Chris Spealer vs Graham Holmberg (tuším, že zde budou nějaké ty CHTB, TTB, shyby, cviky s VV)
a
Khalipaaaa vs Froning (tady odhaduju nějaké OHS, PC, squat cleany)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
názory na to jejich provedení? nejvíc teda dotah u mrtvoly
Horní dotah je dle pravidel, chápu, že se ti nemusí líbit nenapřímený postoj, ale "stačí" ramena za úroveň osy. A holt to jedeš na rychlost a s malou váhou, takže to do 100% techniky těžkého mrtvého tahu má hodně daleko ... Rozhodčí to odsouhlasili.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nejdůležitější je umět kipovaný TTB, což se mi někdy vede, někdy ne
Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.
Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali.
Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.
Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali.
tento WOD môžeš ísť keď nie 2x za deň tak každý deň tak nečakaj až do nedele :) Jak povedal jeden kamarát, kto to nejde každý deň si nezaslúži ísť na Games :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru