CKD

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CKD
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hami, ale to je pak na kazdym jakou cestou se vyda, jestli cestou slaniny, salamu a klobas nebo ruznych oleju,libovejsiho masa,vajec ...zeleninu muzes kazdej den a dva dny v tydnu se muzes napsat ovocem :-) a kdyz byl ubytek na vaze malej, tak si asi moc jedla :-))

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra večer najedu na carb-up a chtěl jsem se zeptat, pochopil jsem to správně, že před cvičením tam mám hodit nějakou glukózu, hned po cvičení spoustu glukózy a chvíli po tom opět spoustu glukózy s proteiňákem?
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Hami, ale to je pak na kazdym jakou cestou se vyda, jestli cestou slaniny, salamu a klobas nebo ruznych oleju,libovejsiho masa,vajec ...zeleninu muzes kazdej den a dva dny v tydnu se muzes napsat ovocem :-) a kdyz byl ubytek na vaze malej, tak si asi moc jedla :-))

A nebo treba kazdemu telu kazda dieta sedne jinak....jsou ti, co CKD budou vychvalovat do konce zivota a kterym tahle dieta prinasi vysledky (napr. Reno, Sauron, Supporter, ty...) a pak jsou takovi, kterym proste nesedne (coz bych byl treba asi ja...) a nebo to samozrejme muze byt o pristupu a ceste jakou v CKD zvoli, jak pises...
Podle me a myslim, ze jsem to i kdysi cetl na t-nation, tyhle typy diet zalozene na vyssim prijmu tuku (CKD, TKD, atkinson...) spise svedci endomorfnim typum jedincu s pomalym metabolismem, kteri hure reaguji na sacharidy. I kdyz to take neni samozrejme pravidlo

Zkusit se ma vsechno a pokud to Bosorka nikdy nezkousela, tak at vyzkousi. Ja CKD kdysi zkousel a po tydnu sice v dobre ketoze, ale bez cukru totalne vycuclej a to jsem trenoval jeste normalne :)
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Zítra večer najedu na carb-up a chtěl jsem se zeptat, pochopil jsem to správně, že před cvičením tam mám hodit nějakou glukózu, hned po cvičení spoustu glukózy a chvíli po tom opět spoustu glukózy s proteiňákem?

klidně gainer, piškoty, čokoládu, cokoliv ....
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss - jo pred glukozu a po treninku treba dvojnasobek toho, co si daval pred:) ale pak uz bych dal tuhy jidlo

Draper - to je jasny, ze to neni dieta pro kazdyho, ja reagoval hlavne na to jaky svinstvo clovek v ckd prijima, to je takova ceskoslovenska specialita ty klobasky a slanina :-)

EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Ak som to ja spravne pochopil, pred treningom daj banan. Fruktoza sa metabolizuje v peceni, system sa prepne z ketozy na metabolizmus glukozy. Tym vycerpas aj zbytky glykogenu a superkompenzacia moze byt na vyssej urovni.
A po treningu ideeees....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, fruktóza má nízký GI. Na tom záleží nebo ne? Pořád se v sacharidech moc neorientuju...
Hami88

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtěla sem rict, ze to nefunguje, naopak, znam spoustu lidi, co si CKD vychvaluji.Ale v 99% to sou chlapi.Zajimalo by me kolik holek odtud to zkouselo.Jinak ja treba s ketozou nemala vubec problem, ale nedelalo mi to proste dobre na zazivani.Kdyz si dam sach.vlny,tak je uspech zarucen a mam i lepsi naladu...ty tuky me strasne unavovali.
Bosorka

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Představovala jsem si CKD spíš na kuřecím, sýrech a olivovém oleji. Salámy bych do sebe netlačila. Ale příjde mi málo bílkovin na udržení svalů - jen 55g
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
Představovala jsem si CKD spíš na kuřecím, sýrech a olivovém oleji. Salámy bych do sebe netlačila. Ale příjde mi málo bílkovin na udržení svalů - jen 55g

ale však to jde taky....omega vejce, kuřecí, oliváč, sem tam oříšky atd. Ale je fakt, že ženský vesměs CKD snáší hůř.
Gram na kilo stačí, já sem jel cca 0.8 gr/kg a taky to šlo.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ketoza je sama o sobe silne antikatabolickej stav, telo pali vylucne tuky ... cili malo bilkovin bych neresil, ja mel prijem na 80-100g

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na příští týden budu muset vymyslet jiný jídla, pod 100 bílkovin se nedostanu ani za zlatý prase... Jím hlavně tučný sýry, vejce, no viz můj log :)
Asi se úplně vybodnu na to vepřový, málo tuku moc b. ...

Máte nějakej tip? Olej do sebe prostě nenacpu. Zkoušel jsem párkrát a asi jsem fakt měkkej :D
Potřeboval bych něco co je hodně tučný a zaplácne.

Ad ty sacharidy. Je to teda jedno co do sebe nacpu? Bannán nebo glukózu, atd.?
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Na příští týden budu muset vymyslet jiný jídla, pod 100 bílkovin se nedostanu ani za zlatý prase... Jím hlavně tučný sýry, vejce, no viz můj log :)
Asi se úplně vybodnu na to vepřový, málo tuku moc b. ...

Máte nějakej tip? Olej do sebe prostě nenacpu. Zkoušel jsem párkrát a asi jsem fakt měkkej :D
Potřeboval bych něco co je hodně tučný a zaplácne.

Ad ty sacharidy. Je to teda jedno co do sebe nacpu? Bannán nebo glukózu, atd.?

15% zakysana smetana 200 gr baleni - 5gr. bilkovin, 30 gr tuku. Pokud je ti to malo, zamichej do toho olivac ( velkou lzicku tam ani nepoznas ) a trosku proteinaku, je to sladky, dobry a dostanes se na 20 b 40 T
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tywe neverim, ze nedokazes polknout dve lzize oleje denne :-) prodavaj se i syry, ktere maji 60-70g tuku a 13-15g bilkovin - v kauflandu je to tusim Rodamer nebo tak nejak, proste hledej treba extra tucny syry, ale i tak bych se snazil prijmout co nejvic rostlinnych oleju - u nas dostupnej olivac a repkovej olej

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, nevím. Nějaký sacharidy to má a já se snažím držet na nule co to jde. 200g to už je asi sedm gé sacharidů. Tragédie to asi není, ale...

Objevil jsem 40% šlehačku Kunín, to je paráda. Ale zase se tím člověk nenají :)

Napadla mě uzená makrela, ale bohužel víc bílkovin než sádla : (
A cpát se každej den tresčímá játrama odmítám

yazi: Mně je z toho ultra na blití. Pálí to v držce a vůbec... Uh. Jistě že se to s velkým sebezapřením dá, ale kentuus.
Napadnul mě MCT olej. Dědula u nás v posilce ho umí sehnat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CKD Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: