|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 01, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
Mně chutnaj, ALE ten olej je trochu hnus, a musí se to jíst z lednice...
Jinak je to jako lízat zpocenou smrdutou kundu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 01, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jinak je to jako lízat zpocenou smrdutou kundu. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 01, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
No a ne?
To je jak ten vtip, bůh potká Adama a ptá se kde má Evu. "Ale, smrděla jí kunda, tak jsem jí poslal k řece ať si to umeje". Bůh se chytí za hlavu a říká "Adame cos to udělal, teď už to z těch ryb nedostaneme!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: út září 01, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Octopuss napsal: | ty vole to je kentus
to se budu muset snažit
vysrknu tu svini jako ústřici |
Tak to přeju dobrou chuť
Tresčí játra byly největší kentus co jsem v CKD jedl |
já jsem si jednou tresčí játra koupil, jenom abych to zkusil, ale žral jsem k tomu normálně chleba s máslem (Florou) a nebylo to tak strašný, horší bylyl kalamáry, to jsem fakt nedal ale největší prasárna jsou uzený šproty, na vojně jsme je nenáviděl, vždycky jsem je s někým vyměnil, vůbec studené jídlo třeba v sobotu, to bylo něco, dostal jsi asi 2 paštiky, ty nejhorší, vepřové maso ve vlastní šťávě, lunchemon meat pork a třeba zabijačkový guláš a k tomu půlku chleba, nikde ani gram zeleniny nebo ovoce, dietologa by z toho asi mrdlo
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: čt září 03, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Čaute kamarádi,
myslím, že ten člověk vedle mne potřebuje CKD, protože žere smažák, tatarku, paštiky...... A né proto, že přebral Mutant Masse.
Já jíst jako on. tři lžíce vloček k snídani, byl bych jak smrtka, což jsem byl. při 13000kJ a mín :)
Lepší než CKD se mi jeví běhání v parku, ne na čas ale na krev a zápal plic. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:22 am Předmět: |
|
|
Podívej se na podpis Sacharidáčka co má křídla na zádech. Ovesný vločky s mlíkem 0,5% nejdou do sádla. Jím ted 16k kj když necvičím a 18k kJ když cvičím a nabral jsem 0,1% sádla za 3 m.
Vím měl bych jíst 22k kJ a více, ale měl bych strie. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:18 am Předmět: |
|
|
Mám dylina, teda vlastně dilema.
Prvmí týden za mnou, jedu druhej.
Příští víkend potřebuju jet k babičce nadělat dřevo, takže posilovna žádná. Mám jet no carb až do neděle do návratu a dát si kruháč a carb up potom, nebo týden předtím udělat jen miniaturní carb up v pátek večer a od neděle zase nic? Vzhledem k tomu, že se do ketózy prakticky nedokážu dostat, resp. to trvá jako svině...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:20 am Předmět: |
|
|
nebud srab a vynech proste jednou carbup :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 08, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
to už jsem udělal posledně a sralo mě to
a vůbec
to bych spálil moc masa :P
p.s. yazi_reloaded? tebe bannuli? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: út září 08, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
jj byl mi strcen banan do zadnice :)
jinak ja se taky s ketozou natrapil, prakticky jen jednou jsem se dostal do poradne silny trojky a to bylo prave pri dvoutydennim nocarb, ale jo moc prijemny to ke konci uz nebylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 08, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
Tak na druhou stranu když není ketóza, můžu se na CKD vybodnout a jet normální dietu kdy prostě míň žeru, žejo... A nesrat se sádlem, což je chvílema pěknej vopruz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tak já už fakt nevím. Zkusmo měřeno a ketóza nula. Hovno. Mám takovej dojem, že jestli tam zítra ráno nic nebude, vykašlu se na to a najedu na nízkosacharidovej vysokobílkovinnej režim, protože pokud se po prvním cyklu do ketózy dostávám tejden, je to úplně o hovně |
zkus L-leucin a alfalipoovou kyselinu....nebo máš blbý papírky. Ale pokud hubneš, tak cajk ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Poman napsal: | | Octopuss napsal: | ty vole to je kentus
to se budu muset snažit
vysrknu tu svini jako ústřici |
Tak to přeju dobrou chuť
Tresčí játra byly největší kentus co jsem v CKD jedl |
já jsem si jednou tresčí játra koupil, jenom abych to zkusil, ale žral jsem k tomu normálně chleba s máslem (Florou) a nebylo to tak strašný, horší bylyl kalamáry, to jsem fakt nedal ale největší prasárna jsou uzený šproty, na vojně jsme je nenáviděl, vždycky jsem je s někým vyměnil, vůbec studené jídlo třeba v sobotu, to bylo něco, dostal jsi asi 2 paštiky, ty nejhorší, vepřové maso ve vlastní šťávě, lunchemon meat pork a třeba zabijačkový guláš a k tomu půlku chleba, nikde ani gram zeleniny nebo ovoce, dietologa by z toho asi mrdlo |
kdy si byl na vojne?.....ja kdyz dostal v prijimaci pastiku a teplej caj (tatranku nepocitam,tu mi vzdy nekdo ukrad)tak jsem mel vanoce
PS:ne nadarmo se rikalo cele generace...Janovice nikdy vice radsi kulku do palice a ze jsme se za celej prijimac koupali jen jednou ve studenej vode nemusim ani psat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|