Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 873, 874, 875 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, žádný v reálu odpovídající tomu trochu nazlobeným perem psanému popisu jsem nemyslel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strašně mě sere, úplně trhá koule to fašistické Youtube a jiné servery, které zakazují videa vztahující se pro náš region.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Strašně mě sere, úplně trhá koule to fašistické Youtube a jiné servery, které zakazují videa vztahující se pro náš region.

jedina země na světě se snaží rozdělit internet podle geografickych částí a to samozřejmě USA. ale jde to pochopitelně ojebat, třeba vpn. ja spiš nechapu proč některy videa zakazujou přehrat na mobilnich zařízeních to už vubec nedava smysl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo přehrávání na mobilních zařízení je totální trololo a je to tak, ty videa jsou z USA co nejdou u nás přehrát.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
CZEBLADE napsal:

jedina země na světě se snaží rozdělit internet podle geografickych částí a to samozřejmě USA. ale jde to pochopitelně ojebat, třeba vpn. ja spiš nechapu proč některy videa zakazujou přehrat na mobilnich zařízeních to už vubec nedava smysl...

Bude to souviset s autorskými právy.
V těch se nevyzná nikdo krom krys, ehm, pardon, právníků ...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE, být tebou bych šel k jezeru a na youtube bych se vykašlal. Venku je lépe.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Tím, že dodržuje zákon a uzavřené smlouvy s vlastníky autorských práv, se stává fašistickým? Ehm?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.facebook.com/pages/Jan-Farsk%C3%BD/1401321553476901?fref=nf

"Dnes se schvaluje ve sněmovně zvýšení zadlužení o 16 mld. Kč v roce 2015 a o 27,5 mld. Kč v roce 2016.

Proč je to potřeba? Nerozumím tomu.

Před volbami tvrdil Andrej Babiš, že se v ČR ročně ztratí 200 mld. Kč. Mám možná malou představivost, ale buď tehdy nemluvil pan Babiš pravdu, nebo se krade dál a v letech 2015 a 2016 se plánuje krást úplně stejně... Jiné řešení není.

A obě jsou špatná... Zeptal jsem se pana ministra, jak to tedy je. Na odpověď jsem zvědav. "

http://zpravy.idnes.cz/predvolebni-mitink-hnuti-ano-v-brne-d6q-/domaci.aspx?c=A130926_162730_domaci_kop
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten autor toho textu zní dobře zoufale:).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak...všem se nezavděčíš a vždy bude někdo nadávat že to kyselo je moc kyselý:o)
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

"Dnes se schvaluje ve sněmovně zvýšení zadlužení o 16 mld. Kč v roce 2015 a o 27,5 mld. Kč v roce 2016.

Před volbami tvrdil Andrej Babiš, že se v ČR ročně ztratí 200 mld. Kč. Mám možná malou představivost, ale buď tehdy nemluvil pan Babiš pravdu, nebo se krade dál a v letech 2015 a 2016 se plánuje krást úplně stejně... Jiné řešení není.

A obě jsou špatná... Zeptal jsem se pana ministra, jak to tedy je. Na odpověď jsem zvědav. "

http://zpravy.idnes.cz/predvolebni-mitink-hnuti-ano-v-brne-d6q-/domaci.aspx?c=A130926_162730_domaci_kop

Dříve jsem si myslel, že lidé volí Babiše ze zoufalství a časem se ta podpora propadne. Ono bylo dost jasně vidět, že neví o čem mluví a to jeho hnutí je slepenec. Nicméně, asi jsem se mýlil. On má podporu stále větší, i když dokazuje, že je totálně neschopný.
Mám pro to jediné vysvětlení. I neschopný stbák je pro mnoho lidí lepší než zavedené strany, cože je docela kruté zrcadlo pro ty ostatní.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Asi tak...všem se nezavděčíš a vždy bude někdo nadávat že to kyselo je moc kyselý:o)

Za mě je zatím kyselý až nad očekávání dobře... ne že by to tady z mých příspěvků asi nebylo znát:).

Ale ono ty názory o kyselosti mnohdy vypovídají spíš o jejich autorech než o tom kyselu samotném...
Novic

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:

Dříve jsem si myslel, že lidé volí Babiše ze zoufalství a časem se ta podpora propadne. Ono bylo dost jasně vidět, že neví o čem mluví a to jeho hnutí je slepenec. Nicméně, asi jsem se mýlil. On má podporu stále větší, i když dokazuje, že je totálně neschopný.
Mám pro to jediné vysvětlení. I neschopný stbák je pro mnoho lidí lepší než zavedené strany, cože je docela kruté zrcadlo pro ty ostatní.

Nenapsal bych to lépe... nebejt rozkladu levice/pravice, estebák Babiš by nikdy nebyl zvolen. Říká se, že politika je odrazem společnosti... a když má takový preference hnutí ANO, nebude to chyba politiků, že je země v takovým stavu (když je tolik lidí schopno volit politický strany a hnutí typu ANO atd.). Domnívám se, že zvolení Babiše do Sněmovny je jeden z největších porevolučních omylů... : (
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic - OK - máš k tomu nějaký důvod, který bys mohl sdělit v jedné větě (nemyslím pomluvy a soudně nepotvrzené informace)...prostě proč ne a koho ano?
Kdo by podle Tebe měl tuto zemi vést?

Dvě jasné odpovědi...jak snadné.
doufám jen, že se nezařadíš do dlouhého průvodu čechů, kteří si jen stěžují, mají patent na rozum, ale zadek nezvednou. Každý máme nějaký názor jak by měla naše země vypadat a kterým směrem se ubírat. Vadí Ti soudruh Babiš? To Ti čtvrtstoletí nevadili Ti ostatní soudruzi?
Víš kolik procent lidí bylo tehdy ve straně? Víš kolik spolupracovalo se státními složkami ač ze svojí vůle" nebo jen proto" , že chtěli, aby jejich děti studovali a měli relativně bezproblémový život? Není každý Palach.

Presumce neviny...to bychom měli ctít. Když to hodně zjednoduším na analogii tohoto fora, tak když vidím někoho s 50 cm bicepsem který o sobě tvrdí, že je čistý, tak je čistý dokud někdo neprokáže opak a pokud ho budu já/ty...kdokoliv osočovat z opaku, tak je to jen jedna paní povídala. Resume - pokud něco neprokážu, nemůžu s tím operovat - byť bych si 100x myslel něco jiného a dle mě bylo na bíledni že je to tak.
Novic

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To snad ani nemusím komentovat...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 873, 874, 875 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: