Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
saleb

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tech 150 euro se prekroci jako nic, takze clit se to bude, plus to chce asi objednavat jen male lehke veci, treba takove stalky dostat do CR bude vec nerealne vzhledem k romzeru a vaze se pak dovoz a clo pohybuje v hodnotach rodinneho domku.

ja bych si taky pridal dve mini veci takze se hlasim do klubu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saleb

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Přidal bych se, tohle bych si koupil (i když né hned, nejlépe tak do 3-5 týdnů, šlo by?)

http://www.roguefitness.com/elevation-training-mask-2-0.php#

neuraz se ale tohle mi prijde vzhledem k cene a k tomu ze to navysi clo a vzhledem k tomu co to je jako naprosta silenost :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saleb napsal:

neuraz se ale tohle mi prijde vzhledem k cene a k tomu ze to navysi clo a vzhledem k tomu co to je jako naprosta silenost :D

No, jako pomůcka to není špatná věc, ale je fakt že je to dost drahý ... kdyby to šlo nějak elegantně podomácku nahradit (hm, kromě kukly a chráničů zubů přes který se blbě dýchá) mě nic nenapadá. No ještě to promyslím a zkouknu ten obchod.
Co bereš ty?
Vittus

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co plynová maska?
http://www.militaryrange.com/sebeobrana/maska-plynova-acr-m10-s-obalem-nova
Axipa

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ohledně té masky - záleží to na tobě, mě se nezdá, že by to byl až takový nárust hmostnosti, ale nevím jestli se to vyplatí --> tady v ČR se prodává za 1900 Kč, když zadáš Elevation Mask a to když se napočíta poštovné, popř. clo tak to bude asi i levnější ...

Taky nevím, jaké máš zkušenosti s tím - tady je článek se zkušenostmi a je tam i že třeba to jde vyzkoušet se šnorchlem, jak ti to bude vyhovovat ... článek zde: ronnie.cz/c-11726-elevation-training-mask-treninkova-maska-pro-rozvoj-vytrvalosti.html

Jinak jsme tedy 3 jistý - 2 věci od saleba, 1 já, 2 Moocha - takže to je hlavní, že máme ty 3 věci celkem na poštovné zdarma po USA. Jinak + ještě jestli ty budes chtít něco nebo tu masku + se mě 1 člověk (guru) ozýval, že by měl příp. zájem o tričko, kolik by to stálo.

S tím clem - ta hranice se asi překročí, ale jak jsem dával link na tu jejich službu, tak je zkusím, aby třeba zkusili odstranit cenu a dát to jako dárek nebo něco. Jinak tam asi bude jistých těch 20% DPH, ale to clo je kolikrát třeba nepatrné - já jsem takto nedávno posílal z Číny vybavení na gymnastiku a bylo to za clo 2% - s tím, že opravdu se nevyznám v těch tabulkách celníků a nomenklaturách, takže nemám představu, jak to vypočítají, ale tak když už nějaké spočítají, tak snad to bude něco podobného.

S těma stálkama máš pravdu, psal jsem a mají cca 12 lbs, což by bylo dost drahý - jinak já zatím jednám s 1 kontaktem z Číny právě také o ceně stálek a kruhů - ale zatím nic nevím a to bude kdyžtak někdy potom až.

Tak já nevím, stačilo by Vám ty 3-5 lidí celkem, nebo byste chtěli ještě počkat? Jinak bych Vám poslal PM s mojím skypem, abychom se mohli domluvit po chatu rychleji a já to tady nespammoval nějak ...

saleb

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Axipa napsal:
Tak ohledně té masky - záleží to na tobě, mě se nezdá, že by to byl až takový nárust hmostnosti, ale nevím jestli se to vyplatí --> tady v ČR se prodává za 1900 Kč, když zadáš Elevation Mask a to když se napočíta poštovné, popř. clo tak to bude asi i levnější ...

Taky nevím, jaké máš zkušenosti s tím - tady je článek se zkušenostmi a je tam i že třeba to jde vyzkoušet se šnorchlem, jak ti to bude vyhovovat ... článek zde: ronnie.cz/c-11726-elevation-training-mask-treninkova-maska-pro-rozvoj-vytrvalosti.html

Jinak jsme tedy 3 jistý - 2 věci od saleba, 1 já, 2 Moocha - takže to je hlavní, že máme ty 3 věci celkem na poštovné zdarma po USA. Jinak + ještě jestli ty budes chtít něco nebo tu masku + se mě 1 člověk (guru) ozýval, že by měl příp. zájem o tričko, kolik by to stálo.

S tím clem - ta hranice se asi překročí, ale jak jsem dával link na tu jejich službu, tak je zkusím, aby třeba zkusili odstranit cenu a dát to jako dárek nebo něco. Jinak tam asi bude jistých těch 20% DPH, ale to clo je kolikrát třeba nepatrné - já jsem takto nedávno posílal z Číny vybavení na gymnastiku a bylo to za clo 2% - s tím, že opravdu se nevyznám v těch tabulkách celníků a nomenklaturách, takže nemám představu, jak to vypočítají, ale tak když už nějaké spočítají, tak snad to bude něco podobného.

S těma stálkama máš pravdu, psal jsem a mají cca 12 lbs, což by bylo dost drahý - jinak já zatím jednám s 1 kontaktem z Číny právě také o ceně stálek a kruhů - ale zatím nic nevím a to bude kdyžtak někdy potom až.

Tak já nevím, stačilo by Vám ty 3-5 lidí celkem, nebo byste chtěli ještě počkat? Jinak bych Vám poslal PM s mojím skypem, abychom se mohli domluvit po chatu rychleji a já to tady nespammoval nějak ...

ja bych to uz objednal at to vyzkousime s nakym normalnim objemem veci. ty stalky by me zajimaly tak dej kdyztak pak vedet.
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stepartin FKF je po dvou WODech v Polsku na 2.místě
secret78

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Stepartin FKF je po dvou WODech v Polsku na 2.místě

Kde pozeráš výsledky?
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na facebooku si dej do vyhledávání cross trénink....odtud to beru

EDIT: nebo reebok taky na facebooku

EDIT 2: kulíšek je na 3.místě
secret78

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám info že Jindro to vyhral a Martin bol asi tesne za ním.
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli byla hlavní cena 3000éček, tak to Martin veze domu do Čech

Parádní úspěch!
secret78

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No aj Jindro vezie takže neviem jak to je potom :D Ale vraj obidvaja skončili na 1. mieste.

EDIT: tak obidvaja berú 3k €
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je / bude nějaký video?
secret78

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.facebook.com/Reebok

tu asi fotky, video možno zajtra ráno na Eurosporte.
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, trošku pokukuju po crossfitu a nějaký věci mě nejsou moc jasné. Dyžtak me opravte jestli se mýlím. Je třeba nějaký WOD, které dělá několik lidí a soutěží kdo dosáhne nejlepšího času... podle toho se pak kvalifikuji na různé soutěže atd... Spíš by mě zajímalo jak se určují váhy které mají zvedat. Např.: cvik 2xBWx20opak. ? Moc bych prosil kde najdu cviky které se cvičí a jaké váhy se u nich zvedají, případně nějaký WOD pro srovnání s ostatními. Moc děkuji za odpověď :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: