dal bych si toho jidla hodne a jedl bych pak kazde klidne 1,5-2h podle pocitu (uz mensi jidla). Kdyby to byla flakarna, tak bych si toho dal mene nez hodne, ale porad by toho bylo nejvetsi jidlo dne, at uz jen proto, ze je to po treninku nebo proto, ze je to vecer :)
Jak uz jsem psal, stejne davam vetsinu jidla vecer a v noci a vice mne to tak vyhovuje. Jednak mam pak energii nasledujici den na dopoledni trenink a jednak se pri nizsim prijmu potravy behem dne citim lepe (mensi unava, vice energie). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Jakube ty magore, já tě začnu milovat. Nevím co se do prdele stalo ale cítím se neuvěřitelně. Plný energie, jako bych si vzal Extreme2. Hubne se krásně a prostě nepopsatelně více energie, žádná únava, žádný posraný sacharidy, myslím že za to nemůžou ty pSARM co jsou v Anadraulic State ale to stravování. Snídani jsem vyhodil, k svačině tučný bílkoviny, k obědu rostlinný tučný a bílkoviny, potom bílkoviny a oříšky, po tréninku gainer/protein a trochu malty, před spaním k večeři žranice (hranolky a steak / čočka a vejce / zapečené brambory se šunkou...)
Jestli se tak budu cítit dál tak máš mé nekonečné díky, magumi taky a epštejn bar virus taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem narazil na stravovací návyky Marilyn Monroe, možná vám to něco připomene:
Snídaně: Teplé mléko s dvěma syrovými vajíčky
Oběd: Flák masa se syrovou mrkví
Večeře: Velký zmrzlinový pohár
Nadpis článku zněl: "A set of bizzare eating habits"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Raven, tak to rad pocujem. Proste poskusaj to a uvidis. Ja nedavam ziadne sachre ani po treningu...v satni dopijem BCAA a dalsie jedlo mam najskor o hodku az hodku a pol. A zvycajne tiez bez, resp. nizkosacharidove.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
Prave som si dovolil spomenut ta v diskusii na MW, dufam, ze nevadi.
Zase tak ako si to napisal je mierny extrem...ono ani propagatori tohoto pristupu netvrdia, ze kuracie a ryza je zla kombinacia, akurat podotykaju, ze ju treba zaradit vo vhodny cas...konkretne teda ohladom ryze akurat vecer
Ja som si dnes dal malu namahu a precital som si nieco o maize starches (alebo teda waxy) a vplyve na vylucovanie inzulinu. A zistil som, ze prave v procesovanom stave (po vareni) zvysuje dost rychlo hladinu cukru v krvi a vplyv na vylucovanie inzulinu je dost silny. Trosku ma to nasralo, kedze puding (kukuricny+zemiakovy) skrob, par naberiaciek cokoladoveho proteinu a uvareny vo vode tvoril posledne dni moju absolutnu pochutku okolo pol jedenastej vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|