CKD dieta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CKD dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevyhazuje ;-) alespon u e ne.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkovac

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem to nezaznamenal..
Matyse

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem si ty proužky na určení ketozy, ale pořád se něak nemůžu dostat dál než na takovou růžovou...
Koncentrace moči je ale hoodně slabá, takže to možná nebude tak zlé...
ale když špatnou koncentraci mám i po ránu, kdy třeba 7h nepiju, je to normální? O odpoledni ani nemluvím, dneska pouze 2l tekutin (hodně málo, jindy min. 5l) a ketoza pořád pouze růžová (0-1 ketozy)..
Jinak to možná souvisí s tím, že od té doby co to držím, tak mám problémy s trávením a občas i dost bolestí v břichu.. Dost mi to připomíná kocovinu :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Účelem není mít proužek fialový, růžová stačí. Pij víc (vody). Ketozu měř ráno po probuzení.
Martys88

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Caute,uz tu bylo zminena otazka,zda se vyplati jet ckd dlouhodobe,ale poradne vyjadreni nebylo.
Zajimalo by me kdybych nebyl v kalorickem deficitu,zda by rostl objem kdyby jel ciste jen tuky a bilkoviny.
Nerikam ze porad ale treba mesic ckd a pak sachr vlny zas.

Zkousel sem prejidani mega davky sacharidu ale objem ani sila nesla moc nahoru.tuky sem drzel do 50g na den.rostl mi akorak pupek.nikam to nevedlo tak chci zkusit jinou cestu za objemem.

Pujde objem nahoru i sila, kdyz budu mit nadbytek kalorii z tuku?jde mi o to,zda clovek zustanel porad vysekany a objem pujde pomalu nahoru.telo by melo porad palit nadbytecny tuk lepe bez sachru, protoze je furt v ketoze. Diky nadbytku tuku by clovek mel byt silove na tom dobre.svaly rostou diky bilkovinam a tukum preci.sachry se jen ukladaj.taky by me zajimalo, zda se treba nezvysi anabolicky efekt treba pri produkci testosteronu nebo jinak.

Vsechno to sou jen moje teorie a rad bych chtel aby me nekdo opravil pokud rikam neco spatne.chci jen efektivne pribirat svaly,nezprasit se a nezastavit se s pokrokem postavy. Jidelnicek mam udelany od supertrenera, ale nevim zda je to prave orechove.proto hledam a snazim se porad rozsirovat svoje vedomosti.

Dekuji za rady
coder

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martys88 napsal:
Caute,uz tu bylo zminena otazka,zda se vyplati jet ckd dlouhodobe,ale poradne vyjadreni nebylo.
Zajimalo by me kdybych nebyl v kalorickem deficitu,zda by rostl objem kdyby jel ciste jen tuky a bilkoviny.

Zkousel sem prejidani mega davky sacharidu ale objem ani sila nesla moc nahoru.tuky sem drzel do 50g na den.rostl mi akorak pupek.nikam to nevedlo tak chci zkusit jinou cestu za objemem.

Pujde objem nahoru i sila, kdyz budu mit nadbytek kalorii z tuku?jde mi o to,zda clovek zustanel porad vysekany a objem pujde pomalu nahoru.telo by melo porad palit nadbytecny tuk lepe bez sachru, protoze je furt v ketoze. Diky nadbytku tuku by clovek mel byt silove na tom dobre.svaly rostou diky bilkovinam a tukum preci.sachry se jen ukladaj.taky by me zajimalo, zda se treba nezvysi anabolicky efekt treba pri produkci testosteronu nebo jinak.

Vsechno to sou jen moje teorie a rad bych chtel aby me nekdo opravil pokud rikam neco spatne.chci jen efektivne pribirat svaly,nezprasit se a nezastavit se s pokrokem postavy. Jidelnicek mam udelany od supertrenera, ale nevim zda je to prave orechove.proto hledam a snazim se porad rozsirovat svoje vedomosti.

Dekuji za rady
jet ckd nebo sach. vlny s ucelem nabirani svalu je hovadina pokud chces nabirat pomalu v kvalite precti si neco o : lean gains nebo warrior diet
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martys88 napsal:

Dekuji za rady

No jo, supertrener zase pustil do světa informací, že pri ketoze organismus nevyužívá aminokyseliny pro výrobu glukózy v glukoneogenezi, a tak je jich více automaticky použito na proteosyntézu, coz je blbost. Hrajou si na kamarády, přitom ti už neřeknou, že v diete to tam posílá (ta fialová kůže na prsou je taky z ketózy?). Když někdo vykrikuje, že objevil něco převratného, jakési konečně řešení, tak by se mel mít člověk na pozoru.
Pokud nemáš extra genetiku, tak čistý pribirani je fakt obtížné a je prakticky jedno, jestli pojedes tuky nebo sacharidy, pro většinu lidí je velice těžké držet dlouhodobě tuk na jeddnocifernem cisle.
Prostě low-carb a kketo a podobně jsou jen nový hype, který zanedlouho opadne.
Svaly rostou z bílkovin a k tomu je třeba energie a tělu je jedno, jestli to ATP jde že sacharidů, tuku, nebo dokonce bilkovin.
Promiňte, píšu z mobilu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Svaly rostou z bílkovin a k tomu je třeba energie a tělu je jedno, jestli to ATP jde že sacharidů, tuku, nebo dokonce bilkovin.

