| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Eliska Pokorna
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:40 pm Předmět: co mam uvarit |
|
|
Ahoj,
mám přítele který si nedávno koupil činky a začal posilovat. Prý aby se mi víc líbil :) Mám dotaz jestli mu mám doma něco uvařit aby se mu lépe posilovalo. Případně jaké jídlo by pro jeho nový koníček bylo vhodné. Doma skoro vůbec nevařím, chodíme totiž pořád do restaurace.
Eliska
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:42 pm Předmět: s |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
To je asi nějaká provokace. Eliska Pokorna má v profilu, že je šéfkuchař a že má zájmy dobré jídlo a pak se tu ptá, co má manželovi uvařit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | To je asi nějaká provokace. Eliska Pokorna má v profilu, že je šéfkuchař a že má zájmy dobré jídlo a pak se tu ptá, co má manželovi uvařit . | vubec jde o pointu toho dotazu ale taky postřeh
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | jnerez napsal: | To je asi nějaká provokace. Eliska Pokorna má v profilu, že je šéfkuchař a že má zájmy dobré jídlo a pak se tu ptá, co má manželovi uvařit . | vubec jde o pointu toho dotazu ale taky postřeh |
To mě taky napadlo, ale na tak blbej dotaz mi to přišlo už moc "vtipné".
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Takto jsem se v praci nenasmal uz hodne dlouho )
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Takto jsem se v praci nenasmal uz hodne dlouho ) | Ještě pár takových dotazu a budeš chodit do práce i rád ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:02 pm Předmět: Re: co mam uvarit |
|
|
| Eliska Pokorna napsal: | Ahoj,
mám přítele který si nedávno koupil činky a začal posilovat. Prý aby se mi víc líbil :) Mám dotaz jestli mu mám doma něco uvařit aby se mu lépe posilovalo. Případně jaké jídlo by pro jeho nový koníček bylo vhodné. Doma skoro vůbec nevařím, chodíme totiž pořád do restaurace.
Eliska |
a pak že je krize! pořád chodíme do restaurace
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:19 pm Předmět: . |
|
|
na lečo se vykašli, udělej řízky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Asi je to provokace, ale kdyby ne, tak myslim ze je to realne chodit casto do restaurace, kde dela sefkuchare :) A ani to nebude nakladne, treba jen slecna nevi, jaka jidla jsou co se tyce posilovani nejvyzivnejsi. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |