|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saleb

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Je nás tu spousta, kdo by si vybrali. Teď ještě někoho kompetentního, aby se o to postaral.. |
ta doprava narusta rovnomerne s poctem zbozi, hodil sem si tam par veci a 200 doprava to je nerealne plus treba 100 za procleni. udelal bych to pres shipito.cz a domluvil se s tim borcem at to posle neoznacene jako obchodni zbozi ale jako normal balik a je to zadaco
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saleb

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| saleb napsal: | | Moocha napsal: | | Je nás tu spousta, kdo by si vybrali. Teď ještě někoho kompetentního, aby se o to postaral.. |
ta doprava narusta rovnomerne s poctem zbozi, hodil sem si tam par veci a 200 doprava to je nerealne plus treba 100 za procleni. udelal bych to pres shipito.cz a domluvil se s tim borcem at to posle neoznacene jako obchodni zbozi ale jako normal balik a je to zadaco |
tak beru zpatky tak to nejde, plus cena od nich do cr je stejna jak z tech stranek
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 12:08 am Předmět: |
|
|
Heh a to se jako ty vysněné věci nedaj sehnat někde jinde za mnohem výhodnější cenu? To jste asi nahraní...  hlavně, že to je Rogue Fitness..
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
Moocha, ked objednas z Talianska, neriesis ziadne clo v porovnani s nakupom z USA. Ani tak to nebude vyhodnejsie?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
Pred mesicem sem objednaval z italie. Byla akce ze nad 250 euro tusim postovny zadarmo.
Ale musis k tem cenam pripocist i dan jelikoz oni to tam uvedeny nemaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | No v rogue mají švihadlo za 20 dolarů (400+clo=480), taliáni mají to samé za 37 éček, počítat to snad nemusím |
14€
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Já srovnával podobná švihadla, toho plastovýho šmejda jsem vůbec nezohlednil  navíc stojí 17, zapomněl jsi na daň.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Ad Ústí, kdybyste mě tam někdo potkali a já na vás blbě čuměl nebo nepoznal, a vy mě poznali, tak přijdte. Já totiž poznám asi jen Tibora, protože měl před pár dny fotku na fóru. Jinak se omlouvám, ale nikoho nepoznám :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
tak at vam to zejtra vyjde podle predstav _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne pá srpen 31, 2012 3:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
taky přeju všem hodně štěstí a jsem zvědavej na výsledky _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
to já taky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
hele a kdo vlastne vsechno z fora jede?
daymoon, secret, stepartin, cocman, ... jeste nekdo? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|