První event.
700 metrů plavání v moři, spousta kamenů a může se tam mihnout i žralok
pak hned
8 kilometrů na kole s jedním převodem, pojede se do kopce a budou tam i části, kde se musí kolo nést déle než 10 minut
pak hned
11 kilometrů běh
Kdyby v tom nebylo to plavání, tak si to dám rád. Ale v moři bych proti vlnám plaval tak 5 minut na místě a pak se utopil deset metrů od břehu
Naposledy upravil Moocha dne st červenec 11, 2012 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát
guru - přesně to jsem si říkal, že to je spíš triatlon než cf :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já proti tomu nic nemám, naopak. Líbí se mi to. Triatlon považuju za jeden z nejlepších sportů. Jen se mi to nelíbí jako součást crossfitu.
Třeba se mi líbí věci jako 400m + 20 power cleanu + 20 pull ups a dělat kola tohodle. Ne takhle. Navíc je to i divacky méně zajímavé, což doteď crossfit vůbec nebyl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru