|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tsunami

|
Zaslal: st prosinec 24, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Krásný obklady v kuchyni :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st prosinec 24, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, vybírala je manželka a musím říct, že je perfektně trefila k lince. Je to přírodní broušnej kámen a mozaika je ručně dělaná. Opravdu jsem spokojenej s její volbou. :)
A hodně jsem spokojenej i se světlama. Vybíral jsem naslepo LED pásek do hliníkovýho profilu a měl jsem strach, jestli je to dost, ale výkon se dá přirovnat k dennímu světlu, takže na práci taky paráda, určitě doporučuju. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 12:21 am Předmět: |
|
|
Letos jsem byl hodnej, takže milion oblečení, boty Tommy Hilfiger, půlka drogerie, parfém Guess, knížky, ručně vyráběnej nůž, GTA V na ps4 a konečně jsem se dočkal Macbooku  .
Akorát je trochu fail, že je tam něco špatně a nejde spustit. Na Alze (nebo někde jinde) něco posrali a vypadá to, že je špatnej disk a nebo úplně chybí OS. Takže tam zkusím narvat OS přes USB boot flash a nebo reklamace. Když zkouším spustit, tak se objeví jen ikona otazníku a systém se nenačte.
Jinak je to ale libovka:
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 4:26 am Předmět: |
|
|
mhm, dát dvacetiletýmu borcovi pod stromeček dárky za pade:)
a koledy jste si zazpívali? duch Vánoc byl zachován:)
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 9:09 am Předmět: KA-BAR |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
Tak to sem taky napisu at mi zavidite
Lahvinka Tullamore dew
Novej oblek
Nová kolínská
2 svetříky
A od ledna zacinam taky konecne cvicit  - z toho duvodu jsme vam nemohl nadel Vanocni lync :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 9:30 am Předmět: |
|
|
My se domluvili, že letos nevyměkneme a dáme si mezi dospělými jen drobnosti a vše budeme směřovat k dětem (i těm odrostlým 18ti letým). I tak jsem dostal krásnou oblekovou košili, parfém, wellness pobyt s mojí drahou polovičkou a nějakou literaturu. Takže ježura trochu vyměkl. Dnes nás čeká druhá nadílka u našich (pro děti)...tak snad to bude směřovat více k děckám.
Já si naježil po půl roce nicnedělání 7 km dopolední výběh s převýšením 600 m s brutální ranní svalovkou.
(tradiční dopolední běh mužů v době kdy ženy smaží rybu - se zastávkami na panáka u známých cestou domů).
Takže pohoda.
Veselé Vánoce všem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 10:33 am Předmět: x |
|
|
Sbiram noze a hlavne takove kousky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | mhm, dát dvacetiletýmu borcovi pod stromeček dárky za pade:)
a koledy jste si zazpívali? duch Vánoc byl zachován:) |
Jo, přiznám se, že když sem to četl, tak sem si říkal, dop*dele, to jsou moje tak desatery Vánoce dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 10:57 am Předmět: x |
|
|
Tak to doopravdy nevim zda je to origos..
nejake povidani tam je..Original TDI Law ...KA-BAR..
Ale ver tomu no...
Ale toto jeste nemam...nadhera
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Hulkie napsal: | mhm, dát dvacetiletýmu borcovi pod stromeček dárky za pade:)
a koledy jste si zazpívali? duch Vánoc byl zachován:) |
Jo, přiznám se, že když sem to četl, tak sem si říkal, dop*dele, to jsou moje tak desatery Vánoce dohromady |
nemám hluboko do kapsy ale bože ochraňuj mně od takového
rozmazlování potomků! pak to vykopeš z baráku a přijde to
za tebou, jenom když ti přijde důchod...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|