|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Uz se ti to hodne lepsi ty HSPU, zachvili to tam bude likat jako nic, do pul roku to bude pod 4! |
No tak to bylo krásný, nicméně prozatím jsem skromně velice spokojen .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 7:57 pm Předmět: Re: 20/11/2012 |
|
|
Gratuluju a užij si to ve Stockholmu!!! Doufám, že bude nějaký report  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 1:21 pm Předmět: 21/11/2012 |
|
|
Síla:
shyb v 1min intervalu
10x 2 op.
12kg - ... - 32 (vše nadhmatem) - (dále podhmatem) 32 - 32 - 36 (1F)
3 kola
10x HSPU
10x Chest to bar pull up
10+10x Pistol squat (střídavě)
90m Bear crowl (5x úsek 9m vpřed a vzad) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:54 pm Předmět: Re: 20/11/2012 |
|
|
| Frozz. napsal: | Gratuluju a užij si to ve Stockholmu!!! Doufám, že bude nějaký report . |
jasně, někde to snad vyjede .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 11:31 am Předmět: 22/11/2012 |
|
|
technika:
nácviky pro MU
WOD:
interval 30/15 6 kol
Shyby +10kg vesta
Ring dip + 10kg vesta
Air squat + 10 kg vesta
Poletucha - to je taková mrcha, výdrž v pozici "rozplácnutej co nejtěsněji nad zemí", strašná hovadina, ale makačka .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 2:47 pm Předmět: 23/11/2012 |
|
|
50 x HSPU 7:04 (zlepšení asi o 1:30min .-))
3 min rest
500 m VESLO 1:26,5
3 min rest
1000 m VESLO 3:16,4
3 min rest
2000 m VESLO 6:53,3 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 2:27 pm Předmět: 4/12/2012 |
|
|
Po tréninky nabitém týdnu ve Stockholmském Reebok CrossFit Nordic opět doma ...
techniky pro MU
dynamika a techniky pro Snatch
metcon:
20 Air squat 5 Swing 24kg 5 HSPU
15 Air squat 10 Swing 24kg 10 HSPU
10 Air squat 15 Swing 24kg 15 HSPU
5 Air squat 20 Swing 24kg 20 HSPU
tý jo já už nevím čas .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:15 pm Předmět: 5/12/2012 |
|
|
8x 1 press + 3 push press + 1 push jerk
Push ups nohy nahoře cca 100cm 3x 90%
Sumo Deadlift 3x 2 reps 90%
Kipping Ring dips 3x 90%
Ball up v kruzích 3x 90%
Russian twist se zátěží 3x 90%
Metcon:
4 kola
2 Deadlift 140kg
2 Muscle ups
10 Toes to bar _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Vidim, že tvůj trénink nabral docela jiný směr. Snad to povede ještě k lepším výsledkům |
Můj trénink především nabral Númi Snaer Katrínarson .-) Připravuje mě, momentálně jsme dohodnuti do konce února. Velká škola CF ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 2:30 pm Předmět: 6/12/2012 |
|
|
veslo 5K
a jak by řekly mé děti "mrtě" strečink + mobilizace _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Však to já vim, sledoval jsem každý den tvůj mini report, ale nevěděl jsem, jak se jmenuje trenér, tak jsem to nepsal
Nezačíná už v únoru kvalifikace? Budu držet palce aby ses dostal mezi top borce v Evropě |
OPEN CF games začínají tuším první středu v březnu. Já to teď hlavně směřuju na únor, datum ještě nevím, ale měl bych jet na závody do USA. To bude životní zážitek a nerad bych udělal ostudu ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 4:12 pm Předmět: Re: 5/12/2012 |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | | 8x 1 press + 3 push press + 1 push jerk |
tohle se mi libi, to si od tebe nekdy vypujcim
at se dari
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|