Činky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Činky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Činky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Časnačaj

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 2:27 pm    Předmět: Činky Odpovědět s citátem

Dobrý den, uvažoval jsem o koupi velké činky a narazil jsem na toto zboží: vool.cz/8qlBQ

Zarazila mě nízká cena, protože za stejné peníze prodávají třeba v Hervisu jen čistě tu hřídel. V čem může být háček, kromě toho, že závaží bude s největší pravděpodobností "jen" beton? Přijde mi, že na obyčejné čince nejde moc co pokazit. Tak kdyby někdo měl zkušenosti s tímto obchodem.
Další dotaz- jak se liší obyčejná rovná hřídel/tyč a "EZ" činka s lomenou osou? Která je třeba vhodnější na benchpress?
Díky za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je v nich pisek nebo beton... mrdnes s tim parkrat o zem a bude se ti to drolit...
ty uzavery se povolujou furt...
ale je to dobra varitanta na doma, ideal. ja stim už cvičil i s tou EZetou a dobre...

na benč EZ tyč je blbost.. pokud chces cvičit benč
na nejaky zpěstřování nebo nějáký uzky benče se to da, dobré na francouzskej tlak...

ezeta je šetrnější na zápěstí, díky tomu zohnutí... a asi zatíží jinak ten sval než rovná...
koupi doporučuju, rpotže sem stim už cvičil
Časnačaj

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě něco - velké činky (rovné) se prodávají v délce od nějakých 120 cm do 160 cm, ale pro nakládání mají všechny stejně velký prostor. Jaká délka je vhodnější a hraje to vůbec roli? Díky.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v posilce jsi určitě někdy cvičil s 1200mm... s tou odjedeš, co potřebuješ, stačí ti na domácí používání jesi nebudeš nakládat přes 100-120kg a víc (víc asi nenaložíš, nemaj tak dlouhou hřídel pro nakládani)

jesi budeš jezdit tréninky s větší váhou než těch 100+ tak bych si koupil delší..

ale ta 1200 ti postačí na dřepy, výpady, mrtvé tahy, přítahy, benče, ramena, ruce... bohatě...

kdybych byl na tvém místě a chtěl makat a měl možnost vymyslet stojan na dřepy , koupím si minimálně 1800mm a kotouče...a nekupoval bych žádnou ezetu úbec... skorko ji nevyužiješ a kotouče bych kupoval po bazarech od lidi a né ty betonové a pískové apod... :)

jinak prodávaj se osy i 2200mm jo

EDIT: Mrkni se sem, občas tam někdo sem tam prodává osu a kotouče.
http://www.ronnie.cz/bazar

Rychle na stránku:

Přejdi na: