|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Určitě zámek, nám to taky říkají na CF i když já ho moc nedělám, protože už jsem delší dobu navyknutý na klasické držení. Ale třeba na těžký trh (y) je to dobrá věc. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
Správně by měl být zámek. Je to jenom otázka zvyku. Dnes jsem jel Bear complex a přistihl jsem se, že na power clean vždycky tak nějak automaticky přehmátnu na zámek a na ten zbytek ho zruším.
Trocha teorie: http://www.catalystathletics.com/blog/blog.php?blogID=1671 _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
Super článek, díky :) ty mrtvoly se zámkem jsou vážně očistec :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
investigoval někdo k čemu mají sloužit ty návleky ve kterejch má zabalený nohy? Simulace stavu bez tíže?
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Říkala, že to je kvůli regeneraci. IMO to bude souviset s přetlakem/podtlakem a zlepšením průtoku krve. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
KHALIPA!! Prostě borec, vyhrál svoje regionálky a doufám, že se mu bude dařit i na Games! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
já teda doufám, že tituly dostane Evropa: Briggs a Salo / Kovacs
|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Briggs možná, ale Salo ani Kovacs podle mne teda moc šancí nemaj. v konkurenci typu Khalipa, Bridges a Froning nemají moc šancí ani na medaili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
To nic nemění na věci, že jim budu fandit :-) ... Hlavně ať v ženskejch nevyhraje Leblanc-Bazinet, nelíbí se mi jak jsou z ní všichni vysraný :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Deflorátor napsal: | | To nic nemění na věci, že jim budu fandit :-) ... Hlavně ať v ženskejch nevyhraje Leblanc-Bazinet, nelíbí se mi jak jsou z ní všichni vysraný :-) |
Ty jsi holka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Deflorátor napsal: | | To nic nemění na věci, že jim budu fandit :-) ... Hlavně ať v ženskejch nevyhraje Leblanc-Bazinet, nelíbí se mi jak jsou z ní všichni vysraný :-) |
Ty jsi holka? |
Jsou tam mnohem sympatičtější holky. Bazinet taky moc nemusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
Byla jsem odhalena! :D ... Prostě se mi nelíbí, jak ji všude cpou a ještě k tomu má děsně hurónskej hlas... Snad mě teď nebudete lynčovat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|