|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bombardier

|
Zaslal: po září 26, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
My radi vsem, delate li bench 200x5 nebo 60x5 kg. Zakladem cviceni u nas je kultura a ucta. Ale kdybyste chteli vlastni osobaky prekonat - dostanete tady vsechno co bude potreba. _________________ Jed' tvrdě, jed' těžko a jed' domů. Zopakovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NoWeight

|
Zaslal: st září 28, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Ahojte, od pondělka navštěvuji Bomba Gym a je to opravdu bomba! Název nelže, majitel je schopný a neuvěřitelně dobrosrdečný. Já jakožto "skoro začátečník" jsem se první návštěvy malinko bál, strach mě ale přešel po pár minutách tréninku. Alex mi ve všem poradil a píše mi i plán. Mohu všem jen doporučit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fox171
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
Hezke prostredi. Rad si nekdy prijedu doladit techniku vsech tri cviku.
Mohu se zeptat jake narodnosti je majitel? Jinak jeste jednou, je to perfektni.
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
Užasné!! Držím palce posilovně.Něco takového je můj velký sen, třeba jednou si otevřu něco takového na Moravě :-) _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
bombardier

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
| Fox171 napsal: | Hezke prostredi. Rad si nekdy prijedu doladit techniku vsech tri cviku.
Mohu se zeptat jake narodnosti je majitel? Jinak jeste jednou, je to perfektni. |
Urcite muzete -) neni to tajemstvi.. Puvodne jsme s manzelkou rusove, narodili jsme se v Moskve. Od 2009 nas novy domov je Praha. Doufam, ze nejake gramaticke a pravopisne chyby nam odpustite, ale tohle zcela nahradime unikatnim silovym prostredi, kulturou cviceni a [lifter]skou atmosferou.
Prosim Vas, odepiste sem, kdo by mel zajem o cviceni [strongman] disciplin loglift, tire flip a yoke? Ti dve posledni samozrejme planujeme cvicit na cerstvem vzduchu. _________________ Jed' tvrdě, jed' těžko a jed' domů. Zopakovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 12:07 pm Předmět: |
|
|
Já bych si loglift rád vyzkoušel, jsem z Letňan, takže to mám dvě zastávky autobusem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
To je taková škoda, že je to tak daleko:o (
Pokud jsi tu dva roky, tak klobouk dolů - perfektní čeština.
|
|
| nahoru |
|
 |
bombardier

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
Moc dekuju, ale beru to jako komplement, neni to moc perfektni, ale mohlo byt i hur =))
Zalezi vsechno na rychlosti rozjezdu. Yoke, pneumatiku (y) a loglift si poridime hned jak budeme mit o to minimalne 15 zajemcu. _________________ Jed' tvrdě, jed' těžko a jed' domů. Zopakovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
bombardier

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Lifter750 napsal: | http://czechpowerlifting.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=249:metalpower&catid=18:nejblizsi-souteze&Itemid=9
-Bomba Gym meet. Nejen pro pokročilé. |
Dohodli jsme se s Danem Dvorakem o usporadani propagacni soutezi v benchpressu a deadliftu. Brutalni atmosferu zajistujeme! Sledujte dalsi informaci na http://czechpowerlifting.cz a http://bomba-gym.cz _________________ Jed' tvrdě, jed' těžko a jed' domů. Zopakovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
Projížděl jsem fotky, parádní posilka a cajky
Přeju hodně štěstí a hodně cvičenců.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Cca před 10 dny jsem byl v Bomba Gymu vyzkoušet.
Pro lidi, který zajímá lift, je to naprosto perfektní posilka s parádním a kvalitním vybavením.
Akorát se trochu obávám, jestli v našich poměrech, kdy většina lidí preferuje komerční fitness, majitel sežene dost lidí, který mu budou chodit do fitka, který je hodně úzkoprofilově zaměřený na trojboj a trénink silovýho sportu.
Majitel má spoustu plánů, elánu a nadšení, tak mu přeju ať mu to dlouho vydrží.
Hodně úspěchů a držim palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
Moc držím palce, ať se to finančně nepodělá kvůli viz o příspěvek nade mnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Je to trosku mimo tema, ale me zaujaly nastavitelne jednorucky na tech fotkach.
Daji se nekde koupit, objednat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
bombardier

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|