řekl bych, že s insulínem to jde o poznání líp:)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Pr!nc napsal:

Tak samozřejmě. Insulin je mocný. Ale poslední výzkumy ukazují, že k maximální stimulaci proteosyntezy stačí po tréninku jen protein bez sacharidů, i když je fakt, že přidáním sacharidů se zvyšuje antikatabolicky efekt. Ja osobně po tréninku dávám protein+sacharidy
, kdy jindy tělo lépe využije sacharidy než po tréninku.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Hulkie napsal:
Pr!nc napsal:

Tak samozřejmě. Insulin je mocný. Ale poslední výzkumy ukazují, že k maximální stimulaci proteosyntezy stačí po tréninku jen protein bez sacharidů, i když je fakt, že přidáním sacharidů se zvyšuje antikatabolicky efekt. Ja osobně po tréninku dávám protein+sacharidy
, kdy jindy tělo lépe využije sacharidy než po tréninku.

tak on protein samotný, po tréninku, hlavně hydro, silně stimuluje vylučování insulínu. Ale přes den ten efekt už tak silný není a - no prostě sacharidy bych v objemovce nevynechával.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych sacharidy v objemovce taky nevynechával, i když souhlasim s tím, že někdo je toleruje hůře, ale to neznamená je nějak, až nesmyslně škrtit, jak je nyní často vidět.
Martys88

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuji za vase ohlasy.aspon jsem zas o neco chytrejsi. takze vseho s rozumem.zadne extremy :D
Legion.1416

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 4:53 pm    Předmět: Poměr 3:1,2250 kcal... Odpovědět s citátem

Zdravím lidi. Buším nějakých 5-6 let,věk 26,váha 88,výška 173. Zatím jsem v dietě dycky jel Sach. vlny, fungovaly dobře,ale rád bych kvůli zkušenostem zkusil ckd.

K věci:
1)Někdo preferuje poměr tuků:bílkovin v low carb 3:1, někdo 2:1. Zdá se mi,že 2:1 ani nemůže z principu fungovat. Co myslíte?

2) Jak řešíte poslední jídlo dne (před spaním?) Klasicky tvaroh asi dobrá volba nebude.

3) Chodíte silově trénovat i v low carb (samozřejmě první dva trenály na vyčerpání glyko nepočítám)? Jsem z vln a vlastně i objemu zvyklý jet 5-6 trenálu během cyklu 8 dní (ten jsem zavedl kvůli sladění práce a trenálů-nepřetržitý provoz:dva dny práce,dva dny volno atd atd),takže mi to přijde jako hrozně málo práce pro udržení svalů.

4) Co aerobka? Kolikrát týdně ji dáváte a v jaké intenzitě/čase, aby sval.hmota nepřišla moc k úhoně.

5) Dle tohohle pár článku ze začátku nahodím 2300kcal denně a uvdím,co to bude dělat (moje hodnoty viz. výše)

Díky za jakékoliv postřehy a rady nebo kritiku.
shooter

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 7:01 pm    Předmět: Re: Poměr 3:1,2250 kcal... Odpovědět s citátem

Legion.1416 napsal:
....

Jel jsem ji 5 týdnů před soutěží. Doporučuju 5-6 tádnů, déle by bylo kontraproduktivní. Měl jsem 78kg a jel jsem ji 5dní na 100-110g bílkovin, 180-200g tuk, 0-30 sach. Po tréninku carb up a snížit tuky na 0g, první den 10g/kg jedno jaké simply - komplex, další den 5g/kg komplex.
Váha šla o 4kg dolů podle plánů. Jel jsem 3+1+1 první cvik silově 5x5 a další 4x8-12. Nejhorší byly poslední 4-5 den, kdy jsem byl jak vyždímaná houba. Aerobku jsem nedával a to z toho důvodu, že aerobku nesnáším,a taky jsem aerobku dával ten 5 den a to kruháč ve vysokém tempu. Takže pokud to máš nastaavené dobře, nepotrebuješ ji.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Legion.1416

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 6:40 pm    Předmět: Protein v ckd Odpovědět s citátem

Vím,že v ckd není v zásadě syrovátkový protein potřeba a vlastně ani žádoucí. Ale občas je člověk v práci pod časovým pressem.Takže se i tak ptám. Dáváte ho někdo s patřičným množstvím přidaného tuku? Třeba protein a šlehačku,máslo atd atd? PS je to náhrada v nouzi,ne základ. Chci se před začátkem ujistit. díky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CKD dieta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: