Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Tak pokud dáš 5 sérií po 10 shybech tak zas taková bída to být nemůže, to by nějaký obtloustlý cvičenec určitě nedal

Kámoš mi po 5-ti opak. přidržuje nohy. Úplně sám jich dám jenom 5. - Je to lepší než ta dopomoc strojem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.6 Zejtra další příjímačky. (zase jsem se na to vysral) :-D, ale na VŠE jsem to dal i bez přípravy.

Rozhodl jsem se, že shlídnu žebříček nej. 50 filmů na ČSFD (Už mi zbývají jen dva: Vyšší princip a Amadeus) - čekal jsem, že většina těch filmů budou mrdky (jako ty westerny), ovšem opravdu mě nebavily snad pouze 2 filmy. - Cesta do hlubin študákovi duše ; Hodný, zlý a ošklivý.
A začnu se dívat na spartaka, jelikož teď moc seriálů nemám :- ( Čekám na Dextera (ten by měl být za 2 týdny)

Ráno: 6bílků, 3 žloutky
před tréninkem: 2 odměrky nanovapor, 30mg syne
10:00 Trénink spodek (nebyla moc síla) - 65min
Po: 10gr BCAA
12:00 - 100gr vloček, odměrka proteinu
13:00 200gr hovězí zadní
před během: 30mg syne, odměrka BCAA, kafe
15:00 běh (50min, 8,5km, 700kcal)
16:30 hovězí se zeleninou + ar. máslo (nebo myslíte, že by bylo dobrý i po běhu dát vločky?) - nebo spíš před?
Hangover III :-D
A potom cottage + mandle + možná ještě protein do mlíka

- Budu muset asi přidat na tom jídle, když jedu 2x denně, tak se mi zdá, že žeru málo. Hlad, ale nemám.

- Chtěl bych teď vytrénovat tukovej metabolismus. (max. 150gr sach. denne)
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.6 - Dneska si schválně zkusím vypočítat i kcal. Byl jsem na přijímačkách na UHK. Příští týden ČVUT na to se asi chvilku podívám.
- Snažím se stáhnout Spartaca komplet ve FULL HD s dabingem, ale je to peklo. - Ještě sháním 2 série, ale ty nikde prostě nejsou.

Snídaně: 100gr vloček (12b, 67s, 5t), odměrka proteiňáku (25b, 2.5s, 1t), 200ml mléka (5b, 6s, 3t)
Svačina: 50gr+/-. ar. másla (10b, 6s, 20t)
12:00 Oběd: 200gr hovězího (45b, 20t), zelenina
HIIT (Jak jsem tady psali, že je lepší jet jen 20s úseky = měli jste pravdu) Jel jsem to 20s/45s A chcípal jsem. Běžel jsem na poli.
15:00 /hodinu po) - 150gr vloček (18b, 100s, 7t), odměrka proteiňáku (25b, 2.5s, 1t)
16:00 200gr hovězího (45b, 20t), zelenina
19:00 cottage 150gr (15b, 5s, 7,5t) + mandle 25gr (6b, 2,5s, 14t)

Celkem: 201 B (tady klidně uberu), 193 S, 100 T
KCAL celkem: 800+ 800+ 900 = 2300 kcal - Z toho vyplývá, že trochu uberu ty sachry (abych nešel přes 150)
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš bych ubral tuky asi tak o 50 a bílkoviny taky tak o 50, možná i víc... Psal si že máš nějakých 88kg z toho akt. svalové hmoty bude kolik, nevim těžko odhadovat, ale vic jak 150b bych nedával.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Spíš bych ubral tuky asi tak o 50 a bílkoviny taky tak o 50, možná i víc... Psal si že máš nějakých 88kg z toho akt. svalové hmoty bude kolik, nevim těžko odhadovat, ale vic jak 150b bych nedával.

OK. Díky, jít na těch 1800 kcal. - Budu na tom pracovat. = Takže dneska už nedám mandle.
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Spam napsal:

OK. Díky, jít na těch 1800 kcal. - Budu na tom pracovat. = Takže dneska už nedám mandle.

Žádný kalorie nepočítej, prostě na to běž úplně jednoduše.
Dej nějakých 5-6 jídel denně, sacharidy si rovnoměrně rozděl, to stejně s bílkovinami
Bílkoviny nech na nějakých 1.5 - 2g/BW, tuky na 0.5 - 0.7g/BW a sacharidy začni třeba na 3g/BW a časem, podle výsledků atd., můžeš trochu ty sachry utáhnout.
Čerpej z kvalitních potravin a hlavně prosímtě nevymýšlej kraviny jako do teď.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Crewe napsal:
Spam napsal:

Dej nějakých 5-6 jídel denně, sacharidy si rovnoměrně rozděl, to stejně s bílkovinami
Bílkoviny nech na nějakých 1.5 - 2g/BW, tuky na 0.5 - 0.7g/BW a sacharidy začni třeba na 3g/BW a časem, podle výsledků atd., můžeš trochu ty sachry utáhnout.

Díky, ale jak už jsem psal, sacharidy budu dávat jen a pouze po tréninku. Ráno jsem po nich unavenej.
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Spam napsal:
Crewe napsal:
Spam napsal:

Díky, ale jak už jsem psal, sacharidy budu dávat jen a pouze po tréninku. Ráno jsem po nich unavenej.

Aha , tak hodně štěstí...
IMHO: Ty máš to tělo tak rozhozený ze všech těch diet a druhů stravovaní, že se není čemu divit.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pátek jsem šel večer na oslavu. Dal si 2 piva, pár jednohubek, trochu grilovaný kejty. Díky tomu jsem měl večer totální zimnici. Ráno 38,9 , sračka jako svině, neskutečná bolest střev. - Jel jsem na pohotovost. Tam mi něco píchli a je to lepší. Bolest ustala, sračka nadále trvá. Jsem rád, že to asi nebude nic vážnýho, jelikož už necejtím tu bolest, co předtím.

Potřeboval bych, co byste mi doporučili na zbavení se sračky :-D Nikdy v životě jsem neměl sračku, víc jak 2 dny. (dneska je to lepší, už nechodím, tak často = 1 za 3 hoďky) Včera jsem toho moc nesnědl. Dneska jsem už víceméně jedl normálně. Ráno vločky, k obědu suchý kuře s rejží. k večeři dám to stejný. Žeru do toho ovoce a zeleninu
555SIMI555

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teplý silný černý čaj mě hodí vždy do pohody, jinak bych asi ty vločky nedával, ale pozdě :-) Zelenina super, třeba si sežeň ještě otruby, nebo něco s vlákninou, hodně pomůže srovnat zažívání.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Teplý silný černý čaj mě hodí vždy do pohody, jinak bych asi ty vločky nedával, ale pozdě :-) Zelenina super, třeba si sežeň ještě otruby, nebo něco s vlákninou, hodně pomůže srovnat zažívání.

Díky za rady. Jo doma mi taky říkali, ať vločky nedávám. Zejtra je nedám. černý čaj nemám, ale dávám zelený s medem a citrónem. + nějaký to ovoce.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus mrkev .

Taky to obcas tak mam. Telo si zvyklo na jinou stravu a jdes nekam vyjimecne na oslavu. Das si treba klobasu a dalsi dva dny z toho sedis na zachode, fakt super.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Zkus mrkev .

Taky to obcas tak mam. Telo si zvyklo na jinou stravu a jdes nekam vyjimecne na oslavu. Das si treba klobasu a dalsi dva dny z toho sedis na zachode, fakt super.

Přesně tak, už na ty sračky nejsem zvyklej. :-D Samozřejmě dík za radu.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.6 Sračka ustoupila. Dnes jsem byl na ČVUT na přijímačkách. - do oběda jsem měl i půst, aby se ty střeva dali do kupy. Dneska ještě asi běhat nepůjdu (ono i v tomhle počasí) - Zejtra už do posilky jdu. Váha po sračce: 88.5, přes břicho 84. ) Nechápu to, strašně to skáče. A když stojím, tak mi každej říká, že nemám břicho vůbec. - Pak si sednu a chce se mi z toho blejt.

-Konečně mi přišli doplňky ( Rybí tuk od ON a multivitamín opti-men od ON), tak to začnu užívat. A budu pokračovat, ať to dám dolů. Strava pořád platí, že sacharidy jen po tréninku a kardiu (tak hoďku po)
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.6
Snídaně: 3tbl opti-men, 3tbl omega b3, 100gr vloček, odměrka proteinu
- Ráno HIIT (Skákání na bedny, běh, sprinty....) - Bylo to kolektivní, tak mě to bavilo.
-hodinu po: nějaký ovoce (jahody, meloun, broskve), cottage
oběd: 200gr kuřecího, 3 rácia, zelenina
trénink Spodek
hodinu po: 120gr vloček, odměrka proteinu, trocha ar. másla, pár jahod
Večeře: 200gr krutího, 2racia, zelenina, 3tbl rybího toučku
Podle toho v kolik půjdu spát: Jogurt, nebo mandle.

V tomhle vedru nejde ani dělat kardio (běhat), sem jenom naloženej v bazénu. Zejtra už, ale hodinku běhu dám, k večeru.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: