|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Já jsem spokojen. Compress BCAA, Total Recall od Arnieho na čtení a ještě kuchařku R. Vaňka a Jez a Běhej. Potom ponožky a hygiena.
Já si jinak naděluju průběžně celý rok- letos smartphone, Garminky 310XT a dvoje běžecké boty. |
Arnieho už mám dávno přečtenýho a před chvílí jsem se pustil do Jez a běhej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Culda13 napsal: | | oni jsou nějaký Vánoce ? |
žid že? |
tak to určitě né , ale nikdy jsem nechápal co slavit : ( , u věřících chápu ,ale nechápu ty ostatní .
Ale jinak jsem to myslel jako vtip _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
ma niekto total recall v slovencine? tak debilny preklad,a k tomu este plny preklepov a gramatickych chyb... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Sluchadla
Knýška
UA tričko
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ma niekto total recall v slovencine? tak debilny preklad,a k tomu este plny preklepov a gramatickych chyb... |
Mam ji v angličtině a jsem spokojenej :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Daymoone jaké jsou ty sluchadla? Sice mám už nějaký rok porty pro a jsem s nimi spokojený, ale taky uvažuju o nějakém upgradu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Gohan, chtěl jsem je k pianu, protože Porty Pro mají jen 1,5m kabel a ten mi překáží. Tyhle Sennheisery HD205 hrají rovně, co jsem měl možnost poslechnout, a mají 3m kabel. Jsem ale spokojený s oběma, co se týče zvuku, Kossy basují, tyhle hrají zase věrně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
Příští rok Star Dance? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Sluchadla
Knýška
UA tričko
|
myslíš, že ta knížka je dobrá pro puberťáka??
jdu si jí ještě najít na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ta knížka je dobrá pro každýho, kdo si dokáže dělat legraci ze všeho a hlavně ze sebe a je současně dost na hlavu. Jako já prostě :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ta knížka je dobrá pro každýho, kdo si dokáže dělat legraci ze všeho a hlavně ze sebe a je současně dost na hlavu. Jako já prostě :-) |
mě zaujala a tak bych jí koupila třeba k narozkám synovi.....ale jde mi o to, zda vůbec pochopí, co se tam píše
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|