|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pijete na Silvestra? |
| Ano |
|
44% |
[ 19 ] |
| Trochu |
|
23% |
[ 10 ] |
| Ne |
|
32% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
cim je vlastne silvester tak vynimocny?  ak bol vas zivot na hovno 31.12, dovolim si tvrdit ze bude aj 1.1 _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Taky nějak nevidím smysl v tom, se na silvestra vylejt. Ani nevidím smysl v tom, že se slaví příchod novýho roku lidi prostě jen potřebují nějakou záminku se vylejt.. což taky nechápu, protože tu vlastně nikdo nepotřebuje a chlastají jen tak |
mluvíš mi z duše...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ja nijak nebojuju proti mainstreamu ... slavim vanoce protoze je proste slavim uz odmala...stejne tak narozeniny.... svatek i silvestr :) kdo jakoze nechape proc lidi pijou na posledni den v roce mi prijde trochu mimo :) respektive kluci asi chcete bejt zajimavi, ale na silvestra se proste kali a slavi odnepameti :)) tak to tolik nezerte a dejte si taky jednou za rok aspon nejaky to pivko.... (nebo si dejte snickersku, chovate se jako stary baby :)) ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
jako jasně sejít se někde a dělat srandu apod, to je samozřejmost. Ale muset u toho pít alkohol, to je přece blbost. já se bavím i bez něj, když je sranda, jde to samo, ne že bych nepil kvuli tomu, že mi to vezme 5g svalů a přiberu 20g tuku, ale jen pro to, že mi po tom není dobře a nemám potřebu ho pít, když mi pomalu ani nechutná, třeba pivo jsem fakt nepil nikdy. jinak Vánoce, Silvestra a další svátky to je prostě tradice a to se dodržuje ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Delaj to tak vseci tak to prece musime delat taky! boze grimly.. nekdo proste nema potrebu pit, nejen protoze se chce drzet nejaky diety nebo buhviceho, ale treba mu to nechutna.. presne takhle se vymlouvaji ti co vysedavaj kazdej vikend v hospode, ale od tebe bych to necekal..
To je to samy jako se tu nekdo ohanel tim, ze prece na 31/1.1 normalni clovek nejde cvicit.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Tak ja nesedim kazdej vikend v hoapode a nehledam si zaminku :D jen proste mi prijde jak kdyz tady pul lidi bojuje proti slaveni silvestta....nekdo dokonce prijde s otazkou proc slavime vanoce... pro me je silvestr proste konec roku.... pobavim se s prateli.... i kdyz to nikdy neplanuju, stejne se ten den zleju do sracek a je mi pak blbe :D ale aspon je to takovej dalsi impuls zase makat... clovek si musi obcas dat do trumpety... at uz vypitim par pivek a potom neuvazlivyho vypiti pul flasky sektu (blil jsem jak amina :D) nebo bezhlavym pojidanim cokolady....neverim, ze vy behem roku proste nevypnete a neresite nejakou dietu...co je aco neni zdravi a kolik to ma nezdravejch sachru nebo tuku...jestli to dokazete a celej zivot zijete na isobeefu, tak gratuluju :)) ja si to pivko na silvestra dam rad ( a semtam behem roku ...nepremlouvam vas at to delate taky...ale prislo mi to trochu fanaticky, takhle odmitat silvestrovsky veseli :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Grimley, tárajú na dve na tri, who cares? Ja sa každoročne stretám so skvelou partou a je to búrlivé, a čo? Bárs by aj trénovali tak tvrdo, jak sa tu dušujú... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Já piju vodu, nebo šumivé vitmíny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
Psal jsem ze to nemusi byt jen kvuli treninku ale jak vidim je to marny.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
Grimley: nezapomeň, že někteří, jako třeba já, jsou už prostě na bujaré oslavy silvestra staří  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Prosím, ještě někdo napište, že ten kdo se neumí bavit bez alkoholu by se měl zamyslet.... |
To je bezpochyb pravda. Až na to, že to zamyšlení nikam nepovede. Jinak pokud někdo zvládá své opice, nemám absolutně nic proti tomu, aby v rozumné míře pil. Já za celý život nevypil ani sklenici piva a tak to zůstane. Nesnáším agresivní opilce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|