|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diesel Vin
|
Zaslal: út duben 20, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Bouchalec napsal: | Ahoi, přečetl jsem si důkladně článek o CKD. Jen chtěl bych se zeptat, co je vhodné nosit na svačinu do školy při CKD. Těžko ponesu rybu nebo vejce Chleba je nevhodný kvůli sacharidů. |
vejce natvrdo, hermelín, trvanlivý salám, protein s olejem... naprosto v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bouchalec
|
Zaslal: út duben 20, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: út duben 20, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Bouchalec napsal: | | No dobře, a jaké jsou zkušenosti s CKD? Je to třeba efektivnější a rychlejší, než klasická zdravější strava s hodně aerobkou a výdejem v trénincích? A je složitý měřit ketozu : ( |
Myslím si že je to daleko efektivnější, během CKD jsem dokázala zhubnout 7kg za 3 týdny a nebyla jsem u toho hladová. Dá se to snadno měřit indikačníma papírkama, který koupíš v lékarně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: út duben 20, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
WIAL
|
Zaslal: st duben 21, 2010 5:36 am Předmět: |
|
|
Složení máš dobrý, de tu ale i o to abys dodržel správně čísla.
Vajec se neboj ...
V cukrovacích dnech musíš jíst přílohy ovšem jinak nenacukruješ...
Vždyť je tu o tom všecko napsaný ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
ale čím míň sacharidů tím líp, já jsem při CKD nejedla vůbec zeleninu, nedavala jsem si treba ani mleko do kafe, abych byla v silny ketoze. A v cukrovacich dnech se ji dost ovoce, prilohy ale ne zase extremni prasarny jako treba cokoladu :)
Btw.: Ja jsem treba minimalne pul roku po CKD nemohla ani videt vajicka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st duben 21, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | Bouchalec napsal: | | No dobře, a jaké jsou zkušenosti s CKD? Je to třeba efektivnější a rychlejší, než klasická zdravější strava s hodně aerobkou a výdejem v trénincích? A je složitý měřit ketozu : ( |
Myslím si že je to daleko efektivnější, během CKD jsem dokázala zhubnout 7kg za 3 týdny a nebyla jsem u toho hladová. Dá se to snadno měřit indikačníma papírkama, který koupíš v lékarně :) |
Co se stalo potom co si to ukončiloa a přešla na normální stravu? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: st duben 21, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | LuckaSvecova napsal: | | Bouchalec napsal: | | No dobře, a jaké jsou zkušenosti s CKD? Je to třeba efektivnější a rychlejší, než klasická zdravější strava s hodně aerobkou a výdejem v trénincích? A je složitý měřit ketozu : ( |
Myslím si že je to daleko efektivnější, během CKD jsem dokázala zhubnout 7kg za 3 týdny a nebyla jsem u toho hladová. Dá se to snadno měřit indikačníma papírkama, který koupíš v lékarně :) |
Co se stalo potom co si to ukončiloa a přešla na normální stravu? |
No na normalni stravu se musí přejít samozřejmě postupně :) Jinak se to zase vrátí . . . No každopádně ja se začala hned cpát věcma, který jsem předtím nemohla, tak jsem nabrala asi 3 kg zase zpátky:)
Nicmene tohle je podle mne dieta, pri ktere clovek neztrati moc sily, což je pro mě jako pro powerlifterku docela důležité :);-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st duben 21, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | idoktor napsal: | | LuckaSvecova napsal: | | Bouchalec napsal: | | No dobře, a jaké jsou zkušenosti s CKD? Je to třeba efektivnější a rychlejší, než klasická zdravější strava s hodně aerobkou a výdejem v trénincích? A je složitý měřit ketozu : ( |
Co se stalo potom co si to ukončiloa a přešla na normální stravu? |
No na normalni stravu se musí přejít samozřejmě postupně :) Jinak se to zase vrátí . . . No každopádně ja se začala hned cpát věcma, který jsem předtím nemohla, tak jsem nabrala asi 3 kg zase zpátky:)
Nicmene tohle je podle mne dieta, pri ktere clovek neztrati moc sily, což je pro mě jako pro powerlifterku docela důležité :);-) |
Lucko, prosím Tě, kolik si vážila před tou dietou? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
miso236
|
Zaslal: st květen 26, 2010 8:06 pm Předmět: ... |
|
|
momentálna hmostnosť 84kg..výška 183cm...baz. metabolizmus asik 2100kcal....takže asi 80% by mal tvoriť tuk..to je 1680kcal...zbytok bielkoviny..takže denne: 186g T a 105g B.alebo niečo zvýšiť/snížiť ?. ..zajtra od poobedia konec sachrom...piatok rano mrknem prúžok a idem NO CARB až do stredy..štvrtok ráno posilka a..pak PTN (malta) a potom žrať a žrať...chcem sa spýtať aky kalorický príjem by mal byť v CARB UP fáze ?..v akom zložení B/S/T ?? musí trvať zákonite dva dni alebo ju možem o deň skrátiť ?.... cieľ tak 5-6kg tuku...
edit: ako je to s aerobkou v CKD ? kedy zaradiť ?? intenzita ?
ano ano moc otázok...
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:28 pm Předmět: |
|
|
Otázka pro odborníky...je CKD k něčemu ženské, která váží 100 kg a nemá zájem cvičit silově /nemluvím o sobě/?
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
Ne. neni to zdravy, ona je tlusta jako prase, takze by to musela drzet dlouho. A navic u CKD se pocita s vycerpanim glykogenu po carbup. Coz jde i aerobkou, ale silovka je lepsi z mnoha duvodu.
CKD osobne vubec nedoporucuju nikomu jinymu nez silovym sportovcum a i tak nejlepe opravdu pred soutezi apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 1:41 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: |
CKD osobne vubec nedoporucuju nikomu jinymu nez silovym sportovcum a i tak nejlepe opravdu pred soutezi apod. |
CKD jen silovým sportovcům? Vždyť ti zeslábnou..Napsal bych spíše jen pro kulturisty..
Určitě tu nechci začínat se slovíčkařením..Ale když si někdo třeba vygooglí pojem "silové sporty" vyjede mu vzpírání a silový trojboj...
V CKD všeobecně klesá maximální výkonnost což je nežádoucí..
Sám jsem přemýšlel o nějaké redukci tuku a dospěl jsem k závěru že nejlepší je zařadit cardio trénink v netréninkové dny 2x denně hodinu..Zvýšit kalorický příjem okolo těchto tréninků, abych se nikdy nedostal do fáze kdy bych byl unavený a strádal..Výsledky....: Tuk jde průběžně pomalu dolů, lepší aerobní forma a lepší silové výkony...
EDIT: Na hubnutí lehce zvýšit kalorický příjem, ale výraznějí zvýšit fyzickou aktivitu...
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 2:56 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | To je teda dost divny, ze se lidem ro CKD MAXka drzi a nebo se jim i pripadne zvysujou |
No teorie CKD říká že v ketoze není možné provádět stejně intenzivně silový trénink jako se sacharidy...Maxka se budou držet lidem co více méně nejsou tak pokročilí...Poslední můj známý co jel CKD prohlásil že v tom benchuje jen 80 kg ale že to vůbec nevadí... (kulturista)
Fakt nechápu jak někdo může zvedat více když přijde do fitka "vyštávenej"..
Kdyby byla u všech pravda to co říkáš...měli bysme tady jen vyrysované liftery..Ale situace je nějak trošku jiná, lifter si třeba před tréninkem dá nápoj ve stylu coca coly (kofein sice prý snižuje nervovou souhru u maximálního výkonu), ale myslim že si pochopil co chci říct....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|