|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:54 am Předmět: Česko-Polsko |
|
|
Tak co hoši?
Komu věříte?
Upřímně bych asi vsadil na Polsko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
vsadil jsem si na Polsko, tak doufám, že mi to Češi neskazej _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | vsadil jsem si na Polsko, tak doufám, že mi to Češi neskazej |
Ja sazim 150 kc na Rusko+Polsko,vydelek okolo 700kc,nadhera
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Tak to v tom případě nevím, u koho sázíš, protože u fortuny to vychází na 520 Kč.. |
Myslim že jedna sazovka má že když vsadíš na Česko, automaticky se kurz zvetsi o 10% neo výhra ted nevim...ale on nesazi na česko no
a zaruhe to mohl dat V TERNO TIPU tam je vyšší kurz dycky a nebo má body a zaty jde dát o několik procent vyšší výhru....nebo kombinacce všeho, je to mozny
ne bo to vsadil na netu (bwin, bet...) a tam jsou vyšší kurzy
nebo dal polocas a nebo handicap...jinac uz nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
Jináč já vidim jednoznačně remízu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
Co doufám, že se stane? To, co proti Řecku. Co si myslím, že se stane? Poláci nám dají v 73. minutě gola a Bílek tam místo někoho pošle někoho defenzivnějšího
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | A mě je to úplně jedno. |
to rikavala vzdycky moje babicka a jeste,ze chleba levnejsi stejne nebude ale neznala internetove sazeni vetsina lidi sazi na polaky,sazkovky pekne nahodily kurz na nase,tak jsem neodolal a doufam,ze par tech chlebu budu mit zadaco
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Já jsem tím chtěl jenom říct, že fotbal je poslední sport, který mě zajímá. Jestli bude chleba levnější nebo ne tak to je mi taky úplně jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Asi takhle
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so červen 16, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | A mě je to úplně jedno. |
Nějak tak..co to je ten fotbal?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so červen 16, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
Já jednu dobu taky sázel, i když ne na fotbal tak že vím o co jde. Žádný boháč nejsem ale socka také ne, tak že jestli bude chleba o korunu dražší je mi opravdu jedno. A ty Peco kdyby jsi se lépe učil mohl jsi mít peněz také dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|