Ono jen staci slyset ten jeji sexy hlas :) Je uzasna
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tos to sem fakt musel dát tak, aby to každýho prásklo do očí u snídaně a posralo mu to den?????
U počítače se nesnídá, ty-ty-ty!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Podle mě jsou to ty tejpy fyzioterapeutický. V tomto případě hádám, že to má zvyšovat tuhost v místech, kde jsou nalepený - vzpřimovače, držet ramena dozadu a lopatky v pozici.
Zdá se mi, že Jason trochu zhodil a líbí se mi to, pokud je to tak. Myslím, že by mu to mohlo pomoct.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru