|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vittus

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:43 am Předmět: |
|
|
Tak jsem jel kolem a zatím nikde zadna cedule...tak snad brzy otevřou _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
Salebe to sis celkem uplne zbytecne zavaril... Mohl jsi tam napsat treba funkcni trenink, nebo kruhovy trenink, tyhlety nazvy taky celkem frci...
Na druhou stranu mi prijde absurdni potapet nekoho jen kvuli par pismenkam, celej ten postoj kolem crossfit znacky mi prijde smesnej. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
to ano,ale je to obchodna znacka ako kazda ina  ako pises,zbytocne problemy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
Přečtěte si i diskuzi na jejich FB, kde je trošku více infa ne jen z jedné strany...Tuhle akci pořádá město Ostrava, PPC jen poskytlo prostory. Chápu, že je to obchodní značka a nebylo to moc rozumné si s tím zahrávat, ale Colliery to taky mohlo řešit trošku s klidem a zkusit se snima domluvit a né hned rozputávat diskuze a štvát lidi proti sobě...
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: po červen 16, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: |
Na druhou stranu mi prijde absurdni potapet nekoho jen kvuli par pismenkam, celej ten postoj kolem crossfit znacky mi prijde smesnej. |
Presne tak, je to ochranna znamka a chapu Colliery ze je mrzi ze nekdo napise crossfit jen tak kdyz oni za to soli desetitise rocne. Ale psat tam ze je to pohrdani celou komunitou od maminek pro Froninga je trosku hysterie...
Proste sme v CR a tady si udelas certifikat na cokoli za vikend a chapu ze asi nastve kdyz nekdo pak haze "oficialne" certifikovaneho s neoficialnim do jednoho pytle, ale bohuzel tak to tady chodi a s tou ofiko certifikaci by mozna melo prijit i "oficialni" know how ktere u konkurence nenaleznes a prave tohle by mela byt pridana hodnota te certifikace a ne jen jeji marketingovy potencial coz si nejsem uplne jisty jestli takovy prinos v dobe kdy nej crossfitaci trenujou v neofiko gymech je.
Stejne lidi co je to zajima a chteji neceho opravdu dosahnout pujdou tam kde je nejvetsi uroven a kde se citi nejlip bez ohledu na napis co tam visi na zdi ... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po červen 16, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 16, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
vsak ja im to neberem,ale neslo len o billboardy ale aj napr.
ale v podstate je to jedno, ta licencia je len predrazeny marketing _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, kde v Praze je nějaký gym, kde by mě naučili CF? Jsou i lekce pro začátečníky? Máte s tím někdo zkušenost?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
google,zadas crossfit praha a pozeras vysledky  zaciatocnikom sa musia venovat v kazdom boxe _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 17, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Hledal jsem na Google, ale ptal jsem se jestli někdo nemá osobní zkušenost s gymem, který by mi mohl doporučit.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 17, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
To nemusíš ani zdůrazňovat. Tady se všichni nejdřív dívají na google a pak se teprve ptají, to je takový dobrý zvyk a je dobře, že ho lidé mají.
Líp by ale vypadalo, kdybyses rovnou zeptal s informacemi z google, třeba jestli je lepší CFC nebo CFP a nebo jestli ti někdo doporučí něco jiného. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 17, 2014 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út červen 17, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|