|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: po březen 18, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh je hodne rozporuplne tema, me by fakt zajimal nazor odbornika na slovo vzatyho.
Hlavne ta cast, kde by mel tvaroh ve strevech vytvaret hladky film a tudiz znemoznovat vstrebani zivin a spravnou funkci strev.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
Momentálně jsem zase začal jíst cottage, ten ve smetaně, jím 2x150g denně, ale je to moje nejlepší jídlo dne, bych to jedl radši víc než maso. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
JJ, taky bych ho mohl pořád, a těch možností... na sladko, na slano.... finančně je to ale trochu problém, jak psal Draper, taky nechápu jak ty značkový můžou stát 25 kaček za 150g.... ono i v té akci za 12 mi to přijde jako dost...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Momentálně mám nějaký Milki line, za 12,90 v akci z Kaufu. Jinak jím jedině na sladko s trochou sladidla. Jediné sladké jídlo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st březen 20, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
JJ, milki znám, stejný výrobce jako Blaník, jen pod jiným názvem, chutná jako 2x dražší Madeta... naštěstí ten je docela dostupný i když v akci není, tuším v tescu bývá za 14. Já hlavně nesnášim Meggle :D Přijde mi to jako nakyslý cosi :D A má to i míň bílkovin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
To jsi vyráběl? Můžeš Dát recept?
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
Nene, to je foto z prace :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: so květen 04, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s mražením cottage sýru? Hledal jsem trochu na netu a našel jsem dost rozporuplný příspěvky. V zásadě to asi určitě jde, akorát někdy píšou, že to pak uplně ztratí konzistenci (nutričně ale zustává zcela Ok), a dá se pak použít jen tak na vaření třeba do lasagní. Jiní ale píšou, že to sice není 100% stejný, ale rozdíl je minimální. Evidentně to hodně záleží na konkrétním sýru asi, v tomto ohledu máme "výhodu" proti USA (odkud ty články byly), protože tam je 90% prodaných cottage "light", což u nás je docela vzácnost a v tom je právě ten problm. Ty jejich cottage maji jen kolem 1.5% tuku, čili hodně vody a s tou je problém při mražení obecně (proto vim že třeba nejde mrazit okurka apod.). Tak by mě zajímalo jestli jste to někdo nezkoušel s těma našima, například s Madetou nebo to, proč to teď potřebuju, to je Meggle. Včera jsem byl ve zlevněnce, kde měli dnes procházející, 1 ks za 8,90, 2ks za 16 a celý plato (12 ks) za 20,-... no nekup to.. i kdyby to mělo projít, ale pravda mam jich teď v lednici 24 a to fakt za den nedám a nechci to nechávat moc dlouho a pokud by to šlo zmrazit byl by to ideál :) Btw. jen tak pro zajímavost, když jsem to tam četl, tak tam se to například prodává v baleních po 400g nebo i po 2500g. Těch 2500g vás vyjde na 6,5 dolaru..... a to připočíst jaký maji platy.... o cenách jiných potravin nemluvě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Máte někdo zkušenost s mražením cottage sýru? Hledal jsem trochu na netu a našel jsem dost rozporuplný příspěvky. V zásadě to asi určitě jde, akorát někdy píšou, že to pak uplně ztratí konzistenci (nutričně ale zustává zcela Ok), a dá se pak použít jen tak na vaření třeba do lasagní. Jiní ale píšou, že to sice není 100% stejný, ale rozdíl je minimální. Evidentně to hodně záleží na konkrétním sýru asi, v tomto ohledu máme "výhodu" proti USA (odkud ty články byly), protože tam je 90% prodaných cottage "light", což u nás je docela vzácnost a v tom je právě ten problm. Ty jejich cottage maji jen kolem 1.5% tuku, čili hodně vody a s tou je problém při mražení obecně (proto vim že třeba nejde mrazit okurka apod.). Tak by mě zajímalo jestli jste to někdo nezkoušel s těma našima, například s Madetou nebo to, proč to teď potřebuju, to je Meggle. Včera jsem byl ve zlevněnce, kde měli dnes procházející, 1 ks za 8,90, 2ks za 16 a celý plato (12 ks) za 20,-... no nekup to.. i kdyby to mělo projít, ale pravda mam jich teď v lednici 24 a to fakt za den nedám a nechci to nechávat moc dlouho a pokud by to šlo zmrazit byl by to ideál :) Btw. jen tak pro zajímavost, když jsem to tam četl, tak tam se to například prodává v baleních po 400g nebo i po 2500g. Těch 2500g vás vyjde na 6,5 dolaru..... a to připočíst jaký maji platy.... o cenách jiných potravin nemluvě... |
Za ty prachy to klidně zkus zamrazit, kasu ti to nezruinuje a aspoň nás pro příště poučíš, jestli to jde
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
OKI, takže tady jsou výsledky "testu"
Cottage zmražen na kámen. Zda bych toto doporučoval? V podstatě ano i ne. Ano v případě, že jste v situaci jako já, kdy jich máte moc a víte, že to nesníte. Ne pokud byste to dělali pouze proto, že si jich z lenosti chcete koupit do zásoby.
Vyzkoušel jsem to s Meggle. Pravděpodobně to hodně záleží na typu cottage a způsobu rozmražení. Použil jsem relativně "drastickou" metodu rychlého rozmražení a nikoliv pozvolna v ledničce.
I přesto jsem získal překvapivě v podstatě to samý, co jsem zmrazil... kdyby mi to nikdo neřekl asi bych to nepoznal. Jenom když jsem si to srovnal s jedním zrovna načnutým z ledničky, bylo patrný, že ty větší kousky se trochu rozpadly a bylo to celkově takový víc jednolitý, ale jak řikám, toho by si člověk ani nevšiml.
V tomto ohledu mám trochu obavy u těch, co mi paradoxně chutnaji víc, jako třeba madeta, kde to je jakoby smetana a v tom ty kousky. Totiž ten Meggle je taková spíš jednolitá hmota už od začtku bez mražení. Pokud by někdo vyzkoušel zmrazit i Madetu, ať dá vědět, já to teď dělat nebudu, ptž mam mrazák plnej Meggle cottagů  Možná kdybych to nechal pomalu rozmrznout bylo by to uplně stejný. Každopádně možný to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Cottage zmražen na kámen. Zda bych toto doporučoval? V podstatě ano i ne. Ano v případě, že jste v situaci jako já, kdy jich máte moc a víte, že to nesníte. Ne pokud byste to dělali pouze proto, že si jich z lenosti chcete koupit do zásoby. |
Muzu te uklidnit, ze cottage vydrzi opravdu hoooodne hodne hodne dlouho po vyprsneni data spotreby. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|